Pages:
Author

Topic: 17,300 TL ile Al-Sat? - page 2. (Read 635 times)

full member
Activity: 424
Merit: 103
November 24, 2017, 08:26:06 PM
Al-sat işi yeni başlayanlar için çok aşırı risk taşır.Kolay bir iş değil bu.. bunu yapan profosyeneller bile btc olarak zararda iken o coin senin bu coin benim diye diye füze kovalayarak bu işte sermayeyi eritebilirsin.Yapılacak en doğru şey henüz düştüğü yerden kalkamayan coinler var onlardan alıp beklemek panik alış satış yapmamak..Başlangıç için tavsiyem bu olur.Şunu unutmamak lazım hemen hemen her sağlam coin yılda 7-8 kat artar.Yalnız sizi trenden indirmek için anormal düşer bıktırır aylarca aynı yerde sayar durur.Bunları kabul edip trenden inmezsen yıllık 7-8 kat belki dash gibi monero gibi 30 kat kazanabilirsin..Sabır herşey için tek gerekli şeydir. Wink
newbie
Activity: 60
Merit: 0
November 24, 2017, 07:37:54 PM
Merhaba arkadaşlar ben forum da yeniyim konu yanlış yerdeyse kusura bakmayın bitcoin ile 5 ay önce tanıştım 6 binden 8 bine çıktığında ooo falan olmuştum ama param yoktu şuan elim de ne kadar varsa yatırdım şuan fork olayının geçmesini bekliyorum 33 bin çok yüksek diye düşünüyorum paribu da tl olarak duruyor

• Birinci sorum şu 17 bin ile al sat olur mu
  • İkinci sorum eth ve ltc artış gösteriyorlar 2 tane eth 1 tane ltc alsam kenara koysam o parayı unutsam bu 2-3 sene de kazanç getirir mi ?
  • Üçüncü sorum ise bu forklar yüzünden 2017 sonuna kadar 40 bin mi olur yoksa 22-25 bine geriler mi ? btc yatırımı için ne zamanı beklemeliyim ?

Yapacağınız bütün yorumları değerlendireceğim yapacağınız yorumlar benim için değerli Smiley

Lütfen bir şey söyleyemem yatırım tavsiyesi vermek kötü olabilir falan demeyin en azından bir şeyler söyleyin de ona göre hareket edebileyim bütün SORUMLULUK bana aittir yorum yaparsanız sevinirim iyi geceler..
Pages:
Jump to: