Pages:
Author

Topic: 1 haziranda iş başı yapiyorum. - page 2. (Read 274 times)

legendary
Activity: 2100
Merit: 1452
May 12, 2020, 11:15:28 AM
Biliyorsunuzdur zaten virüs yüzunden calismiyordum.

1 haziran gibi işletmem tekrar acilacak devlet babadan aldik 1000 tl ancak kapali kaldiğim sure boyunca  toplamda cebime zarari 10.000 tl dolayli yollarla 13.000 tl kredi vs..

Ben kendimi basit esnaf olarak goruyorum. Ben bile bu denli ciddi bir zarar gördüysem benden büyük esnafları düsünüyorumda  ne bileyim artan vergileri de ekleyince Allah hepimize bu saatten sonra kolaylik versin.

Bu dönemde gördüğüm devletimize biz boşuna vergi vermişiz. Tv lerde hala boş konular konusuluyor.

25.000 tl lik krediyi cekmeye basvurdum. Tvde reklamlarda diyorki birkac gunde kredimi aldim. Ben başvurdum bana esnaf kefaletin soylediği sey 1 ayda zor belli olur  haahaha.

Ülkemiz dondurma reklami gibi. İzlediğinle yediğin alakasiz. Reklamda dondurmayi yerken  offf olağan ustu bir haz ama sen aliyorsun bu ne lan dersin atarsın çöpe. Ülkemizde aynen böyle Dışarıdan bakiyorsun offf harika iceriden bakiyorsun bom pok.

Satılan kurumları fabrikalari düşünunce ustune dolar ustunede covid bu ulkede dogacak her cocuk yine borçlu doğacak. Canim ulkeyi mahvettiler.
Pages:
Jump to: