Pages:
Author

Topic: 10 Kasım - page 4. (Read 1033 times)

member
Activity: 140
Merit: 20
November 09, 2017, 02:40:27 PM
Başta baş komutan atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşlarını saygı ve minnetle anıyorum .Allah rahmet eylesin.Atatürkün yaptıklarını daha iyi anlayıp onun yolunda ilerlemek gerekir lakin ülkemizde ciddi bir şekilde atatürk düşmanlığı yaratılmıştır.Ve bizim sürekli söyleceğimiz tek söz büyük Atatürk! Seni seven ve anlayan bir gençlik her zaman var olacaktır diyeceğiz .
newbie
Activity: 56
Merit: 0
November 09, 2017, 01:54:07 PM
Ulu önderimiz Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı ve minnetle anıyorum. Rabbim her kim ki bu vatan için taş üstüne taş koymuş ise onun mekanını cennet eylesin,rahmetiyle haşreylesin.
member
Activity: 81
Merit: 10
November 09, 2017, 01:38:49 PM

Ülkemizin daha fazla Atatürk anlatması gerekirken malesef eğitim sisteminden planlı şekilde uzaklaştırılmaktadır. Halbuki bu ülkemizin temel taşlarında birisidir. Düşünün ki reklamlarda gördüğümüzde özlediğimizi hissediyoruz, duygulanıyoruz. Maalesef ülkemizde ki bazı siyasi fraksiyonların temel düşmanı gibi lansa edilse de ATATÜRK bu ülkenin tabiri caizse tutkalıdır.

Ona şükran duymalıyız...
hero member
Activity: 1582
Merit: 520
November 09, 2017, 12:36:56 PM
Sevili dostlar ulu önder Mustafa Kemal Atatürk' ün ölümünün 79. yılı olacak  . Forumda da ulu önder Atatürk'ümüzü anmak ve yaptıklarınını burada satırlara döküp hatırlamak , hatırlatmak için bu konuyu açtım görüş ve düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim .
Pages:
Jump to: