Pages:
Author

Topic: 100 Milyon'dan fazla kullanıcısı olan Kik , Kin Token ICO Kayıtlar Başlamış - page 2. (Read 1895 times)

sr. member
Activity: 420
Merit: 250
Benim de uzun süredir beklediğim bi projeydi ama bazı forumdaşlar gibi ben de girmeme kararı aldım.
Son zamanlarda KYC süreçlerini görmeye başladık.

Hayırlı forumlar!
sr. member
Activity: 546
Şaka mı yapıyor bu insanlar  Huh Kripto para dünyasında bu kadar bilgi istemek gerçekten çok ilginç ve hatalı ulaşabilecekleri seviyeden çok uzaklaşırlar bu tutumlarını devam ettirirlerse.
full member
Activity: 560
Merit: 113
Hard cap düşükse ico da katılın bence iyi kar edebilirsiniz ama pasaport olayı saçmaymış
member
Activity: 82
Merit: 10
Bounty Manager
Çok takılmamak lazım geçen sene zaten wikileakste hepimizin kimlikleri yayınlanmadı mı?

Ayrıca borsalara zaten selfie ile pasaport ile çekildiğimiz fotoğrafları yükledik ha kike yüklemişsin ha poloniex'e ne farkı var ki?
sr. member
Activity: 672
Merit: 254
Pasaport numarası istemek nedir ya kripto para piyasasındayız. Yatırım yapmayı düşündüğüm önemli bir projeydi ama gizliliğin önemli olduğu çağımızda hala bu tarz uygulamalar yaparak insanları soğutuyorlar. Yatırım yapmaktan vazgeçtim.
hero member
Activity: 896
Merit: 519
ICO mu yapacaklar yoksa fişleme mi yapacaklarmış. Hem pasaport vereyim hem kendi sohbet uygulamalarını kullanayım bundan daha iyi bir istihbarat yöntemi düşünemezdim.
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Teknolojilerini blockchaine tasimak ve birazda sermaye arttirmak icin yapiliyor.Gelecek zincir uzerinde tabiki de.Ibm bile gemi tasimacigi uzerine blockchain kullanan bir firma ile anlasmaya gitmis
legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
Napacakmış pasaportu? Gerek yok baba kalsın
hero member
Activity: 518
Merit: 500
ben asıl şunu merak ediyorum 100 milyon kullanıcısı olan bir şey niye ico yapıyor anlam veremiyorum açıkcası. zaten para basıyor olması gerekmez mi ? şüphe düşürdüm kendi kendime şimdi
full member
Activity: 672
Merit: 110
tayyop gıbı adalet anlayısı.nasıl adalet bu.herkesın pasaportu olmak zorunda mı ak
sr. member
Activity: 322
Pasaport ile adaletmi olur ne mal dusunce bu boyle.Benim kendi pasaportum yok ama anne baba abi es pasaportu var ne olacak simdi dordunude kulllanayim hepsinin akilli telefonuda var,yukle gec.Sacma olmus
hero member
Activity: 518
Merit: 500
kayıt olunması gerekir sonuçta olmazsanız üzülebilirsiniz ama olursun zartlak bişey olduğunu anlarsanız girmezsiniz Smiley kayıt olmakta fayda olabilir  Wink
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
anamın kızlık soyadına kadar istiyor nerdeyse  bu ne ya
sr. member
Activity: 644
🤖UBEX.COM 🤖
İyi proje pişman olmamak için üye olmak gerekli.
ikm
sr. member
Activity: 420
valla bakalım ilgimi çekti 0x gibi bir sistem yapacak ama benimde pasaprotum yok kimlik göndersem büyük ihtimalle kabul ederler ama ico gibi önceden yatırılan paralar içn bendne kişisel bilgi istemesi sorun ve bu şekilde ico girecek kişi sayısı hatırı  sayılır azalacaktır
full member
Activity: 196
Merit: 578
kedim çilek şeker çiçek !

Pasaport olayıyla adaletli dağılım sağlanabilir mi gerçekten ?

Pasaportum yok ama 20 kişi çıkarırım pasaportuyla böyle bir işlem yapmama izin verecek ; ki bu benim gibi orta hali birinin rakamı.

Milyon dolarlarla oynayan adamlar almak istedikten sonra ; 1000 tane pasaport bulur işlem yapacak. Bakalım nasıl olacak.

Hali hazırda bi ürün bulundurmaları güven verici ; biraz turlayım üstlerinde.
full member
Activity: 392
Merit: 100
Uzun süredir beklediğim bir ico olan Kin Token ICO'su kayıt almaya başlamışlar. Sizlerinde mutlaka bir göz gezdirmesi gereken bir proje halihazırda sırf android tarafında 100 milyon indirilmiş olan bir messenger uygulaması olan Kik messenger firması Kin Token ICO'su yapıyor. Apple tarafında kaç milyon indirilme var bilmiyorum ama o taraftada 50 milyon vardır en az tahminimce.

Aşağıda yer alan adresten kayıt olabiliyorsunuz daha ICO tarihi belli değil fakat kendileri önceden kayıtlara başlamışlar Ethereum ile katılım yapılacak sadece ve önceden gönderim yapacağınız adresi belirtmeniz gerekiyor. Ayrıca çok ilginç bir uygulama yapıyorlar USA vatandaşı olmayanlardan mutlaka pasaport numarası ve fotoğrafı istiyorlar , support ile konuştum kesinlikle nüfus cüzdanı ya da ehliyet vs.. kabul etmiyorlar. Bunu yapma sebeplerinide adaletli coin dağıtımı yapmak için olduğunu söylüyorlar. Pasaportu olanlar ve merak edenler bir araştırsın white paper'i okusunlar. Bu kadar çok kullanıcısı olan bir platformun çıkaracağı token'a bir şans vermek gerektiğini düşünüyorum.

https://kin.kik.com/
Pages:
Jump to: