Pages:
Author

Topic: 2 aylık (ya da radikal bir değişikliğe kadar) yatırım stretejisi - page 2. (Read 6179 times)

sr. member
Activity: 381
Merit: 250
bitcoin yükselişe devam eder yatırım yapmak daha mantıklı 1 ay sonra $700 seviyelerine yükselir
legendary
Activity: 1106
Merit: 1000
ben bitcoinin düşüş trendine devam edeceğini düşünüyorum...
legendary
Activity: 1288
Merit: 1110
Türk borsalarından mı yabancı borsalardan mı alım yapacaksın? Eylül ve Ekim ayı oldukça haraketli geçicek gibi gözüküyor, aslında parça parça yine al fakat o miktarda para ile yabancı hacmi yüksek bir borsada çok ciddi alım-satım yapabilirsin. En ufak oynamalarda bile güzel para kazanabilirsin. Fakat fiyat her düştüğünde veya çıktığında acele etme, sakince karar ver ve trendi takip et. BTCTurk'den falan hepsini aynı anda alıp aynı anda satma sonra gece 400 TL falan oluyor bitcoin sabaha buralar karışıyor, bol şans dilerim Smiley

Türkiye'den alım yapıp, yıl sonu + %25 kar için  btce'de scalping düşünüyorum. Türkiye'de trade düşünmüyorum.
legendary
Activity: 1288
Merit: 1110
Merhaba,

Eylül ve Ekim aylarında BTC yatırımı yapmayı planlıyorum. Maksimum maliyet olarak $575 belirledim. Düzenli alımlarla yaklaşık 65K TL civarında bir yatırım yapmayı planlıyorum. Maksimum sınırımı %10 geçmediği sürece, ani çıkışlara 5 gün toleranslı olarak düzenli olarak 2 günlük aralıklarla alım yapacağım.

Maliyet hedefi olarak, toplam alım miktarının %40 veya daha fazlasını $450 dolar altından, %40'ını $450-$500 aralığından, kalan %20'sinin de $500 üstü belirledim. (Hemen 65K yatırım yap ve tamamını $450-$500 aralığına mal et demeyin Smiley

Streteji olarak önerilere açığım ve dinlemekten keyif duyarım Smiley
Pages:
Jump to: