Pages:
Author

Topic: 2 günde kazandıran sinyaller - page 4. (Read 658 times)

member
Activity: 448
Merit: 17
April 18, 2018, 07:56:15 PM
Bırakın şu işleri ya yok sinyal yok o yok bu milleti kandırmaktan başka bi iş yapmıyosunuz zaten paralarını çalıyosnuz böyle
member
Activity: 294
Merit: 11
April 18, 2018, 07:44:13 PM
Reklamını yapmaya çalışan saçma sapan bir twitter hesabı. Ekşi'de de gördüm bunu. Demek ki orasıyla yetinemedin şimdi buraya geldin.

İlgili hesap: https://eksisozluk.com/biri/inspectorgadget
member
Activity: 70
Merit: 43
April 18, 2018, 05:15:25 PM
Böyle seylere inanacak adam buradan cikmaz kime bise bile yazmamis zaten bravo beyler bende olurda site disindan kimse inanmasin diye yaziyorum

buradan böyle şeylere inanacak adam çıkmaz derken, airdrop çöplüğüe ve bounty mesaj sayılarını tutturmak için spam mesaj yuvasına çevirdiğiniz yerden mi bahsediyorsun.
member
April 18, 2018, 05:13:06 PM
Böyle seylere inanacak adam buradan cikmaz kime bise bile yazmamis zaten bravo beyler bende olurda site disindan kimse inanmasin diye yaziyorum

eşşek kadar yazmısım kim olursa olsun analizinizi yapmadan yatırım yapmayın diye, bana saracağına git hiç bir desteği olmadan şu coini alın uçacak kaçacak diyenlere sar.  İmza kampanyanızda sırf mesaj sayısını tutturmak için yazıyorsunuz.
sr. member
Activity: 672
Merit: 306
April 18, 2018, 05:11:33 PM
bu kadar çok dış etmenin olduğu ve kolayca her coinin kolayca manipule edilebildiği bir yerde grafiklere bakarak yorum yapmak , sinyal var alım-satım demek çok komik geliyor bana.
full member
Activity: 336
Merit: 100
The World’s First Blockchain Core
April 18, 2018, 05:07:50 PM
member
April 18, 2018, 04:06:57 PM
Arkadaşlar merhaba, twitterda bir çok fenomen hesabını takip ediyoruz ama en çok dikkatimi çeken ise çoğu hesap analiz paylaşmadan, şu fiyattan bunu aldım, bunu sattım, şu altcoin uçacak felan diye tavsiyeler veriyor,
2 gün önce aktif paylaşıma başlamış bir hesap ile karşılaştım, BTC grafik analizleri isabetli, kısa süreli trade yapanlar için aynı zamanda altcoin sinyalleri de başarı sağlamış, Takip edilip değerlendirilmesi gereken bir hesap oldugunu düşünüyorum.

https://twitter.com/ZeynepKripto

NOT: kim olursa olsun kendi analizinizi ve kritiğinizi yapmadan yatırım yapmayın.

Saygılar.
Pages:
Jump to: