Pages:
Author

Topic: 15000 liran olsa... - page 8. (Read 5244 times)

hero member
Activity: 661
Merit: 581
June 22, 2016, 11:51:09 AM
Persembe gunu yaklasik 70k degerinde olan kripto paralarim cuma ogleden sonra yaklasik 30k ya kadar dustu..
Birkac al sat ile 55k ya getirdim.. Bugun btcturk uzerinden toplam 25k cektim ve kalan 30k degerinde ki paramla tekrar kripto dunyasindayim..

15k cumadan beri sadece zararim Smiley

15k degil 150k da olsa ben muhtemelen buradan kopamayacagim..

Edit: madencilik yaptigim zamanlarda ne gelirse satiyordum, madencilik bittikten sonra al sat yapmaya basladim.. Al-sat madencilige gire cok daha az emek istiyor..
full member
Activity: 154
Merit: 100
June 22, 2016, 11:03:41 AM
15 000 tl iyi para benim için yatırım yapma fırsatı tanır insana 15 000 tl olsa arabamı satar daha uygun fiyata üst model araç alıp araç alıp satma işinde al sat yapar para kazanmaya çalışırdım sınırlı paramın olması nedebiyle bazen üst model iyi rakamlarla araçlar geliyor param yetmediği için alamıyorum bu yüzden araç alıp satma işini biliyorum bu yüzden 15 000 tl yi bu iş kullanırdım .
Zz
legendary
Activity: 1820
Merit: 1077
June 21, 2016, 01:30:45 AM
Genç yaşımda öğrendiğim bir şey var. Üretmedikçe kazanmıyorsunuz. Paraya para kazandırmak birilerinin yeteneği. Bana göre çalışmak çalışarak üretmek daha önemli. Ben bitcoin i alınıp satılan bir değer olarak görmek yerine onu bir araç olarak kullanmayı tercih edenlerdenim. Asıl ilgi alanım online oyunlarda karakter geliştirip satmak. bitcoin ise alıcı satıcı arasında EFT havale yerine kullandığım araç benim için. Altcoin ticaretini denedim. kazandım da  AmberCoin in hareketli zamanlarıydı. imza gelirim ile yobit de düşüğe alım emri yazıp bekliyordum birisi dellenip sattığında biriktirip daha sonra yüksek ten c-cex de satıyordum. Ben kazandığım en güzel parayı çalışarak kazandım. Bu nedenle mining yapanların kazandıkları bana göre çok daha kıymetli.
newbie
Activity: 19
Merit: 0
June 20, 2016, 07:06:45 PM
15 000 tl bakıldığında çok bir para değil ama ihtiyaç olupda arandığında kimseden temin edemeyeceğiniz bir miktardır eşinizden dostunuzdan 15 000 tl yi bırakın 5 000 tl isteseniz yüzünüze şaşkın şaşkın bakarlar selamı sabahı keserler allah kimseyi insanlara muhtaç etmesin o yüzden paraların miktarını değerlendirirken ne durumda olduğumuzuda bilmemiz lazım ,15 000 tl tek başına bir insan için yeni bir şeyler yapmak adına temel olabilir ve sizi iş güç sahibi yapabilir örneğin bir eski model taşıma aracı alıp nakliyecilik pazarlamacılık pazarcılık yapabilrsiniz ve kazandığınız parayla o aracın borcunu kapatıp araba artı sermaye sahibi olup oradan yürüyebilirsiniz yani 15 000 tl ile hayata yeniden başlanabilir.
Niye versinler ki ? adam verince geri alabiliyo mu ? belki yatirim yapiyo sen ondan borc degil geri vermemek uzere para istemis gibi oluyosun.
hiç para istememiş gibi duruyorsun arkadaşın dediğine katılıyorum borç para bulmak istendiğinde insanlar hep uzaklaşırlar bir anda kötü adam oluverirsin eskiden miş yardım etmek dua almak falan ,geri vermek üzere alınan paradır borç zaten ama aldığın kişi düşünür ya paramı geri alamazsam diye ...
ben onu mu dedim? bende vermek istemem borc. diyelim 20000 borc verdin 1 yil sonra alacaksin. EN KOTU banka faizi ile yillik 2000 lira koyuyorsun. Bu adam geri verirken 22000 lira vericek mi? 20000 lirayi bi yilda 40000 bile yapabilirsin. 400000 vericek mi? Hayir. O zaman niye veriyim para?
member
Activity: 119
June 20, 2016, 01:32:27 PM
15 000 tl bakıldığında çok bir para değil ama ihtiyaç olupda arandığında kimseden temin edemeyeceğiniz bir miktardır eşinizden dostunuzdan 15 000 tl yi bırakın 5 000 tl isteseniz yüzünüze şaşkın şaşkın bakarlar selamı sabahı keserler allah kimseyi insanlara muhtaç etmesin o yüzden paraların miktarını değerlendirirken ne durumda olduğumuzuda bilmemiz lazım ,15 000 tl tek başına bir insan için yeni bir şeyler yapmak adına temel olabilir ve sizi iş güç sahibi yapabilir örneğin bir eski model taşıma aracı alıp nakliyecilik pazarlamacılık pazarcılık yapabilrsiniz ve kazandığınız parayla o aracın borcunu kapatıp araba artı sermaye sahibi olup oradan yürüyebilirsiniz yani 15 000 tl ile hayata yeniden başlanabilir.
Niye versinler ki ? adam verince geri alabiliyo mu ? belki yatirim yapiyo sen ondan borc degil geri vermemek uzere para istemis gibi oluyosun.
hiç para istememiş gibi duruyorsun arkadaşın dediğine katılıyorum borç para bulmak istendiğinde insanlar hep uzaklaşırlar bir anda kötü adam oluverirsin eskiden miş yardım etmek dua almak falan ,geri vermek üzere alınan paradır borç zaten ama aldığın kişi düşünür ya paramı geri alamazsam diye ...
hero member
Activity: 625
Merit: 500
June 20, 2016, 08:37:49 AM
yarılanma sonrası büyük bir dump dalgası beklerdim, en umutsuz anda full BTC ye geçerdim. her yıl kasım aylarını beklerdim.
newbie
Activity: 38
June 20, 2016, 08:36:02 AM
5000 tl si ile btc alır geriye kalan 10.000 tl ile petkim hissesi alırdım  Roll Eyes 5 senelik planlama içerisinde fena bi kar getirmez diye düşünüyorum bu 2 yatırımda.bitcoin forumu ama kısa bir özet geçeyim petkim ile ilgili.ytd değildir.

socar grubunun petkime yapmış olduğu yatırımlar arasında star rafinerisi,petlim limanı, 17 adet rüzgar tribünü ve termik santral bulunmakta.  . bildiğim kadarı ile petkim ham madde ihtiyacını tüpraştan karşılıyor. star rafinerisi açıldıktan sonra petkim hammaddesini star rafinerisinden karşılayacak.yani azerbeycandan gelen ham madde petlim limanından star rafinerisine girecek çok cuzi miktarlar karşılığında petkime girip işlenip satılacak.star rafinerisinde görev almış biri olarak gerçekten çok büyük bir proje. projeyi üstlenen firma TSGI konsoriyumu.Projenin alt evre dedikleri kısmı bitti diye biliyorum. Üst devre kısmına geçildi.2018 sonu civarı projenin bitmesi bekleniyor. Ama tabi aksaklıklar vs olur ise 2020 leri bulabilir.Gerçekten cebinde nakdi olan arkadaşlar bitcoin ve petkimi bir değerlendirmeye alsınlar. Orta ve uzun vadede kazandıracaklarını düşünüyorum.
legendary
Activity: 1848
Merit: 1023
I am a good bro
June 20, 2016, 08:28:46 AM
Hisse senedi alırım ve bitcoin alırım en az 5 yıl dokunmama koşuluyla.
newbie
Activity: 19
June 20, 2016, 08:24:21 AM
member
Activity: 73
Merit: 10
June 20, 2016, 07:03:05 AM
hero member
Activity: 714
Merit: 500
June 20, 2016, 05:13:06 AM
15000 tl ile rig kurardım.
newbie
Activity: 25
June 19, 2016, 08:32:10 PM
Coin isinden 15 bini 150 bin yapmak zor. kolay geliyo ama kazanirsin kazanirsin sonra bi batarsin 15 bini 0 lira yaparsin Smiley
hero member
Activity: 868
Merit: 502
June 19, 2016, 08:00:01 PM
bence arkadas ornek vermıs kendınıze bır hedef belırleyın demıs olabılme ıhtımalı yuksek Smiley
member
Activity: 119
June 19, 2016, 06:47:31 PM
Böyle bir kazanç olacaksa evimizi arabamızı satıp size verelim karın yarısı sizin olabilir valla yarısını verin bana yeter yarısıylada tüm hayatım değişir valla:)
member
Activity: 68
Merit: 10
June 19, 2016, 05:36:35 PM
Hiç param yokken 10 bin liram olsa ne yapardım, nerelere harcardım diye düşünüyordum, 10 bin liram oldu bunu nasıl 100 bin lira yaparım diye düşünmeye başladım. Sonra 100 bin liram oldu ve harcamayı düşündüğüm her şeyi unutup bunu nasıl 1 milyon lira yaparım diye düşünmeye başladım. Bu şekilde para (Bitcoin) biriktirdim ve yoluma devam ediyorum. Önce kendinize bir hedef koyun, sonra onu nasıl gerçekleştireceğinizi hayal edin.
Sadece coin isinden mi 10bini 100bin yaptin?
full member
Activity: 238
June 19, 2016, 03:16:13 PM
Non-stop altcoin trade devam ederdim, cebim biraz para görürdü  Smiley
full member
Activity: 122
June 19, 2016, 11:36:02 AM
küçük rakam bunla bir şey yapılmaz.
iyi bir bilgisayar alır kendimi oyuna verirdim sanırım.

"Aza kanaat etmeyen çoğu hiç bulamaz."
15 bini küçük görmeyin. Özellikle kripto para dünyasında inanılmaz fırsatlarla 15 bini bir anda 150 bin yapabilirsiniz. Çokça okuma, tecrübe, doğru zamanda doğru yatırım ve biraz da şans gerekiyor.
Bu söylediğinizi yapabilen kaç kişi var acaba merak ettim 15 bini 150 bin yapmayı öğrensem hayatımda çalışmaya ihtiyacım kalmaz çünkü 15 bini 150 bin yaptım sonra 150 bini 1500 yaptım böyle bir iş hiç bir yerde yok bilen varsa bana da öğretsin hep beraber kazanalım:)
legendary
Activity: 1424
Merit: 1001
June 19, 2016, 10:53:15 AM
Hiç param yokken 10 bin liram olsa ne yapardım, nerelere harcardım diye düşünüyordum, 10 bin liram oldu bunu nasıl 100 bin lira yaparım diye düşünmeye başladım. Sonra 100 bin liram oldu ve harcamayı düşündüğüm her şeyi unutup bunu nasıl 1 milyon lira yaparım diye düşünmeye başladım. Bu şekilde para (Bitcoin) biriktirdim ve yoluma devam ediyorum. Önce kendinize bir hedef koyun, sonra onu nasıl gerçekleştireceğinizi hayal edin.
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
June 19, 2016, 10:24:38 AM

15 bini küçük görmeyin. Özellikle kripto para dünyasında inanılmaz fırsatlarla 15 bini bir anda 150 bin yapabilirsiniz. Çokça okuma, tecrübe, doğru zamanda doğru yatırım ve biraz da şans gerekiyor.

Kesinlikle. 20 mayıs öncesi btc alıp altcoin işine girilseydi en az 45 bin tl olmuştu. Küçük rakamları katlamak zordur ama belli bir sayıya geldiğinizde hamleleriniz azalsada büyük rakamlarla oynadığınızı fark edeceksiniz.
legendary
Activity: 1863
Merit: 1020
June 19, 2016, 06:33:03 AM

Pages:
Jump to: