Pages:
Author

Topic: 1 Ocak 2018 Bitcoin Fiyat Tahmini ?[BTC ÖDÜLLÜ] - page 14. (Read 13756 times)

full member
Activity: 1176
Merit: 159
gönlümden 6500$ civarı geçiyor
hero member
Activity: 896
Merit: 519
Güzel yazmışsın da bilakis sonlarda anlam katmışsın ancak şu yazdığın ile sanki diğer yazdıkların uyuşmuyor.

"BTC'nin amacı zaten bu bankaların insanları sömürmesini engelleyip, para gücünü tekrardan insanlara vermek."

Çıkış amacını ve neye hizmet ettiği gibi konulara girmeyeceğim tek emin olabildiğim kripto para teknolojisi veya dijital para veya değişim aracı olan bitcoin deney aşamasıdır ve bizler de denekler topluluğunu oluşturuyoruz.
Senin yazdıklarından yola çıkarak ve benim yazdıklarımı bozmayacak olursam fiyat tahminin de bulunmak istemiyorum. Bu piyasa bize şunu öğretti her an her şey gerçekleşebilir.

newbie
Activity: 7
Merit: 0
Herkes bir fiyat veriyor ama kaynak vermiyor ? Bence burada yanlış yönlendirmelere sebep olunuyor.

Benim şahsi düşüncem fiyatı düşecektir, sebep olarak ise şu an bankalara bağlı sistemlerdeyiz.
Buradaki alış-veriş sürecinde hiç bir banka ve devlet vergi vs alamayacak, bunun önüne geçmek içinde baya bir kötüleme gelecek.
Paralar BTC'de kalınca bankalar kimin parasıyla dönecek ? Alış veriş olacak ama herkes yatırım yapacak, kısıtlı harcamalar yapıp sadece temek ihtiyaçlarını alacak.
Birinci önceliğimiz 100 lira bile olsa btc almak, aldırtmak olacak.
En basiti ülkemizde yastık altındaki dolar ve altınları çıkartmak için neler yapıldı piyasalar canlansın bankalarda para dönsün diye.
BTC'nin amacı zaten bu bankaların insanları sömürmesini engelleyip, para gücünü tekrardan insanlara vermek.
Bunu yapabilmesi için kendi içimizdeki aç gözlülerin de hep bana, hep ben demeden bu mantalite ile hareket etmesi olacak.
Zenginler zaten iyi yada kötü her durumda kazanabiliyor, kaybedecekleri çok bir şey yok.

BTC'nin bahsedilen dolarlara çıkması yakın zamanda hiç mantıklı gelmiyor, çok hızlı çıktı ve sert bir düşüş görmeden malesef o rakamlara ulaşamaz.
Sistemsiz ve sahipsiz desem herkes kızacak ama biraz öyle ne yazıkki

Bugün taşaklı bir adam çıksa deseki 1 BTC nin karşılığı olarak ne görüyorsunuz ? Sadece bizim verdiğimiz değer. Oyun gibi birşey yani
Digitalpara'ya geçiş olacak ama bence bu sistem olmayabilir.
BTC'nin endekslenmesi ve sabitlenmesi gerekiyor, bugün 1 btc maaş alan adam seneye 1 btc ile ev alabiliyorsa, aynı sene 1 ekmek belki alamayabilir

Yazmak istediğim çok şey var ama yeri olmadığını düşünüyorum. O yüzden de bence şu kadar para olur demeyin, diyorsanızda kaynak gösterin.
Millet kredi çekip, borç alıp yada elindekini satıp bu işe giriyor. Kimseyi gaza getirmeyin mantıklı konuşalım derim.

full member
Activity: 406
Merit: 189
kasımda bitcoin başkadır. kesin pump yer  sonbaharda. yılbaşına da 5000 usd civarı girer.
sr. member
Activity: 560
Merit: 250
Ekim-Kasım aylarında yine bu şekilde 3k-4k oynar diye düşünüyorum. Aralıkta artışa geçebilir, yılbaşında 5-6k arasında bir yerde olur benim tahminim.
sr. member
Activity: 518
Gönlümden geçen şu,  tahminim aynı zamanda 1 Ocak 2018 de Bitcoin  5.000 dolar -5.500 dolar  arası  olacaktır.  Ve de  Bitcoin bir süre  dinlenip,  dalgalanmayarak alt coinlerin fiyatını bulması için bekleyecektir.
hero member
Activity: 1582
Merit: 520
Bu ara fiyat 3500 3800 dolar arasında gidip geliyor bu fiyat aralığının Eylül sonuna kadar devam edeceğini düşünüyorum sonrasında Kasım Aralık aylarinda yukselise geçip 1 Ocak 2018 de 5500 6000 dolar seviyesinde olacağını düşünüyorum.
full member
Activity: 308
Merit: 100
--
7000 doları göreceğini tahmin ediyorum. tabi bu rakama gelene kadar bir dump daha yer mi bilemiyorum. Dump yerse satıp alttan almak isterim ama çoğu dumpa altlarda yakalandığım için zararına satmak istemedim kaldı öyle.
full member
Activity: 238
Merit: 100
Presale Starting May 1st
Net bi şekilde söylüyorum 6-7 bin doları görecek 2018de. bu düşüşlere aldanmamak lazım..
newbie
Activity: 43
3000$ ı kırarsa sene sonunda 2017 başına döneriz.
newbie
Activity: 54
BTC 3.560 $ a geldi. Acaba tahminleri yeniden yapsak mı? Huh
full member
Activity: 196
Merit: 101
6 bini geçer diye umuyorum. tahminim 6400$ yılbaşında burdayız Smiley
sr. member
Activity: 259
Bitcoin Freak
4-5 bin dolardan bitcoin alıp x10 yaparım hayali kuran yurdumun zeki girişimcisini bir tarafa çekersek ne olursa olsun önümüzdeki 3 sene yatırımcısına ciddi bir para kazandırmayacaktır. hatta 4800 dolarlar gibi seviyelerden toplamaya başlamış borsa uzmanları yakın zamanda çok üzülebilir.

niye FUD şeklinde düşünüyorsunuz anlamadım, önceki 3 yılı tekrar mı eder diyorsunuz?
hero member
Activity: 644
Merit: 504
4-5 bin dolardan bitcoin alıp x10 yaparım hayali kuran yurdumun zeki girişimcisini bir tarafa çekersek ne olursa olsun önümüzdeki 3 sene yatırımcısına ciddi bir para kazandırmayacaktır. hatta 4800 dolarlar gibi seviyelerden toplamaya başlamış borsa uzmanları yakın zamanda çok üzülebilir.
full member
Activity: 602
Merit: 120
20 000 civarı olur prev kuruna göre. Bir ara bir daha bir tırmanır sonra tekrardan in çık yapar durur.
member
Activity: 208
Merit: 10
7200 dolar olur.

Kazanana ödül var mı?
newbie
Activity: 54
5.900 $ tahminim ile bende yerimi alıyorum.
full member
Activity: 532
Merit: 151
1 eylül tahminimde 4700 dolar demiştim ve tutmuştu bu sefer çok iyimser olmıyacağım 3200 dolar diyorum. Tabiki YTD Smiley
newbie
Activity: 40
Ben de nacizane 6000 dolar bekliyorum.
full member
Activity: 854
Merit: 109
Trident Protocol | Simple «buy-hold-earn» system!
Popülerliği bu şekilde arttığı sürece 6500-7000 hatta 8 i bile görebilir diye düşünüyorum
Pages:
Jump to: