Pages:
Author

Topic: 16Mbit üstü en uygun internet tarifeleri - page 2. (Read 185 times)

legendary
Activity: 1372
Merit: 1000
August 05, 2021, 06:31:15 AM
Kendi evimde turknet kullanıyorum ve gayet mutluyum memnunum ve kız arkadaşımı da ttnetten turknete geçirtmiştik ancak lokasyon farkı diyelim o tam mutlu olamadı sonra onu millenicom'a geçirttik o da onla mutlu baya. Tercih edeceksenizde taahütsüz olanlardan tercih edin hiç yoktan memnun kalamazsanız vaadettiklerini karşılayamıyorlarsa değiştirirsiniz.
legendary
Activity: 2100
Merit: 1452
August 05, 2021, 06:28:30 AM
Bulunduğunuz bölgede konu komşuya sorun ona göre yola çıkın şuan bulunduğum yerde 100mpbs türknet kullanjıyorum benzer paraya 20 adımlık yerde adam 16mbps kullanıyor hemen hemen aynı paraya.

Bulunduğunuz bölgede türknet kullanıcılarına sorun bakalım kaç mbps alıyorlar ona göre hareket edebilirsiniz.
legendary
Activity: 2324
Merit: 1176
August 05, 2021, 06:26:23 AM
Hocam bunun için derin araştırmalara girmeniz gerekiyor bir dönem ben araştırmaya girmiştim de hemen hemen aynı gibi tüm firmalarda tarifede sözde hızı düşmeyen tarifeler 100 lira civarından başlıyor artık ve en az 2 sene taahhüt ediyorsunuz yani Türkiye’de paranızla rezil olabileceğiniz başlıca alan internet
full member
Activity: 182
Merit: 140
August 05, 2021, 06:17:41 AM
Arkadaşlar uzun yıllar Dsmart internet kullandım. İlk anlaşmamızda modem vereceğini söylediği halde vermemişti. Telefon kayıtlarını dinletmeme rağmen kendilerini haklı çıkardılar. Sonra netspeed diye bir firmadan internet almaya başladım. Şimdilik memnunum ama 16 mbit interneti max:10 oluyor 74 liraya alıyorum. Bence pahalı.

Bunun çin bana referanslı referanssız önerebileceğiniz, sağlam bir firma varsa söylerseniz sevinirim.

Turk telekom altyapısı var VDSL var
Pages:
Jump to: