Pages:
Author

Topic: 1 ETH'lik Action Coin aldım - page 4. (Read 480 times)

newbie
Activity: 60
Merit: 0
May 26, 2018, 09:56:41 AM
Teşekkürler tavsiyeleriniz için.
Ben fiyatı anlık takip ediyorum. Eğer 90 ın altına düşerse %10 zararla ayrılabilirim. Ama fiyat yükseldiği sürece beklemeyi düşünüyorum.
full member
Activity: 602
Merit: 100
May 26, 2018, 09:43:53 AM
Hocam bu tarz projeler çok fazla ümit vermeyebilir, o yüzden şu anki yatırımınızı aldığınız seviylerin biraz üstüne çıktığında daha sağlam icolara ya da coinlere kaydırabilirsiniz. Şahsen ben burada paramı tutmayı çok riskli bulurdum.
newbie
May 26, 2018, 08:02:49 AM
Teşekkür ederim.

Ekibi 6 aydır takip ediyorum, iyi kötü çalışıyorlar. Ve sitelerinde sattıkları tatil planları vs. ciddi olduklarını gösteriyor. Bitcoin White gibi eriyeceğini sanmıyorum mesela bu coinin. Özellikle Afrika vatandaşları ücretsiz airdropa katıldı ve ona rağmen fiyat çokta aşağılara inmeden yükselmeye başladı. İyi bir borsaya girecektir diye düşünüyorum zamanla. Binance filan hayal gibi geliyor ama OKEX ile bir irtibatlarının olduğunu bliyorum, sanırım büyük borsa hedefi OKEX olacak. O yüzden yatırım yapayım dedim. Hiçbir yerden kazanamyoruz, şansımı bunda denemek istedim Smiley
sr. member
Activity: 742
Merit: 260
May 26, 2018, 07:52:49 AM
Bana biraz fazla girmişsiniz gibi geldi. Sonuçta dediğiniz gibi acente tarzı bir sistem diye düşünebiliriz. Çok büyük hedefleri olduğunu düşünmüyorum örneğin Binance girmek ya da sürekli geliştirme yapmak gibi. Hayırlı olsun, umarım kazanırsınız.
newbie
May 26, 2018, 07:48:45 AM
Merhaba arkadaşlar 90 ethereum üzerinden 1 milyon tane action coin aldım. Yani 0.9 ethereum oluyor.
Airdroptan kazandıklarımda duruyor. Merak ettiğim birkaç konu var.

- Action coin şu an kendi web sitesinde aktif olarak kullanılıyor. Tatil planları vs. satan bu firma örnek veriyorum 1.000 ACT ile %20 indirim sağlıyor. Binlerce firmayla anlaşmalı bu şirket. Yani action coini oluşturan şirket zaten hali hazırda tatil planları satan bir şirket. Bunu yanlış anlamadıysam tabi. Adamlar kalkıp biz bir coin üretelim ve bu coin karşılığında sattığımız tatil planlarında yüzde 10 luk 20 lik indirimler yapalım demişler. Bu proje tutar mı acaba? Sanırım Ncash projesine benzer bir proje. Şu an sitelerinde ACTN karşılığı indirimler oluyor ama kullanan gerçekten var mı bilemiyorum.

- ACTN sahipleri ico döneminde 0.02 $ üzerinden satış yaptılar, acaba ne kadar sattılar veya satabildiler mi coinleri. Hiçbir yerde bilgi bulamadım. Sadece satışa çıktığını biliyorum ama alan oldumu bu fiyatlardan?

- Girmiş olduğu borsa günlük 100 bin USD hacmi olan stocks.exchange borsası. Sanırım 60 lardan başladı satışlar ve şu an da 110 olmuş. Ben 1 eth lik aldığım için %20 kardayım şu an.

- Bu şirket sağlam bir şirketse neden büyük borsalara girmez ve 50-100 bin dolar hacmi olan borsalarla uğraşır ki?

Yatırım yapan ve ACTN coin hk. bilgi sahibi olan arkadaşlarla bu başlık altından tartışabiliriz.
Pages:
Jump to: