Pages:
Author

Topic: 1 ağustos altcoinler - page 2. (Read 1661 times)

sr. member
Activity: 630
Merit: 267
July 14, 2017, 09:12:26 AM
altcoinleri borsa sitesinde tutabılırsınız sıkıntı çıkarmaz,btc lerde durabılır ama onlarında platfomun ızleyecegi yola gore şekillenmesi durumu var
ben btc olarak tutmadığım için çok araştırmadım açıkcası
sr. member
Activity: 406
Merit: 263
July 14, 2017, 08:25:25 AM
Ben de birşey anlamadım kardeş valla. Her kafadan ayrı bir ses çıkıyor. Bende Poloniex'te bir miktar Btc tutuyorum. 1 Ağustos'ta alt coinler düşerse alım yapmayı amaçlıyorum. Herşeyin hayırlısı bakalım. Umarım doğru bir karar vermişimdir. Bekleyip göreceğiz artık. 🗓📈

Alp Işık'ın bu konu hakkında yapılması gerekenlerden bahseden bir videosu var. Henüz daha yeni yayınladı. Özellikle bitcoinlerin borsa sitelerinde neden bulundurulmaması gerektiği hakkında açıklamaları var. Bence bir göz atın derim. Sonrasında size en mantıklı geleni yaparsınız. Videonun linki aşağıda:

https://www.youtube.com/watch?v=aohkr2K4rLs&t=1051s
sr. member
Activity: 868
Merit: 259
Monetizing Mobile Engagement Data
July 14, 2017, 06:48:34 AM
Ben de birşey anlamadım kardeş valla. Her kafadan ayrı bir ses çıkıyor. Bende Poloniex'te bir miktar Btc tutuyorum. 1 Ağustos'ta alt coinler düşerse alım yapmayı amaçlıyorum. Herşeyin hayırlısı bakalım. Umarım doğru bir karar vermişimdir. Bekleyip göreceğiz artık. 🗓📈
member
Activity: 118
Merit: 10
July 14, 2017, 06:08:41 AM
malum 1 ağustos yaklaşıyor. çatallanma olayı sadece btc olacağı söyleniyor. o halde neden herkes altcoinlerinizi de cüzdanda saklayın diyor? poloneix de dursa ne sıkıntı olur? koca firma madur etmez heralde diye düşünüyorum? yanlış mı düşünüyorum? çünkü ben 1 ağustos sabahı yada önceki gece her altcoinde dump olacağı kanaatindeyim. yatırım yapmak istediğim altcoinleri o zaman almayı planlıyorum. dolayısıyla 1 ağustosta poloneixde farklı altcoinlerim mevcut olacak? düşüncem yanlış mı? tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum.
Pages:
Jump to: