Pages:
Author

Topic: 20$ Dolar Ödüllü Bilmece - page 2. (Read 665 times)

member
Activity: 116
Merit: 10
TEND, TOKENISING LUXURY ASSETS
November 28, 2017, 03:06:56 AM
Kardes ne yaptin sen ya milleti uykusuz biraktin. bu bilmecenin cevabi muhtemelen cansiz bir sey,
member
Activity: 182
Merit: 10
November 28, 2017, 02:35:43 AM
Eğlenceli bir bilmece . Ödülü de hoş .

Akrep - Yarasa  olabilir diyorum .
jr. member
Activity: 40
Merit: 1
November 27, 2017, 09:33:37 PM
Merhaba dostlar, gece gece canı sıkılanlardanım. Biraz eğlence olsun diye sizlere bir bilmece soracağım.  Bilen olursa 20$ ateşlerim.
Meblağ size küçük gelebilir ama maksat eğlence olsun. Ekstradan bilmece sormak ve ödülü karşılamak isteyen arkadaşlar var ise mesajımı alıntılayarak bilmecelerini eklesinler ve onlarıda konuya dahil edeyim.

Not : Bir bilmece içerisinde 2 soru vardır ve haliyle 2 cevabı vardır. 2 soruyuda doğru bilen kişi ödülü alacaktır.
Oyun 3 gün geçerlidir.

Bilmecemiz : İki kötü, ikisi de birbirinden kötü! Birinin gözü yok, diğerinin götü yok.

Yarasa ve Yılan olduğunu düşünüyorum. Smiley

Katılıyorum. Yarasa ve yılan olması muhtemel Cheesy
hero member
Activity: 1918
Merit: 795
November 27, 2017, 08:30:44 PM
Merhaba dostlar, gece gece canı sıkılanlardanım. Biraz eğlence olsun diye sizlere bir bilmece soracağım.  Bilen olursa 20$ ateşlerim.
Meblağ size küçük gelebilir ama maksat eğlence olsun. Ekstradan bilmece sormak ve ödülü karşılamak isteyen arkadaşlar var ise mesajımı alıntılayarak bilmecelerini eklesinler ve onlarıda konuya dahil edeyim.

Not : Bir bilmece içerisinde 2 soru vardır ve haliyle 2 cevabı vardır. 2 soruyuda doğru bilen kişi ödülü alacaktır.
Oyun 3 gün geçerlidir.

Bilmecemiz : İki kötü, ikisi de birbirinden kötü! Birinin gözü yok, diğerinin götü yok.

Yarasa ve Yılan olduğunu düşünüyorum. Smiley

member
Activity: 154
Merit: 15
November 27, 2017, 07:23:42 PM
Merhaba dostlar, gece gece canı sıkılanlardanım. Biraz eğlence olsun diye sizlere bir bilmece soracağım.  Bilen olursa 20$ ateşlerim.

Oyun 3 gün geçerlidir.

Köstebek ve kene?
newbie
Activity: 37
Merit: 0
November 27, 2017, 06:45:26 PM
Çok güzel bi bilmece imiş kafa karıştıyor Biraz daha ipucu olsa idi  sandalye ile tuvalet aklma geldi konuyu takip etcem
sr. member
Activity: 420
Merit: 260
November 27, 2017, 05:37:51 PM

Oyun 3 gün geçerlidir.

Edit: civilengineer adlı arkadaşımızın bilmecesi aşağıya eklenmiştir.

bi soru da benden gelsin ödül mödül yok ama Smiley çok uzun bir süre uğraşmıştım bunu çözebilmek için. internetten bakıp da olayın eğlencesini bozmayacağınızı düşünüyorum böyle sorular hep gelmez karşısınıza sonuçta böyle bir zevkten kendinizi mahrum bırakmayın.

KURALLAR :
1) Beş farklı renkte beş ev var,
2) Her evde beş farklı ülkeden birer kişi oturuyor,
3) Bu evlerde yasayan kişiler;
- Farklı marka içki içiyor
- Farklı marka sigara içiyor
- Farklı cins hayvan besliyor,
4) Sigara, içki ve hayvanların hiçbiri aynı cins değil.

VERILEN BİLGİLER :
1) İngiliz kırmızı evde yaşıyor.
2) İsveçli köpek besliyor.
3) Danimarkalı çay içiyor.
4) Beyaz evin solunda yeşil ev var.
5) Yeşil evin sahibi kahve içiyor.
6) Kuş bakan kişi Pall Mall marka sigara içiyor.
7) Sarı evin sahibi Dunhill marka sigara içiyor.
8)Tam merkezdeki evde yasayan kişi süt içiyor.
9) Norveçli ilk evde oturuyor.
10) Kedi besleyen kişinin evinin yanındaki evde oturan kişi Blend marka sigara içiyor.
11) Dunhill marka sigara içen kişinin evinin yanındaki evde oturan kişi at besliyor.
12) Blue Master marka sigara içen kişi aynı zamanda bira içiyor.
13) Alman Prince marka sigara içiyor.
14) Mavi evin yanında oturan kişi norveçli.
15) Su içen kişinin komşusu Blend marka sigara içiyor.

SORU : Balığı besleyen kimdir?
Pages:
Jump to: