Pages:
Author

Topic: 11 eylul saldirisi hakkinda neler dusunuyorsunuz? - page 2. (Read 1955 times)

full member
Activity: 168
Merit: 100
ABD nin krizleri lehine çevirme konusunda ki üstüne başarısının güzel bir örneği bence.
Adamlar 11 eylül saldırılarını bahane ederek tüm Müslüman ülkelerde istedikleri gibi kabadayılık yapıp asıp kesebiliyorlar yıllardır.
full member
Activity: 182
11 Eylül saldırıları tamamen abd hükümetinin kendi kendine ürettiği kendi çıkarları için kamu oyu ve haklı gerekçeler yarata bilmek için  kurgulanmış bir olaydır.
hero member
Activity: 714
Merit: 500
11 eylülle ilgili şu video yu izlemiştim. Siz konuyu açınca paylaşmak istedim. Çok düşündürücü bir yaklaşımla videoda olabilecekleri ve olamicakları anlatmış gerisi sizin yorumunuz.

https://www.youtube.com/watch?v=eDjOD-Lc-10
full member
Activity: 182
11 eylul 2001 saldirisinin uzerinden 15 seneden fazla bir zaman gecti.
9/11 saldirisinin ardindan Amerika onculugundeki koalisyon gucleri once Afganistan'i ardindan Irak'i isgal etti.
1 bucuk milyondan fazla insan oldu. Irak,  ekonomisi, kurulu sistemi ve Saddam rejimi ile birlikte yerle bir oldu.
Irak'a demokrasi, Irak halkina ozgurluk getirme vaadi ile, ulkeyi isgal eden gucler geride kan, gozyasi, yikim ile birlikte buyuk bir kaos birakarak cepleri, dolar dolu olarak ayrildilar.
Irak halki ve askerini oldurmek icin attiklari tek kursunun dahi parasini yeni kukla Irak hukumetinden tahsil ettiler.
Bugun Irak kismen parcalanmis ve karmasa icinde, teror orgutleri ve gizli servis ajanlarinin egitim alanina donusmus durumda belki de onumuzdeki 50 yil duzelemeyecek bir halde.
Bugun 9/11 saldirisi hala aydinlanabilmis degil. Ortada bir yigin suphe ile sayfalar alacak sorular yigini var.
Usame Bin Ladin'den tutun El Kaide orgutune ve yaptigi iddia edilen bu eylemi gerceklestirebilme kapasitelerine kadar binlerce suphe hala dunya, halkinin kafasini isgal ediyor.
Saldirinin gerceklestirildigi iddia edilen 11 173 ve 77 ucuslarinin yolculari hakkinda dahi yeterli veri yok elimizde.
Saldiriyi gerceklestirdigi iddia edilen 19 teroristin hakkindaki iddialar bile saibeli ve ispati neredeyse imkansiz

Butun bu bilgiler isiginda sizin 11 eylul saldirisi hakkindaki gorusleriniz nelerdir?  Amerikan kaynaklarinin aciklamalari sizi ne kadar tatmin ediyor?
Pages:
Jump to: