Pages:
Author

Topic: 17000+ ETH ile enjin icoya katılım yapan çılgın (Read 1320 times)

hero member
Activity: 1078
Merit: 537
Ben iki ihtimal olduğunu düşünüyorum.
Birincisi projenin albenisini artırmak için kendi ekibi tarafından yapılmış bir manipülasyon olabilir.
İkincisi yatırım yapan eleman pazarlık yapmış ve belli bir bonus oranıyla anlaşmışlardır. İlk günkinden bile yüksek bir bonus oranıyla anlaşmıştır büyük ihtimal.
sr. member
Activity: 266
Merit: 279
Binance'a giren ilk oyun tokeni oldu.
member
Activity: 336
Merit: 10
Rivetz e yuzde 20 alacakkan tam şerefsizin biri 9000 eth atmıştı ya 9000 eth nedir?Herneyse ben yuzde20 alamamıştım ama katıldım ICO'ya hardcap de yapmadı ve piyasaya çıkalı 1-2 ay oldu ICO fiyatının 3 kat altında şuanda
newbie
Activity: 15
Merit: 0
Bende Enjin coin e yatırım yaptım ilk haftasında ve dün piyasaya çıktı anca şuan ortalama %65 zarar etti :/ bakalım geleceği ne olacak. Projesi çok mantıklı ve önü açık diye yatırım yapmıştım ama bakalım artık...
full member
Activity: 616
Merit: 108
Bende ico lara yüksek miktarlarda girenlerin cüzdan adreslerini takip ediyorum. Son dönemde başka nerelere girmişler diye. Gözden kaçan ico varsa onlara bakıyorum bu şekilde.
full member
Activity: 147
Merit: 100
suan fiyat icoodan dahami düsük. anlamadim.

full member
Activity: 182
Böyle şeyler yapılıyor mu gerçekten. Yeni öğrendim vallahi. Çok enteresan tabii piyasada çok ıco düzenlenmeye başlandı yatırımcı çekmek için yapılan birkaç tane numaradan bir tanesi bu. Kim daha neler yapılıyordur yatırımcıyı çekebilmek için
member
Activity: 148
Merit: 10
bence spekülasyon yapmak için algı yönetimi..ya borsanın biriyle anlaştılar ya da ekibin kendisi bu parayı bastı ve böyle birşey yaptı
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Benim aklım almaz bir projeye tüm mal varlığını satıp azar azar yatıran insanları.
Gerçekçi bulmuyorum
Sırf reklam için yapılıyor olabilir.
hero member
Activity: 896
Merit: 519
Bilmiyordum böyle şeyleri yaptıklarını. Daha önce duymadım yazan olmadığından olabilir ama doğrudur böyle fırsatları varsa yaptıkları için değil yapmazlarsa şaşırırım her şey beklenir. Günde 100 tane ICO çıkarılırsa olacağı bu, rakiplerin karşısında şansını çoğaltmak için çeşitli yollara başvuracaklardır. 
legendary
Activity: 1484
Merit: 1000
bi benzeri monethada da oldu. fiyatı ortada şu anda. yarı fiyatının daha altına düştü nerdeyse. bu zamanlarda altcoinlere girilmez.
sr. member
Activity: 543
Merit: 250
Orjinal üyelik ToRiKaN banlanalı asır ol
herkes çok zengin mi yoksa biz mi fakiriz anlamadım gitti şu dünya da nereden kazanıyorsunuz abi bu paraları nasıl elde ediyorsunuz hala anlamış değilim.
full member
Activity: 154
demekki birisi çaktırmadan topluyor sonrasında çakacak bunları aşağıya vea birden o kadar fazla alım yaparak dikkat çekmek istemiyor ama bunu yapan kişi kesin birşeyler biliyordur

17k eth ile mi çaktırmadan topluyor Cheesy
sr. member
Merit: 279
Evet malesef ico ekipleri topladıkları yatırımlarla kendi ico' larına müşteri gelmiş gibi, yeni yüklü yatırımlar almışlar gibi senaryolar yazabiliyorlar. Bizim gibilerde burada "off ne yatırım aldılar yahu" diyip yüklenmeye devam ediyoruz. Hepsi tırışka bunların. Zamanında Waves altyapısında yayınlanan PBT denen bokun yaptığı da aynen buydu.

Hesabı inceledim proje sahibi değil kim bu adam neden böyle bir alım yaptı ilerleyen günlerde anlarız. Bu hesabı hep takip edicem, satarsa bende satarım.
hero member
Activity: 858
Merit: 500
Taylor - Smart Crypto Trading Assistant
Evet malesef ico ekipleri topladıkları yatırımlarla kendi ico' larına müşteri gelmiş gibi, yeni yüklü yatırımlar almışlar gibi senaryolar yazabiliyorlar. Bizim gibilerde burada "off ne yatırım aldılar yahu" diyip yüklenmeye devam ediyoruz. Hepsi tırışka bunların. Zamanında Waves altyapısında yayınlanan PBT denen bokun yaptığı da aynen buydu.
full member
Merit: 242
demekki birisi çaktırmadan topluyor sonrasında çakacak bunları aşağıya vea birden o kadar fazla alım yaparak dikkat çekmek istemiyor ama bunu yapan kişi kesin birşeyler biliyordur
full member
Activity: 350
Merit: 102
sistematik alim ve son dakika gelen yuklu yatirimlar o projeden uzak durmanizi gosterir. cunku sonra ne olacak biliyor musunuz ? birilerini batiracaklar. ya ekip ya da disaridan birileri bu proje uzerinde oyun oynuyor demektir.
full member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
Ethereum cüzdanı olup olmadığını kontrol ediyorum artık icoların. Ethbooks hayali yatırım göstererek milletti dolandırdı. Bu adamlarında hesabından çıkış olmuş mu bakmak lazım.
full member
Activity: 350
Bu herkes olabilir. Proje ekibi olabilir, bir pump dump ekibi projeyi gözüne kestirmiş olabilir vs vs. Anonim olmasının nimetlerinden yararlanmaya çalışan bir takım düzenbaz işte.
sr. member
Activity: 840
Merit: 253
ben en son etherbooks icosunda boyle bir üçkağıt gördüm.
adamlar ödemeyi coinpaymaments üzerinden alıyorlar haliyle cuzdan kodu yok.
1 aylıkken 20k eth toplamış görünüyorlardı.ama projenin 20k eth yi toplamaması gerekiyor.
devamlı forumda gezen birisi olarak bu proje nasıl gözüme çarpmaz diye garip karşıladım.
3hafta kadlığı için imzaya girdim.1 ayda 20k topladığı için 3 hafta dolmadan ico biter diye düşündüm ama son güne kadar ico çok yavaş ilerledi.
en son ico bitti dediler ve ortadan kayboldu adamlar.
şimdi farkediyorumki alttaki yatırılan eth göstergesi sahte.
milleti gaza getirmek amacı ile 20 30k yazıyorlar.

ortada dolaşan paraya bakınca her şeyi bekler oldum.
Pages:
Jump to: