Pages:
Author

Topic: 14 Kasım 2018: Bitcoin Patladı Mı? - page 2. (Read 786 times)

member
Activity: 742
Merit: 19
December 01, 2018, 05:16:05 PM
Patlayan bch forku oldu.Bitcoin biraz sallansada yoluna devam edecektir.Bitcoini taklit etmeye çalışsalar da taklitler asıllarını yaşatır.Bitcoinin düzelmesi piyasayı da olumlu etkileyecektir.Yakında güzel olacak umudunu taşıyorum.
full member
Activity: 448
Merit: 124
December 01, 2018, 05:10:29 PM
Patladı diye ocakta girilmişse denilebilir yani çok yüksekten giren için büyük patlama yaşandı ama geçen sene eylül aylarında filan girenler için başladığı yerlere geri dönmüş oluyoruz maalesef.
member
Activity: 350
Merit: 10
W12 – Blockchain protocol
December 01, 2018, 04:48:57 PM
Yani bunlar bence normal ya. Bitcoin kolay kolay patlamaz. Geçen yıl bu zamanlarda yine aynı şekilde bir çok coin düşmüştü aama arkasindan yine yükseliş başladı. Bu senede böyle birşeyler olabilir. Bakalım bize zaman neler gösterecek merakla bekliyoruz.
member
Activity: 350
CAT.EX Exchange
December 01, 2018, 03:52:08 PM
Bitcoin piyasaya çıkalı yıllar geçmiş bu yıllarda sürekli bu tarz iniş çıkışlar olmuş o zaman patlamayan bitcoin şimdi mi patlayacak sadece sabretmek lazım
member
Activity: 574
Merit: 14
December 01, 2018, 06:56:16 AM
dikkat ederseniz her sene kasım ayında pump yapmadığını görürsünüz. kasım, aralık yani senenin son 2-3 ayında hiç ralli yapmadığı dönemler oldu. bitcoin bu sene 6 ay çok fena oyaladı ama oyalamak zorundaydı. çünkü birilerine bitcoin satmalı ki, sonra fiyat düşünce daha ucuzdan toplayabilsin.
full member
Activity: 406
Merit: 158
December 01, 2018, 03:32:27 AM
Geçen seneki fork zamanında da benzer şeyler yaşanmıştı sonrasında boğa gelmişti. Şimdi başrolde yine aynı coinler var düşüş var bakalım sonunda ne olacak.
Aynen bu herifleri nezaman ekranlarda görsek bütün kripto alemi bu şerefsizleri konuşsa sonrasında btc hepsine cevabını veriyor, umarım tekrar benzer senaryolar görürüz de ağızlarının payı verilir şu manipülasyoncu heriflerin.
jr. member
Activity: 196
Merit: 4
December 01, 2018, 02:07:21 AM
Çinli bir arkadaş şöyle yazmış "artik binlerce degil yuzbinlerce kiside btc var. Siz bunun hala 20 bin usd olacagini dusunuyorsaniz hayal kuruyorsunuz. Birkac bin kiside varken olurdu. Simdi yuzbinlerce insanin birden zengin olmasi imkansiz. Daha duser diyorlar," tutarlı bir yaklaşım ama inşallah aksi olur.

Bu çok güzel bir açıklama olmuş. Taksici ile taksisine binen şirket sahibi adamın hikayesini destekler nitelikte. 8-10 bin kişide varken değerinin çok yüksek olması olasıydı ve oldu da ama şimdi yüzbinlerce kişiden bahsediyoruz..

Cinlilerde, türkler, hindistanlilar gibi ticareti ve kumari seviyor...ama cogu bati ülkelerindeki insanlar 1btc aliyorsa zaten onu birikiminden alip 5-10 yil tutuyor...gelci isin sonunda bakalim kim hakli cikacak...eger son dönemgibi kisa bir süre icinde birileri hizli sekilde piyasadan toplarsa, sonucta trade yapan herkes kalacak yine geride
jr. member
Activity: 546
Merit: 2
December 01, 2018, 02:02:01 AM
Çok fazla kişide olması nasıl onu yükseltmez ben anlamadım. adam başı yarım bitcoin olacak şekilde tüm bitcoin dağılmış olsa ve bitcoin 100 bin dolar olsa o adamlar zengin olmaz evet ama dağılmış olması yükselemeyeceği anlamına da gelmez.
member
Activity: 1264
Merit: 43
November 22, 2018, 06:58:10 PM
Çinli bir arkadaş şöyle yazmış "artik binlerce degil yuzbinlerce kiside btc var. Siz bunun hala 20 bin usd olacagini dusunuyorsaniz hayal kuruyorsunuz. Birkac bin kiside varken olurdu. Simdi yuzbinlerce insanin birden zengin olmasi imkansiz. Daha duser diyorlar," tutarlı bir yaklaşım ama inşallah aksi olur.

Bu çok güzel bir açıklama olmuş. Taksici ile taksisine binen şirket sahibi adamın hikayesini destekler nitelikte. 8-10 bin kişide varken değerinin çok yüksek olması olasıydı ve oldu da ama şimdi yüzbinlerce kişiden bahsediyoruz..
full member
Activity: 854
Merit: 109
Trident Protocol | Simple «buy-hold-earn» system!
November 22, 2018, 06:46:26 PM
Bitcoin patlamaz yine kaldığı yerden devam eder ama sanırım biz patladık doğru yerde çıkamadık sonunu bekledik ama malesef sonunu bekleyen kahraman olamadı.
full member
Activity: 658
Merit: 153
November 21, 2018, 02:08:52 PM
Yine başladık patlamalara beyler patlasa çoktan patlardı emin olabilirsiniz bu duruma ama öyle bir şey söz konusu değil. Koskoca Harvard, Stanford, Massachusetts, Dartmouth College, North Carolina ve en son Yale Üniversitesi yatırım yapmıştı bunlar dünyanın en iyi üniversiteleri bunlar salak mı bunlar hiç bir bilgisi olmayan insanlarla mı dolu balon bir olaya mı yatırım yapacaklar tabiki hayır. Tersini söyleyen varsa açıklasın herkesin anlayacağı dilde bağlasın bizi bırakalım.
member
Activity: 933
November 21, 2018, 01:20:05 PM
Kesinlikle bitcoin patlamaz artık 100 usd ye bile düşse boğa kaçınılmaz mutlaka boğa gelecek düştükçe ucuz diye almak isteyen sayısı artacak bitcoin artık yok edilemez
full member
Activity: 742
Merit: 112
November 21, 2018, 12:59:20 PM
patlayan bir durum yok yaw. 2011 den başlayan dump da bitcoin tam %93 düştü. 20,000'den başlayan dumpda %80 düştü. daha pay var. ortalama %90'a doğru gelir. daha bu üçüncü hareket. toparlanma aşamasında 20,000 doları çok küçük bırakacak başarıları ben bekliyorum. ama ha deyince değil, uzun seneler alacak.
full member
Activity: 1386
Merit: 116
November 21, 2018, 08:53:23 AM
jr. member
Activity: 308
Merit: 1
November 21, 2018, 08:35:52 AM
Çok iyi oldu çok da güzel oldu. Bu bitcoin cash denen at hırsızları birbirine düşmüş piyasa düşmüş zaten düşmeden yükselmesi imkansız gibiydi iyi oldu. İti ite kırdırıp yolumuza bakarız umarım.
sr. member
Activity: 1302
Merit: 264
November 21, 2018, 08:30:46 AM
 Evet patladı birilerinin dötunde  patladı bu kişiler oldukça fazla bende dahil.  Yukardan satmadm  düşerse de elimdeki btc yi çoğaltırım dedim ancak aylardır herşey soluksuz düştü böyle olunca da hem elimdekini azalttım hemde dolar bazında düştüm. çıkacaksın abi ekranda yazmayacak cepte kalacak gidip kafana göre harcayacaksıx

Ha öyle çok param yok onu söyleyim
Allah tan kredi kartı borcu çok diye fazladan çekmiştim onları kapattık. 😃😃
newbie
Activity: 167
Merit: 0
November 21, 2018, 07:55:03 AM
Evet balondu ve patladı. %90 değer kaybetmiş hala hayal görenler var.
jr. member
Activity: 238
Merit: 1
November 21, 2018, 02:52:32 AM
Bitcoin balon değil.Blockchaini şuanda en büyük firmalar bile kabul etmeye başladı.Ama bu demek değilki bu düşüşler bitecek bu piyasada önümüzü görmek çok zor artık.
full member
Activity: 672
Merit: 100
November 21, 2018, 01:42:12 AM
Patladıysa söylesinler de boşuna hiç umut bağlayıp beklemeyelim. Balina denen dingillerde kına yakarlar artık bir yerlerine.
jr. member
Activity: 88
Merit: 6
EQWITY.IO
November 21, 2018, 01:22:08 AM
Bitcoinin patlayacağını düşünmüyorum ve durumun iyiye işaret olduğunu düşünüyorum ancak allah aşkına artık şu direnci kırdı, buraya çıkacak muhabbetlerini bırakın arkadaşlar. Midem bulanıyor her gördüğümde
Pages:
Jump to: