Pages:
Author

Topic: 2 haftada fiyatını ikiye katlayan bitcoin, tüm öngörüleri alt üst ediyor - page 2. (Read 713 times)

hero member
Activity: 2030
Merit: 402
Bitcoin çok hızlı bir şekilde yükselişe geçip rekorları alt üst etti.Ama daha sonra da beklenmedik bir anda ani ve ciddi bir düşüş de yaşadı.Ama yine de tekrar hızlı yükselişine devam edecektir ve 2018'de yeni rekorlar kırmaya devam edecektir.
sr. member
Activity: 1134
Merit: 342
tekrar rekor seviyelere çıkıyor bitcoin tek korktuğum şey açıkcası uzun süreler 18-20k civarlarında takılması olurdu çünkü böyle durumlarla altcoinler çok tutarsız oluyor
member
Activity: 476
Merit: 75
Bitoin den bagımsız hareket edebilecek bir coin çıkacak mı gerçekten çok merak ediyorum. Ancak bu durum iyi mi olacak kötü mü çünkü btc krallığında bir düzende var.
member
Activity: 322
Merit: 15
Umarim fiyatini daha da katlar cunku bitcoine bel baglamis insanlar oldukca fazla durumda.
full member
Activity: 420
Merit: 100
Btc bir miktar uçuş gerçekleştirdi ama beklenen daha fazlaydı. Bence hayal kırıklığı oldu,16.000 dolar seviyelerine takıldı, daha yükselecek gibi görünmüyor, btc nin pazar payı daraldı. Çok da umutlu değilim.
full member
Activity: 434
Merit: 112
btc hep umulmadık yerden vuruyor. tam düşecek derken 2ye katlarken yükselecek derken tepetaklak olabiliyor.
o yüzden pek umursayamıyorum artık ben. btc fiyat tahmini yerine gelecek vaadeden coinlere yatırım yapmak daha yüksek oranda kar sağlayacak.
member
Activity: 238
Merit: 10
20 bin dolari cok zorlanmadan kisa surede gececektir. Yil sonuna hedef 50 bin bence.
member
Activity: 182
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
2018 ile alakalı Bitcoinin düşeceği hatta infilak edeceği söylemiyordu ama görünüşe göre 20000 de geçeceğe benziyor son sıçramalarla
newbie
Activity: 45
Merit: 0
Yukselenler kervaninda bitcoin de voleyi vuran birisi olarak söylüyorum sattıktan sonra bitcoin alımı yapmadım ve belli dengede durursa fiyat öyle alım yapmayi düşünüyorum ama söylentiler var 8000 dolardan bahsediyorlar düşme ihtimali var bakalım düşürse alicam ama böyle dengesiz iniş çıkışlar olursa biraz zor dengede durmasi lazim takipteyim.
newbie
Activity: 40
Merit: 0
Yalnız bugun 20 binden 18 bine hızlı indi..tekrar 20 bine gelemedi ama toparladı
member
Activity: 182
öngörülemez şekilde artmaya devam ediyor bitcoin özellikle 10k sonrası birden 20ye dayandı bu da btcye dışardan yeni insanların katılmasını
sağladı bence,herkeste bitcoinin sadece yukarıya doğru harekette bulunacağına dair bir his var galiba en azından yeni yatırımcılar bunu düşündükleri
için giriyor piyasaya
sr. member
Activity: 504
Merit: 251
Bitcoin 1000 dolardan katlana katlana gelerek 20.000 dolar psikolojik atlama eşiğine geldi. Ama kar satışları çıkışı engelliyor. Alt coinlerin performansı parmak ısırtıyor. 10 centten satın alan bekleten  Bitcoin zenginleri için iki kat artış ufak oranlar. Öngörüler boşa çıktı. 10 gün önce alt coinlerden şikayet edenler sustu. Herkes kazansın.
member
Activity: 350
Merit: 11
Şuan piyasa bitcoin açısından uzun zamandır alışkın olduğumzu hareketli günlerine biraz ara versede ihtimal büyük olasılıkla ocak ayının ilk haftasından sonra çıkış hızına tekrar başlayacaktır.
full member
Activity: 308
Merit: 100
Bitcoin'in bu çıkışı gerçekten inanılmaz.Çok hızlı bir şekilde değerini katlıyor ve istikrarlı bir şekilde de bu devam ediyor.Tam durgunlaşacak derken Bitcoin bizi şaşırtarak yükselmeyi sürdürüyor.
member
Activity: 140
Merit: 20
2 hafta boyunca karşısındaki tüm dirençleri paldur güldür yıkarak geçti şuanda bir durulma oldu bitcoindeki bu artış şuan altlara da yansıdı hangi coine baksan yüzde kaç artmış boğa sezonu açıldı diyebiliriz altlar için ama çok kısa süreli olacağa benziyor bitcoin ani bir hareketinde altlar gene terste kalır.Altlardan karı alıp beklemek şuan için en mantıklısı mesela xvg %300 artmış hala soranlar dahada artar mı diye yada burdan girilir mi bu kadar şişen bir şeyden daha ne beklentin olabilirki illaki düzeltme yapacaktır.
full member
Activity: 1358
Merit: 193
her direnç noktasını çok rahat kırdı 1000(tabi 2013 macerasından bahsetmiyorum) usd den beri. nerde durur bilinmez
member
Activity: 322
Merit: 16
Artışların aynı hızda devam edeceğini düşünüyorum. Her türlü kazandırıyor.
hero member
Activity: 784
Merit: 500
Sekiz kat artan Tron var. Bitcoin x2 yapsın artık.  Galiba yeni fork çıkınca hareketlenecek. Bu gece ikili opsiyon ve vadeli işlem  startı  var. Takip edelim. Nakit kontrat kaç milyon dolar olacak. Galiba hiçbir tahminin tutmaması olumsuz haberleri azaltacak.

Bitcoin 2x 13 milyar dolar ile yapıyor . Ama tron 345 milyon dolar ile 2X yapabiliyor . O değilde piyasa 600 milyar dolara nasıl bu kadar hızlı olabildi halen inanamıyorum .
full member
Activity: 387
Merit: 186
Sekiz kat artan Tron var. Bitcoin x2 yapsın artık.  Galiba yeni fork çıkınca hareketlenecek. Bu gece ikili opsiyon ve vadeli işlem  startı  var. Takip edelim. Nakit kontrat kaç milyon dolar olacak. Galiba hiçbir tahminin tutmaması olumsuz haberleri azaltacak.
sr. member
Activity: 462
Merit: 306
Bitcoin için artık öngörü yok, arkadan izleme var:)
Pages:
Jump to: