Pages:
Author

Topic: 0x Token (ZRX) Lansmanı Duyurusu - page 7. (Read 17351 times)

legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
August 29, 2017, 03:37:39 AM
[img.]https://s26.postimg.org/6wvomrp49/Ads_z.jpg[/img]

Tutucu lar ülke ülke listesi . Ben türkiyeyi göremedim .

Sol baştan sayınca 30. ülke Türkiye. Ne kadar çoğu ico ABD vatandaşlarına kapalıysa da ABD her sektörde olduğu gibi  açık ara önde. Adamların kafasının çalışmadığı şey yok...
sr. member
Activity: 672
Merit: 281
August 29, 2017, 03:24:01 AM

Tutucu lar ülke ülke listesi . Ben türkiyeyi göremedim .
full member
Activity: 196
Merit: 578
kedim çilek şeker çiçek !
August 27, 2017, 05:51:45 AM
ter attırıyor şerefsizin evladı ; 11ine kadar toparlaması lazım , biri 11ine kadar toparlar desin de rahatlayım biraz ya  Cheesy
full member
Activity: 392
Merit: 100
August 26, 2017, 09:05:48 AM
Çin'in en büyük altcoin borsası BTER, ZRX i ekledi. Gün içinde alım satıma açacaklarını düşünüyorum. Fiyata etkisi olabilir.

Henüz eklenmemiş sanırım ama fiyat çakıldı resmen..

Yanliz burasi oyle ahim sahim bir kapasitesi olan bir borsa degil yanlis bakmadiysam cok bir etkisi olacagini sanmiyorum.
legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
August 26, 2017, 08:50:46 AM
Çin'in en büyük altcoin borsası BTER, ZRX i ekledi. Gün içinde alım satıma açacaklarını düşünüyorum. Fiyata etkisi olabilir.

Henüz eklenmemiş sanırım ama fiyat çakıldı resmen..
full member
August 26, 2017, 08:46:42 AM

Etherdelta`da gozukmuyor su an daha eklenmedi heralde , 0.53 cent oldugunda satmadigima pisman oldum alttan tekrar alma sansim vardi ne guzel bu sefer yukselirse ne yapsam acaba.

bende de 'neden satmadım' pişmanlığı var hocam ; eğer imkanınız varsa orta vadede kazandıracağını düşünüyorum ben ; ama benim gibi sermaye arttırmak için icolardan katlayıp çıkan biriyseniz epey can sıkıyor.

bakalım nasıl olacak , ayın 11ine kadar tutacağım ; 11i olduğunda hiç kar zarar bakmadan enigmanın icosuna atacağım hepsini. o zamana kadar biraz hareketlenirse güzel olur , can sıktığı için hiç açıp bakmıyorum bile fiyatına.

yine de dediğim gibi ; pek batacak bir şey gibi görünmüyor bana , illa kazandıracak ; ama ne zaman ? ve bekleyecek imkan var mı ?

Bende ICO`dan girdim benim derdim zaten 0.53 cent oldugunda tamamen elden cikartayim degilde oradan satip dustugunde tekrardan alip eldeki coin miktarini neden arttirmadim diye uzulmek. Yoksa uzun vadede bu proje ciddi kazanclar verecek ethfinex`in bu protokolu kullanacak olmasi , coinbase destegi vs.. bunlar ciddi seyler. Uzun vade tutacagim bir token 0x ama insan bu inmeler kalkmalarda keske satsaydim keske alsaydim diyor ama bununda bir sonu yok yani devamli inip kalkiyor nasil yetisicen en iyisi hic bakmamak bu gibi durumlarda =)
full member
Activity: 196
Merit: 578
kedim çilek şeker çiçek !
August 26, 2017, 08:21:14 AM

Etherdelta`da gozukmuyor su an daha eklenmedi heralde , 0.53 cent oldugunda satmadigima pisman oldum alttan tekrar alma sansim vardi ne guzel bu sefer yukselirse ne yapsam acaba.

bende de 'neden satmadım' pişmanlığı var hocam ; eğer imkanınız varsa orta vadede kazandıracağını düşünüyorum ben ; ama benim gibi sermaye arttırmak için icolardan katlayıp çıkan biriyseniz epey can sıkıyor.

bakalım nasıl olacak , ayın 11ine kadar tutacağım ; 11i olduğunda hiç kar zarar bakmadan enigmanın icosuna atacağım hepsini. o zamana kadar biraz hareketlenirse güzel olur , can sıktığı için hiç açıp bakmıyorum bile fiyatına.

yine de dediğim gibi ; pek batacak bir şey gibi görünmüyor bana , illa kazandıracak ; ama ne zaman ? ve bekleyecek imkan var mı ?
full member
August 26, 2017, 08:10:22 AM

legendary
August 26, 2017, 05:27:43 AM

full member
August 22, 2017, 04:26:34 PM
Token borsasında yeniyim. Henüz hiç alım yapmadım.
Nereden nasıl alabilirim ZRX?
Cüzdanı var mı? Kredi kartı geçiyor mu? Bir yol gösterseniz...

İsterseniz yardımcı olabilirim ufak bir ücret karşılığı siz direk tl yollarsınjz ben size zrx alıp direk cüzdanınıza yollarım her konuda da yardımcı olurum

Teşekkür ederim. Kendim deneyerek öğrenmek istiyorum. Zaten sembolik alım yapıp test edicem. Buradan kısaca anlatabilecek arkadaşlara ulaşmak istedim.

Youtube'da bir dolu video olacağına eminim eğer azıcık araştırırsanız. Poloniex'te var oradan alın.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
August 22, 2017, 11:43:11 AM

İsterseniz yardımcı olabilirim ufak bir ücret karşılığı siz direk tl yollarsınjz ben size zrx alıp direk cüzdanınıza yollarım her konuda da yardımcı olurum

Teşekkür ederim. Kendim deneyerek öğrenmek istiyorum. Zaten sembolik alım yapıp test edicem. Buradan kısaca anlatabilecek arkadaşlara ulaşmak istedim.
full member
Activity: 588
Merit: 125
August 22, 2017, 11:20:43 AM

legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
August 22, 2017, 11:16:39 AM
full member
Activity: 308
Merit: 105
August 21, 2017, 05:06:34 PM
http://Radarrelay.com
yeni 0xproject tabanlı proje Smiley baya iyi görünüyor.
https://twitter.com/radarrelay/
full member
Activity: 560
Merit: 113
August 21, 2017, 01:02:56 PM
Güzel coin ama sağlam dump yiyecek gibi duruyor. Icoya katılacaktım ama tam anlamadığımdan kaçırdım bir de ön kayıt felan varmış zaten
legendary
Activity: 1092
Merit: 1000
August 21, 2017, 12:55:42 PM
Ethereum kesin uçacak bu gidişle. yılbaşından önce 1000 doları görmesi garanti gibi birşey benim gözümde. Bilgilendirme için arriyetten teşekkür ederiz başarılı bir çalışma olmuş Smiley
hero member
Activity: 784
Merit: 500
August 21, 2017, 12:54:07 PM
Ne kadar çok CIVIC ci varmış içimizde haberimiz yokmuş. Benim oyun ZRX' e .
full member
Activity: 308
Merit: 105
August 21, 2017, 12:42:45 PM
Bitfinex in kurduğu  Ethfinex tamamiyle merkezi olmayan ethereum erc20 tabanlı coinlerin alım satım platformu olacak. Bunu buraya neden yazdım çünkü ethfinex de alım satım komisyonları, token değişimi 0x protokolunu kullanacak. Yani bu ZRX ler merkezi olmayan erc20 exchange i Ethfinex de kullanılacak. Proje güzel. Ekip sağlam. Ha her sağlam projenin coinleri büyük değer kazanmışmı orası bir muamma ama zaten icosuna giren şanslı azınlığı ihya etmiş. Ben giremedim ama umutluyum uzun zamandır bir projeden. 0.0001 maliyetli 5000 adet aldım koydum kenara. 2 gunde %25 kaybettirmiş. Sorun değil. Eğer acil bir yerlere yetiştirecek değilseniz paranızı beklemeye değer olacağını düşünüyorum. Ayrıca bu yazdıklarımı okuyup yatırım tavsiyesi olarak algılamayın. Sadece araştırdım ve bulduğum bilgileri sizlerle paylaşıyorum. Bol kazançlar...

Bazı kaynaklar:
https://www.coindesk.com/bitfinex-is-issuing-another-token-and-a-new-ethereum-exchange/
https://www.bitfinex.com/ethfinex-whitepaper.pdf
ayrıca ankete katılalım arkadaşlar açık ara 0x önde. civic öne geçmiş. Grin
https://twitter.com/ethfinex/status/899649852103110656
full member
August 21, 2017, 12:05:02 PM
Bitfinex in kurduğu  Ethfinex tamamiyle merkezi olmayan ethereum erc20 tabanlı coinlerin alım satım platformu olacak. Bunu buraya neden yazdım çünkü ethfinex de alım satım komisyonları, token değişimi 0x protokolunu kullanacak. Yani bu ZRX ler merkezi olmayan erc20 exchange i Ethfinex de kullanılacak. Proje güzel. Ekip sağlam. Ha her sağlam projenin coinleri büyük değer kazanmışmı orası bir muamma ama zaten icosuna giren şanslı azınlığı ihya etmiş. Ben giremedim ama umutluyum uzun zamandır bir projeden. 0.0001 maliyetli 5000 adet aldım koydum kenara. 2 gunde %25 kaybettirmiş. Sorun değil. Eğer acil bir yerlere yetiştirecek değilseniz paranızı beklemeye değer olacağını düşünüyorum. Ayrıca bu yazdıklarımı okuyup yatırım tavsiyesi olarak algılamayın. Sadece araştırdım ve bulduğum bilgileri sizlerle paylaşıyorum. Bol kazançlar...

Bazı kaynaklar:
https://www.coindesk.com/bitfinex-is-issuing-another-token-and-a-new-ethereum-exchange/

Bu haber gercekten guzel bir haber , coinbase destegini almis olmalari , bitfinex`in 0x protokulunu kullanacak olmasi vs.. gelecek icin cok ciddi sinyaller. Bugun %25 deger kaybedince tanesi 0.53 cent oldugunda neden satmadim diye uzuluyordum fakat bir kez daha bu haberden sonra uzun vade yatirimcisi oldugumu hatirladim.
legendary
August 21, 2017, 11:01:50 AM

Bazı kaynaklar:
Pages:
Jump to: