Pages:
Author

Topic: 11 Temmuz Bitcoin Fiyat Analizi: Bitcoin Büyük Bir Geri Dönüş Yapabilir (Read 449 times)

sr. member
Activity: 434
Merit: 253
17 temmuz itibari ile büyük dönüş başlamış olabilir. bitcoin 7500 usd gibi iyi bir noktaya geldi.
sr. member
Activity: 1890
Merit: 333
Uzun vadede yapacağı dönüş daha çok ilgilendiriyor beni aslında. En az 20 bin doları geçmesi lazım bu yıl içinde diye düşünüyorum ben. Zor bir şey değil bu aslında.
member
Activity: 308
Merit: 10
Teknik analizler sonunda doğruyu göstermiş tahmin edildiği gibi yükseliş başladı sonunda, beklentim bu işin uzun sürmesi yönünde, bu sen hiç boğa sezonunu yaşamadık artık bunu yaşamak istiyoruz sabrımız bitmişti.
newbie
Activity: 112
Merit: 0
5 gün rötarlı geldi ama güzel geldi baya baya coştu umarım bu defa patlamayız da boğa rallisi başlar hem btc hem altlarda. Yine bir feci düşüş yaşamayız umarım.
member
Activity: 266
Bugün itibariyle beklenen geri dönüş başlamış gözüküyor, hepimizi bir heyecan sarmış durumda beklentiler bu yükselişin devam etmesi yönünde, terste bırakmaz umarım.
newbie
Activity: 62
Şu anda inşallah boğa sezonuna girmişizdir. 7483 gördü 7350 seviyesinde dolaşıyor.  buralarda 1 2 gün kalıp alt coinler çıkmalı ve sonra 8000 8500 test etse süper olur hadi özlediğimiz hava gelsin artık.
newbie
Activity: 224
bunlar bence çok destekli değil.çünkü aynı yorumu tersine de yorabiliriz ama ilginçtir ki şu günlerde bir artış var.
newbie
Activity: 140
Böyle teknik analizler çok yapılıyor. Yatirimcinin uzun zamandan beri arayipta bulamadigi sey bu yukselis zaten. Fakat  bitcoin uzerindeki baskiyi atmadikca kolay kolay geri donus olmayacaktir.
sr. member
Activity: 840
Merit: 253
Bitcoin buradan döner mi bilmiyorum anca er yada geç dönüş yapacak ve bu yıl sonunu bence 10k dolar seviyesi üzerinde kapatacaktır. Sonrasına bakıcaz.
newbie
Activity: 84
Dönüş gelecektir ama çok büyük bir sıçrama olacağını düşünmüyorum bu senenin sonuna kadar hatta bazı kaynaklar sene sonuna kadar artış olmacağını söylüyorlar , temenliğimiz en azından 9000 bin 1000 bini geçsin.
member
Activity: 336
Bitcoinden beklenen dönüş ne zaman gelecek bir türlü gelmiyor ,her seferinde şimdi dediğimiz fiyat artışlarından sonra fiyat tekrar aşağı düşmeye başlıyor ,artık umutlar tükenmek üzere.
hero member
Activity: 1204
Merit: 630
Bu beklentilerin gerçekleşmesi için bişeyler olması lazım. Bir türlü 7K bandını geçemiyor. Takıldık kaldık.
member
Activity: 294
Umut önce nisandaydı. Sonra mayısa kaydı. Sonra haziran ortasına doğru yükselişe geçer piyasa denildi. Artık temmuzuda ortalık. Ortada hiç bir şey yok. Bu yıl sonuna kadar da bu şekilde gidecek gibi artık. Ben umut beslemiyorum şu 6 ay için.
newbie
Activity: 31
Benim tahminim 4800-5000 arası dipleri göreceğiz.
full member
Activity: 756
Merit: 104
Bitcoin bir türlü geri dönmüyor galiba bu sefer agustos da sağlam bir guvan tazeleme gelecek sürekli olumlu haberler var ancak fiyata etki etmiyor 7k yı kırarsa güzel bir yukseliş gelebilir.
member
Activity: 268
Merit: 12
Tam toparlanıyor piyasa yükselecek diye hevesleniyoruz yine kursağımızda kalıyor, bu yıl için geri dönüş hayalleri kurmak haram oldu resmen. Son bir umut yılın son çeyreğini bekliyoruz.
aynen dostum katılıyorum sana. adamın sevinmesine izin vermiyorlar resmen. tam başladı çıkış diyoruz bir bakmışız daha da aşağılarda.
full member
Activity: 476
Merit: 100
Tam toparlanıyor piyasa yükselecek diye hevesleniyoruz yine kursağımızda kalıyor, bu yıl için geri dönüş hayalleri kurmak haram oldu resmen. Son bir umut yılın son çeyreğini bekliyoruz.
jr. member
Activity: 252
Merit: 2
Su an icin grafikler buyuk oranda bir yukselis olabilecegi sekilde yorumlaniyor. Fakat bitcoin uzerindeki baskiyi atmadikca kolay kolay geri donus olmayacaktir.
jr. member
Activity: 196
Merit: 4
Her zaman icin geri donus yapabilecegine inancimiz var zaten fakat asil sorun bu geri donus olacak mi eger olacaksa ne zaman olacak.

jr. member
Activity: 364
Merit: 1
Bitcoin illa bir yükselme yapacak fakat bu yükselme gene 800-1000 dolar ile sınırlı kalcak ise bu kimsenin beklentisini karşılayacak düzeyde değil ,bitcoin 2018 yılı içinde gereken artışı yapmakta zorlanıyor.
Pages:
Jump to: