Pages:
Author

Topic: 1990 - 2000 li yıllar da oynadığım en iyi pc oyunları!!! - page 3. (Read 328 times)

legendary
Activity: 1316
Merit: 967
O aralarda oyun oynamaya yaşım pek yetmiyor Cheesy Atari oyunlarını sayabilirim burada sadece onlarda Adventure Island, Contra, Joe And Mac, Super Mario, Tank, Castlevania falan filan ama içlerinde en zorlayanı castlevania'ydı. O da normal atari oyunları gibi belirli bir düzlemde ilerliyordu ama diğerlerine nazaran daha karışıktı.
legendary
Activity: 2100
Merit: 1452
Red alert 2
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
lotus

güzel bir araba yarışıydı.

war games

bunu da ilk olarak pc dergisi demosunu vermişti. sonra nasıl bulduysak gerçek versiyonunu alıp oynamıştık. yapay zekanın bu kadar geri zekalı olduğunu o yaşlarda anlamıştım:)

sensible soccer

bunu oynamamış adamla muhabbet etmem o derece hastasıydım. her ne kadar bergkamp'ı zenci yapmış olsalar da acayip zevkli bir oyundu.

legendary
Activity: 1316
Merit: 966
2000li yıllarda uyumadan saatlerce AoE oynardım ve o günlerde oynadığım oyunların bugün bile stratejik zeka açısından bana faydalı olduğunu düşünüyorum. Oyun oynarken hep bir sonraki hamleyi tahmin etmek gerekiyordu ve kripto para piyasası da aynı bu şekilde. Örnek olarak, son Coinlist projesi Umee'den sadece whitelist verileceğini tahmin ettiğim bir etkinlik ile priority kazandım Smiley. Yani demek istediğim; hayatım boyunca küçükken oynadiğim oyunların neredeyse bir zaman kaybi olduğunu düşünmüştüm ama sonra gördüm ki şu piyasada bazı şeylere ekstra yatkınlığım varsa mutlaka oyunlardandır.
member
Activity: 196
Merit: 34

Bilgisayarla ilk tanıştığım yıl 1997 idi. Üniversite 1. sınıf öğrencisi olarak Pc ye bu yıla kadar dokunamamış olmanın tüm cahilliği üzerimde ve;
1. İlk tanıştığım oyun Civilization idi. 48 saat hiç başından kalkmadan kesintisiz oyun oynamıştım. inanırmısınız 48 saat sonra bile gözlerimi kapadığımda oyun devam ediyordu. Smiley
2.Resedent evil, oynarken klavyeleri korkudan fırlattığımız oyunlardandı.
3. İlk yapay zekanın kullanıldığı Starcraft, tek kelime ile harika bir oyundur. Halen oynamayan var ise şiddetle tavsiye ederim.
4. Ve son olarakta Commandos , gerçekten bütünlemelerin keyifli oyunlarından dı Smiley tek kelime ile mükemmel.

sizler bu oyunların hangisini biliyor ve oynadınız? yorumlarınız nelerdir acaba?
Pages:
Jump to: