Pages:
Author

Topic: 10 yıl sonrası için yatırım amaçlı ucuz coin önerisi - page 2. (Read 4122 times)

full member
Activity: 378
Merit: 100
LTC mi almalk mantıklı olur BTC mi uzun vadede ?

eğer uzun vadeyse btc hocam

tamamdır teşekkür ederim, şuanda alım yapacam ama sitede btc satan şuanda yok gibi
newbie
Activity: 56
Merit: 0

eğer uzun vadeyse btc hocam
full member
Activity: 378
Merit: 100
sr. member
Activity: 700
Merit: 270
Coin riskli bence Btc ether Ltc doge bunları elinde bekletmen daha mantıklı olur.
hero member
Activity: 868
Merit: 502
aslında mantıklı he . BES e her ay para vercegıme her ay bı coın alıp unutmak daha mantıklı Cheesy
hero member
Activity: 629
Merit: 508
Vade 10 yılsa eğer şuan bütün coinler ucuzdur.
Tek yapman gereken şey 10 yıl sonra hala var olacak coinleri seçebilmek.
Tek bir coin'e yatırım yapmak yerine 3-5 tane seçip yatırırsan riski dağıtmış olursun.

Kısaca tahminime göre, aldığın coinler gerçekten 10 yıl sonra bile var olacaksa minimum 100'e katlayacaksın.

Aslında bende denesem iyi olur, iyi bir fikir.

Bu iş için ayırdığın bütçeyi en güvenilir 5 coin'e bölerek denenebilir.
Hepsi borsadan alınıp kendi cüzdanlarına gönderilir private key ve seedlerde deftere yazılıp saklanılır.

Bence Waves, Factom, Ethereum ve Bitcoin bunların arasında kesinlikle olmalı.

Bytecoin'i nerden duydunuz bu arada. Ucuz demişsiniz bytecoin daha 2 ay önce 4-5 satoshiymiş şuan 100 küsür poloniexte.  Grin

1  bytecoin 0,027 dolar. 100 dolarlık alıp unutacağım. ucuz olan diğer coinlerdende alabilirim

1 bytecoin 0,027 dolar ucuz derken coin sayısına da bakıyor musunuz peki? Toplam 182 milyar adet bytecoin var. Bana hiçte ucuz gelmedi. 2 ay önce 20 kat daha ucuz olduğunu da hatırlatırım.
legendary
Activity: 1320
Merit: 1001
10 yılı düşünüyorsanız en iyi yatırım en sağlam Bitcoin, ETH, Ripple, Dash, Zcash ve Monerodur. beklediğiniz kazancı çok rahat görürsünüz.

arada kısa vadeli tradeler yaparak çorbanız çıkar. ki bu kadar uzun vade de düşünmemek gerekiyor. son iki ayda trade yapanlar zengin oldu. uzun vadeli düşünmek gerek ama tradeleri değerlendirmekte gerekiyor. orta vadeye çekebilirsiniz hedeflerinizi.

kolay gelsin. Smiley
hero member
Activity: 1655
Merit: 600
İlk 60 içinde 10 sene sonra halen var olmasi muhtemel gözüken coinler (tokenları saymıyorum):

BTC, ETH, ETC, LTC, Dash, XMR, Doge, ZEC, Waves, FCT, DCR, Ardor, XCP, UBQ, ARK

Bunların içinde ucuz diyebileceklerimiz:

LTC, ETC, Doge, Waves, FCT, DCR, Ardor, XCP, UBQ, ARK
newbie
Activity: 6
Paribu.com a para atip bitcoin al. Poloniex.com da altcoinlere donusturebilirsin. 10 yil cok uzun bi sure. Bitcoin al sadece. Bytecoin alma.

sorumu cevapladığın için çok teşekkür ederim. Ben sanal para olayına çok yabancıyım hiç bir bilgim yok. https://bitshares.org   adresinden coin almamı önerir misin ?
Paribudan btc al, poloniex btc adresine at ve oradan da DGB al. Yakinda pumplanacak

poloniex Veya farklı bir siteden satın aldım diyelim. 2 yıl sonra bu site kapansa benim coinlerde buhar olup gidecek mi ?
sr. member
Activity: 350
Merit: 250
Spectiv VR Crowdsale: 12/08/17
Edgeless (edg) alabilirsiniz şuan için fiyatı ucuz fakat 10 yıl uzun bir süre ne olacağını kestirmek zor bu dediğim coini bir yıllığına elinizde tutun gerisi risk olur.
newbie
Tek bir coin'e yatırım yapmak yerine 3-5 tane seçip yatırırsan riski dağıtmış olursun.

Kısaca tahminime göre, aldığın coinler gerçekten 10 yıl sonra bile var olacaksa minimum 100'e katlayacaksın.

Hepsi borsadan alınıp kendi cüzdanlarına gönderilir private key ve seedlerde deftere yazılıp saklanılır.

Bytecoin'i nerden duydunuz bu arada. Ucuz demişsiniz bytecoin daha 2 ay önce 4-5 satoshiymiş şuan 100 küsür poloniexte.  Grin

1  bytecoin 0,027 dolar. 100 dolarlık alıp unutacağım. ucuz olan diğer coinlerdende alabilirim
hero member
Activity: 629
Merit: 508

sr. member
Activity: 2142
Merit: 424
byte coin alacağına btc olarak al kalsın 10 sene sonra en güvenli liman
member
Activity: 70
Merit: 10
Paribu.com a para atip bitcoin al. Poloniex.com da altcoinlere donusturebilirsin. 10 yil cok uzun bi sure. Bitcoin al sadece. Bytecoin alma.

sorumu cevapladığın için çok teşekkür ederim. Ben sanal para olayına çok yabancıyım hiç bir bilgim yok. https://bitshares.org   adresinden coin almamı önerir misin ?
Paribudan btc al, poloniex btc adresine at ve oradan da DGB al. Yakinda pumplanacak
newbie

member
Activity: 70
Merit: 10
newbie
merhaba, arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi 10 yıl sonrası için yatırımlık ucuz coin almak istiyorum. Ben bytecoin'e yatırım yapmaya düşünüyorum. Sizce farklı bir coin mi alayım. Birde ben nereden satın alabilirim bytecoin'i ?
Pages:
Jump to: