Pages:
Author

Topic: 11 Milyon fidan kampanyası - page 2. (Read 346 times)

legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
November 02, 2019, 01:12:40 PM

EE bi tane de bizim dikili ağacımız olsun bari Smiley
legendary
Activity: 1176
Merit: 1013
DAVID CHAUM's xx coin SALE IS NOW LIVE!
November 02, 2019, 01:02:06 PM
Farkındalık yaratılması açısından iyi olmuş. Ömründe ağaç dikmeyecek kişiler kampanyaya katılmış ve destek vermiş. Belki bir gün para ile bağış yapmayı ya da kendi elleri ile fidan dikmeyi de yapabilirler. Bakanlık da kendisini eleştirenlere cevap vermiş oluyor bu şekilde. İnternet kullanan hemen hemen herkes adını yazdırmış kampanya için.
Bu kampanyanın işlevsel olmadığını düşünenler TEMA ya da benzeri kuruluşlar ile de yardımda bulunabilir.
full member
Activity: 490
Merit: 104
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
November 02, 2019, 12:28:45 PM
Şimdiye kadar kestiklerini ve talan ettikleri yerleri düşününce 11 milyon fidan yetmeye bilir.
Birde saray külliyesi için alınan fidanların yurt dışından alındığı fiyatı duyunca çok şaşırmıştım. Nedense bu yardım kampanyalarina pek güvenmiyorum. Multlaka bir bit yeniği çıkıyor ne yazık ki?
sr. member
Activity: 1470
Merit: 449
November 02, 2019, 11:20:19 AM
İki gündür instagram da sürekli görüp duruyordum tüm herkes story paylaşıyordu şimdi burada konuyu görünce aklıma dank etti Smiley Ayrıca 1 adetten fazla bağışta bulunmakta mümkün 1 fidan bedeli de 10 TL. Ben şahsen 5 adet fidan dikimi istedim.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
November 02, 2019, 08:03:49 AM
Dünden bu yana herkesin durumunda bu ss'ler var. Bana biraz sanal ortamda tatmin gibi geliyor ama olsun en azından faydalı bir tatmin türü🙂 insanların içinde hala iyiye doğruya yönelik bir azim olması güzel bir şey...
hero member
Activity: 1918
Merit: 795
November 02, 2019, 05:32:14 AM
tarım ve orman bakanlığı hoş bir kampanya yapmış görmeyenler vardır belki dedim adınıza ağaç dikilecek.
ha isim yazdırmasak da dikilecek ya Cheesy

Kayıt yaptırabilirsiniz. : https://gelecegenefes.com/

Haritaya baktım gerçekten komik. ben  Fatih ormanı, Belgrad ormanlarına yakın yerde oturuyorum yani istesem bu ormanlara 5 dakika içerisinde ulaşabilir durumdayım. Ağustos-Kasım ayı sonuna kadar orman içerisinde ''gençleştirme'' adı altında binlerce ağaç kesiliyor. yerine dikilen ağaç yok yaptıkları tek şey çam kozalaklarından düşen ufak çekirdeklerin büyümesini beklemek ve ardından çimlenen fidanları söküp başka yerlere götürmek. yani fatih ormanı da 20-30 yıl sonra kalmayacak. tamamen çam ağacı çimlendirmek için kullanılıyor diyebilirim. Bu pazar günü tüm gün ormanda olacağım size kesim yapılan yerleri, kesilen ağaçları çeker gönderirim. Şimdi durum bu olunca geleceğe nefes demek nedir? ormanların anası ağlatılıyor ve yerine dikim yapılmıyor.. bunlar çok kötü şeyler gerçekten.
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
November 02, 2019, 05:25:08 AM
Önce ülkenin ciğerlerini yakıp otelleri dik, sit alanlarını yağmala birilerine peşkeş çek, dozerlerle ormanlara gir maden ocağı kur. Sonra da de ki 11 milyon fidan dikecez. Size samimi geliyor mu?

Fidan dikimi zaten düzenli olarak Orman Genel Müdürlüğü'nün üstlenmesi gereken bir şey. Milyonlarca fidan üretimi yapılıyorken zaten bunların dikilmesi de gerekiyor. Bunu bu şekilde reklam etmeye gerek var mı? Bence hiç samimi değiller. Yapacakları bir işi böyle projelendirerek halktan alkışları toplamak için yapıyorlar.

Sosyal medyada sadece 1 mail adresi ve 1 isim yazarak "fidan diktiğini" sanan kişiler bunların ekran görüntülerini paylaşıp faydalı bir iş yaptığı için övünüyor. Yıllardır fidan dikimi ve hatıra ormanı çalışmaları için toplanan fonlara 1 lira bile yardım yaptılar mı? Hayır. Ama ekran görüntüsünü paylaşınca bir anda doğayı koruyan, ağacı seven insanlar oluyorlar.
Önce elindeki çöpü yere atmamayı, yaktığın mangalı söndürmeyi, elindeki cam şişeyi kırmamayı öğreneceksin. Yakılan ormanların yerine betonlaşma yapmaya çalışanları karşına alacaksın.

Doğayı sevmek bunları yaparak olur Smiley
ilk kısım için bir şey diyemem çünkü sonuna kadar haklısınız ama ikinci kısım için bırakın hocam istedikleri gibi hareket etsinler. belki o paylaşımı yapan kişiler arasından 1 tanesi bile çevre ile ilgili düşünmeye başlarsa yeter. yoksa sosyal medyanın mastürbasyondan farkı yok. herkes kendisini tatmin edip duruyor:))
legendary
Activity: 2772
Merit: 1557
November 02, 2019, 05:06:47 AM
Önce ülkenin ciğerlerini yakıp otelleri dik, sit alanlarını yağmala birilerine peşkeş çek, dozerlerle ormanlara gir maden ocağı kur. Sonra da de ki 11 milyon fidan dikecez. Size samimi geliyor mu?

Fidan dikimi zaten düzenli olarak Orman Genel Müdürlüğü'nün üstlenmesi gereken bir şey. Milyonlarca fidan üretimi yapılıyorken zaten bunların dikilmesi de gerekiyor. Bunu bu şekilde reklam etmeye gerek var mı? Bence hiç samimi değiller. Yapacakları bir işi böyle projelendirerek halktan alkışları toplamak için yapıyorlar.

Sosyal medyada sadece 1 mail adresi ve 1 isim yazarak "fidan diktiğini" sanan kişiler bunların ekran görüntülerini paylaşıp faydalı bir iş yaptığı için övünüyor. Yıllardır fidan dikimi ve hatıra ormanı çalışmaları için toplanan fonlara 1 lira bile yardım yaptılar mı? Hayır. Ama ekran görüntüsünü paylaşınca bir anda doğayı koruyan, ağacı seven insanlar oluyorlar.
Önce elindeki çöpü yere atmamayı, yaktığın mangalı söndürmeyi, elindeki cam şişeyi kırmamayı öğreneceksin. Yakılan ormanların yerine betonlaşma yapmaya çalışanları karşına alacaksın.

Doğayı sevmek bunları yaparak olur Smiley
legendary
Activity: 1638
Merit: 1329
Stultorum infinitus est numerus
November 02, 2019, 04:54:16 AM
Hazir konu agac iken, ayni zamanda bir sure once bir kac buyuk YouTube kanalinin ortak olarak baslattigi ve Elon Musk, Tobias Lutke, Susan Wojicki, Alan Walker ve Jack Dorsey'in bile bagis yaptigi Team Trees'in fundraiser'ine katilmanizi oneririm.

Adres: Teamtrees - 1 dolar = 1 agac
legendary
Activity: 2100
Merit: 1452
November 02, 2019, 04:46:57 AM
tarım ve orman bakanlığı hoş bir kampanya yapmış görmeyenler vardır belki dedim adınıza ağaç dikilecek.
ha isim yazdırmasak da dikilecek ya Cheesy

Kayıt yaptırabilirsiniz. : https://gelecegenefes.com/
Pages:
Jump to: