Hadi gelsin forumun trolü buna cevap versin, gene konuyu cehapa bağlasın. Alakasız alakasız gelir yok belediyede otobüs işinde şu yapıldı, park bahçe müdürlüğünde şu oldu diye. Sadece şu yukarıdaki görselden tüm halkın hakkını araması gerekirdi ama adamlara hala %30-40 oy çıkıyor, akıl alır gibi değil. Ve bunun bir açıklamasını da yapamıyorlar, söyleyebilecekleri tek mantıklı şey yok. Bu tablonun sadece atıyorum İstanbul depremi ya da büyük savaş gibi şeyler sonucu ortaya çıkmış olması gerekirdi. Ama bizde olmasının nedenini hepimiz çok iyi biliyoruz. Bugün ben de 1000 tl'lik dolar sattım ve 37 sayısını görünce kahroldum. Bu milletin azıcık akıllı olan kısmı gerçekten bu kötülüğü hak etmedi.
Bu memleketin aydınlanması, insanlarin kendilerini geliştirmeleri o güruh için çok tehlikeliydi, hatta kendileri de açıkladılar eğitim seviyesi arttıkça oylarimiz düşüyor diye, sonrasında insanları sadece ay sonunu getirebilir duruma soktular, basit ifadeyle, yaşama dürtüsü olayları sorgulama analiz etme ve ders çıkarma yetilerini koreltti, e zaten bence yüzde 15 lik herhangi bir fikri olmadan sadece kişiye oy veren kitleyi de ekleyince sonuç bu. Troller ise her devirde olan, ama en çok bu dönemde revaçta olanlar, herhangi bir yeteneğinin olmasına gerek yok, basit şekilde itaat et savun parsayi kap adamlarin düsturu.