Vah arkadaş bu kadar belirsizlik ile ben daha yarın ne olur onu kestiremiyorum. Siz bundan kaç ay sonrasını merak edip tartışmaya başlamışsınız. Ben 1 ay kala gelip ancak bir tahmin yazarım.
Tahmin hocam işte bizimki de elbette bir şey ön gördüğümüz yok.
Coinbase patlatılırsa, bitcoin 400$ olur
ki anonymous un bu konuda baya bir zamandır çalışma yaptığına dair söylentiler dolaşıyor.
Bu olmazsa 2000$ hayal değil.
Bununla ilgili bir link falan var mı inceleyebileceğimiz. Enteresanmış yahu. Böyle bir durum mu vardı...
Yarılanmadan önce söylemiştik, 600 dolardan Bitcoin almak için artık son şanslar demiştik. Artık ucuz Bitcoin devri kapandı, nereyi patlatırlarsa patlatsınlar Bitcoin artık o hayal ettiğiniz rakamlara düşmez. Piyasada dolaşımdaki Bitcoin'e bakın, artık madencilerin ürettiği miktar çok azaldı. Satışa konan Bitcoin hemen kapışılıyor ve herkes bu değeri saklıyor. Kimsenin satmaya niyeti yok, herkes Bitcoin miktarını artırmaya çalışıyor. Geride kaldı ucuz Bitcoin dönemi, bundan sonra üretilecek Bitcoin miktarı 5 milyondan daha az.
Hocam şu alttaki alıntıdaki arkadaşa benzettim aynı sizin söylemi.
Ucuz bitcoin dönemi kapandı demek bence çok çok zor diye düşünüyorum. Yazın ne olacağını bile bilemeyiz ki. Geçmişe bakarsak bitcoin'de aşağı tarafa doğru da her şeyin mümkün olduğu gözüküyor.
Bitcoin'i sallamaya çalışıyorlar ama yok tık demiyor. Sec kararı bile deviremedi, altcoinleri patlattılar yine düşmedi, bitcoin sallanmıyor artık. Tekrar etmekte fayda görüyorum ucuz bitcoin devri kapanmıştır.