Pages:
Author

Topic: 10K -- Bitcoin 10000 Doları Aştı 10K As bayrakları As, Bahar geldi :D - page 2. (Read 436 times)

hero member
Activity: 910
Merit: 503
Bitcoin 10 bin bandında bir süre takılmaya çalışacak sanırım. Valla sağlam yükseldi, biraz dinlendikten sonra yine bir koşuya çıksa ortalık mis gibi güzelleşir.
hero member
Activity: 1064
Merit: 522
Proof-of-Stake Blockchain Network
Bitcoinin bu hareketinden ilk etkilenen bu kez neo oldu yaklaşık %22 lik bir artış tepkisi gösterdi artık hareket yavaş yavaş altlara yayılabilir arkadaşlar.
hero member
Activity: 1078
Merit: 696
Vay be nereden nereye geldik 5-6 ay gibi kısa bir sürede. Daha 5-6 ay önce karamsarlıktan ölüyorduk şimdide heyecan başladı. Daha önümüzde Bakkt ve halving var. Bitcoinden muhtemelen yeni bir ATH gelecek yakın zamanda. Ben uzun süredir boğa için 40-50 bin dolar arası bir beklenti içindeyim bunu hep yazıyorum zaten. Umarım çok daha yükseğe tırmanır.

evet hocam,  bu kadar beklemenin sonu iyi bitecekti.   Sabrın sonu selamettir oldu Cheesy
full member
Activity: 742
Merit: 140
Vay be nereden nereye geldik 5-6 ay gibi kısa bir sürede. Daha 5-6 ay önce karamsarlıktan ölüyorduk şimdide heyecan başladı. Daha önümüzde Bakkt ve halving var. Bitcoinden muhtemelen yeni bir ATH gelecek yakın zamanda. Ben uzun süredir boğa için 40-50 bin dolar arası bir beklenti içindeyim bunu hep yazıyorum zaten. Umarım çok daha yükseğe tırmanır.
jr. member
Activity: 406
Merit: 1
şimdi gerçek manada bayram geldi denilebilir. daha bu saatten sonra kolay kolay 10 binin altına ineceğini sanmıyorum.
jr. member
Activity: 350
Merit: 2
çook uzun sürüdü ama beklediğimize değiyor artık. bundan sonra sabretmek de çook daha kolaylaşacaktır.
jr. member
Activity: 490
Merit: 4
bitcoin değil 18 bin dolar yüz bin dolar da olsa aptal aptaldır  ve dediği şeyi aynen söylemeye devam edecektir.
full member
Activity: 602
Merit: 122
Gerçekçi olmak gerekirse bitcoin 18.000 dolar'ı aşmadığı sürece bir kesim bitcoin'e yine aynı gözle bakmaya devam edecektir, nedeni çok basit bir önceki yükselişte bu meret 18k görüp oradan yuvarlandı aşağıya ve o noktada çok alım yapan oldu alıp bekleyen oldu. Bence 10K Bitcoin için kolay bir eşikti zaten sadece gerçekleşmesi için zamana ihtiyaç vardı.
full member
Activity: 350
Merit: 110
To the moon and beyond!
hero member
Activity: 1078
Merit: 696
Takvimimiz 22 haziranı gösterdiği şu yaz gecesinde bircoin yine, yeniden 10.000 dolar sınırını aştı. Vatana millete hayırlı olsun.

Balon dediler, ponzi dediler, çiftlik bank dediler, terorist dediler, çin yasaklıyor zaten dediler.

Btc/ Usdt = 10.000
Pages:
Jump to: