Pages:
Author

Topic: 100 LTC'yi hangi altcoine yatırmalıyım? - page 2. (Read 3848 times)

sr. member
Activity: 655
Merit: 258
yellow bugün mintpale girecek bi aksilik olmazsa şuan oylamada birinci  takibe al bence

Yeni girenler genelde yükseliyor mu?
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
yellow bugün mintpale girecek bi aksilik olmazsa şuan oylamada birinci  takibe al bence
sr. member
mintpal'de blackcoin'e bir bakabilirsin. son günlerde fiyatları çok dengesiz.

btc fiyatı 16-17bin satoshi'lere düştüğünde ltc ile alırsın; 20.000 satoshi'ye çıktığında ister btc, ister ltc olarak satarsın.
uzun vadede çok riskli yalnız. çünkü bc'nin geleceği pek parlak görünmüyor.

Teşekkür ederim, bu coin'i takibe başlıyorum

Darkcoin'e bakabilirsin.
Bu coin hangi kurlardan alınabilir?
legendary
Activity: 1638
Merit: 1329
Stultorum infinitus est numerus
Darkcoin'e bakabilirsin.
legendary
Activity: 1274
Merit: 1000
★ BitClave ICO: 15/09/17 ★
mintpal'de blackcoin'e bir bakabilirsin. son günlerde fiyatları çok dengesiz.

btc fiyatı 16-17bin satoshi'lere düştüğünde ltc ile alırsın; 20.000 satoshi'ye çıktığında ister btc, ister ltc olarak satarsın.
uzun vadede çok riskli yalnız. çünkü bc'nin geleceği pek parlak görünmüyor.
sr. member
Merhaba arkadaşlar,
Btc-e'de sürekli ltc/btc alım satımı yapıyordum, kazanıyordum da ancak cepten girerken Authenticator'u iptal ettim yanlışlıkla ve 2 hafta blok yedim hesabıma. Bu süre içerisinde 0,0257'lerde olan kur düştü 0,023'lere ve uzun zamandır bu şekilde seyrediyor. Haliyle nerdeyse 1 aydır al sat yapmadım ve param en son LTC'de kaldı.

Bu kalan 100 LTC'yi hangi altcoin ile değerlendirebilirim? Daha önce Litecoin dışında bir coine bulaşmadım o yüzden daha önce incelemişliğim yok. Eğer bugün için önerisi olan varsa değerlendirmek isterim. İlle 2-3 saatte kazandırsın diye birşey de istemiyorum, sabırlıyımdır beklerim, 2 haftadır 0,023'lerden kurtulmak için bekliyorum mesela Smiley

Mesela MegCoin %33 düşmüş, son 24 saatte en yüksek 4 sat görmüş ancak şuan 2 sat.
Tekrar 4 sat'a yükselir mi yoksa bu düşüş hızıyla yok olup gider mi?

Yorum yapanlara şimdiden teşekkür ederim.
Pages:
Jump to: