EDIT: İşlem tamamlanmıştır.
ARKADAŞLAR KİŞİ DOLANDIRICIDIR DİKKATLİ OLUNUZ!!!!
Hocam sonuç nedir nasıl bişey oldu? Hem işlem tamamlandı hemde dolandırıcı demişsiniz. Merak ettiğim için soruyorum.
Kişi ilk olarak token gönderimi yaptı fakat gönderdiği sahte tokenler bir türlü hesabımda bakiye olarak görünmüyordu. Benimde çıkmam gerektiği ve kişi ile daha önce ufak bir ticaretim olduğu için salak gibi erken erken ödeme yaptım. Daha sonra gönderilen tokenlerin sahte olduğunu Gifcoin yöneticileri teyit etti. Para iadesi istediğim zaman ise Telegramdan engelledi şahsiyetsiz beni. Gün içerisinde aile şirketimizin avukatı kendisi ile iletişime geçecek, yapabileceğimiz bir şey var ise yasal yollara başvuracak. Umuyorum ki benden çaldığı para ona kat ve kat fazlası ile geri yansır.
İlk önce geçmiş olsun. Hocam fakat şu sahte token olayını anlayamadım anlatırsanız sevinirim. Bide avukat bişeyler yapabildimi? Onu da merak ediyoruz. Haberleri paylaşırsanız çok güzel olur. Teşekkürler.
Durum şu şekilde dostum;
Kişi daha önce Gifcoin hakkında bilgi sahibi olduğu için kendisine ait ERC-20 tokeni oluşturdu. Bilmeyenler için söylüyorum, Gifcoin ilk dönemlerinde 2 farklı adresten oluşturulmuştu. Benim cüzdan bakiyemde Gifcoin bulunuyordu fakat bu arkadaşın gönderimi de farklı adresten yapıldı. Bende kişiye güvenerek ödemesini yaptım ve Gifcoin Telegram grubunda bu tokenlerin sahte olup olmadığını sordum. Yönetici bana gönderilmiş tokenlerin sahte olduğunu söyledi ve bende bunu kiişiye tekrar ilettim. Tekrar ilettikten sonra ise şahsiyetsiz herif 1 dakika yazdı ve beni Telegramdan engelledi. Avukat ile dün görüşemedim iş yoğunluğu ve benim sınav yoğunluğum nedeni ile. Olası bir şikayet durumunda burada herkesi bilgilendireceğim. Kişinin Telegram hesabı @ahmetcrypto dur.
Size adres, soyağacı ve mal varlığı beyanı göndereyim. Bakalım akrabaları anası babası ne yapacak. Ulaşmanız daha kolay olur
Geçmiş olsun
Bildiğim tüm bilgileri gönderiyorum dostum, umarım işine yarayacak bilgiler elimde mevcuttur.