Telefon numaranızı gönderir misiniz alım yapacağım.
Özelden yolladım
Merhaba, benim de birkaç sorum var.
UPS almayı düşünüyordum sistemim için, ödemeyi ne ile kabul ediyorsunuz? Ve kargo olarak ne kullanıyorsunuz?
Teşekkürler.
Merhaba, ödemeyi ne ile istersen yapabilirsin. Ticaret takastır. Elindeki bir mal olur, maden olur, bakır olur , elektronik eşya yada bilgisayar malzemesi olur, para olur, sanal para da olur.
Kargo olarak PTT, birazda yurt içi kargo kullanıyorum. Diğer kargocuların hepsi ile kavgalıyım. Hayvanlık yapıyorlar.
Düşünebilirim almayı çünkü son zamanlarda çok fazla elektrik kesintisi oluyor, kullandığım bilgisayarın zarar görmesini istemem. 600-700Watt kullanım sıkıntı çıkarmaz değil mi?
hayır 600-700 watt gayet normal bir değer . Sıkıntısız kullanabilirsiniz.
elinde inform harici başka marka var mı ? şayet inform ile hiç iyi tecrübelerim olmadı bir daha markanın adını duymak bile beni korkutuyor
İnform harici de var . ARTronic var . Ama ben inform tavsiye ederim . İşçiliği ve devre yapısı daha kaliteli. Siz inform ile kötü tecrübe yaşamış olabilirsiniz. Öyle denk gelmiş. Elektronik biraz şans işidir. İlk çıktığında
Sony Playstation 4 türkiyede ilk alanlardan biriyim. Aldığım haftası bozuldu. Şimdi Sony kötü konsol üretiyor desem çok yerinde olmaz.
Ayrıca bozulmasından korkmayın. Ben varım.
Kimseyi yarı yolda bırakmam. Yollarsın yenisini yollarım geriye. Yada tamir ederim. Ha ben ölmüş olursam, hakkını helal et o zaman.