hiç kimse bir başkasının günahını yüklenmez diye bir ayet duydun mu sen? 1 kişi ya da daha fazlası bir şey söyledi diye tüm topluluğa hakaret alay etme hakkını nerden buluyorsun kendinde ki şu çağda adam satın almak en kolay iş
tarihi vesikalar bizlere kişiler hakkında aşağı yukarı birtakım fikirler veriyor. ayan beyan ortada olan şeyleri görmezden gelmek için "açıp kalplerine mi baktın" diyorsun.
ben tarihi verileri ortaya koydum, mehmet akif'in senden, benden ya da burada bulunan herhangi birinden daha entelektüel bir adam olduğunu da şimdiye kadar yaptığım gibi yine belgeleriyle ortaya koyarım ama sen onun gibi entelektüel bir adamı bile irtica ile fişleyen adamlara ve burada ikide bir "islamcı, sorsan müslüman, arap zihniyeti, orta çağ bilmem nesi" diye dolaşan açık islam düşmanlarına iki çift kelam edemezsin.
sende bir zerre bu milletin değerlerine veya inandığın dine saygı olsa -bana değil- bu ifadeleri kullananlara iki çift kelam edersin...
aksine, sen bir aşağılık kompleksine kapılmış olduğun için, kendini onlara beğendirmek gayesinde olduğun için, siz bize orta çağ insanı diyorsunuz ama bakın ben de sizden olabilirim diyebilmek için onların olağanca açık aşağılamalarına ses çıkarmak yerine onlara cımbızlama ayetlerle paspaslık yapıyorsun.
sana tek tavsiyem var, bu konuyu birkaç hafta sonra sakin bir kafayla baştan aşağı tekrar oku...