Pages:
Author

Topic: 2 3 Aylık Yatırım planı - page 2. (Read 921 times)

member
Activity: 112
Merit: 10
October 25, 2017, 08:28:28 AM
Ben açıkcası biraz BTC'nin yükselmesini bekliyorum. KAsım içinde de dolara geçip dolarda bekleyeceğim bir süre. şu anda altlar pek güven vermiyor. Kasımda olacak fork da çok belirsiz, o yüzden BTC'de güven vermiyor.
member
Activity: 138
Merit: 12
October 25, 2017, 08:13:29 AM
Bu topiği farklı fikirleri duymak için açtım.
 Şimdi Btc nin 6150 lerden dönüp düzeltme yapacağı zaten grafiklerden belliydi.Hala yükseliş trendinde ve trend değişikliğine ait bir belirtide yok.Yani önce 6500 sonra 7,8 diye çıkması muhtemel.En azından şu anki grafikler daha önceki hareketlerle birebir örtüşüyor.

Alt coinlerde btc yükseldikçe,forklar morklar yaşandıkça düştükçe düştü.Coinlerin çoğunda al sinyali var.Btc düzeltmesine başladı yada bitirdi (5400 altı 5200 direnç).
Altcoinlerin bazılarında artık gidecek yer mayıs ayı öncesinin bile altında.Şimdi bu altcoinler ya çıkışa geçecek yada altcoinlerin çoğu tarihleri boyunca 3 4 ay önceki fiyatların yanından geçemiyecek biçimde yatay seyirlerine devam edecekler.Böyle olursa btc al yastık altında saklaya döner iş.Uzun vadede bu bence BTC yide patlatır.
Bence BTC nin yükselişindeki enerji altcoinlerle yapılan ticaretten geliyordu.6 ayda x2 için ciddi yatırımcılar bu riske girmez diye düşünüyorum.

Şimdi 2 3 ay için usd'mi,btc mi ,altcoin mi? (ben fikrimi belli ettim)
Pages:
Jump to: