Pages:
Author

Topic: 2014'ten Bugüne Aylık Bitcoin Fiyat Değişimleri - İnfografik - page 2. (Read 420 times)

member
Activity: 179
Merit: 10
çok güzel bir çizelge olmuş elinize sağlık..Tabloya göre btc en büyük düşüş yüzdeliğini geçen ay yapmış geçen yıllara bakıldığında nisan ayından sonra btc yükselişe geçiyor umarım aynı istikrarını korur...
member
Activity: 322
Merit: 11
2014 de gerçekten sıkıntı dönemler yaşanmış. Şimdi kötü günler yaşıyoruz ama o zamanlar daha kötüymüş ve onlar halolduysa simdiki de güzel bir şekilde geçecektir.
full member
Activity: 616
Merit: 108
Olay budur, gir çık keyfine bak.
1. Dönem Nisan, mayıs, haziran 
2. Dönem Ekim, kasım, aralık
hero member
Activity: 1582
Merit: 520
Bu tablo sadece değişimlerin yüzdelik olarak gösterilmesinden dolayı çok net bir fikir sağlamıyor  Türk Lirası yada dolar cinsinden  yanlarında değerler gösterilmiş olsaydı daha anlaşılabilir olurdu , şahsen ilk bakışta çok anlaşılabilir bulmadım.
member
Activity: 448
İnşallah 2014 senaryosunu tekrar yaşamayız . Eğer 2014 senesindeki durum ile karşı karşıya kalırsak kripto para piyasasına son 6-7 ayda giren yatırım yapan herkes çok ciddi zarar ile karşı karşıya kalacak ve diğer yatırımcılar da ciddi şekilde güvensizlik oluşacaktır.
member
Activity: 350
Merit: 11
2014 yılının umalım ki tekrarı olmasın .Kesin olarak mayıs ayı sonunda bitcoinin hareketi nasıl bir yıl olacağının en belirgin ayı olacaktır.Mayıs ayı sonundan itibaren bitcoinin tekrar yukarı doğru hamle yapması olasılığı şimdilik yüksek görünüyor.
hero member
Activity: 1078
Merit: 696
evet ben de dikkat ettim bu sene 2014 senesine çok benziyor, heralde baya insanı süründürecekleri bir sene olacak
full member
Activity: 714
Merit: 125
Bu gelişimi her hatırlayışımda eşzamanlı olarak pişmanlıklarım aklıma geliyor, derin bir iç çekiyorum. Ancak öyle düşünüyorum ki yakın değerleri bu yıl içerisinde göreceğiz, çok güzel alım aralıkları oluşacak umarım değerlendirebiliriz. Herkese bol kazançlar.
jr. member
Activity: 280
Merit: 4
2017 tam bir uçuş yılı olmuş,

2018 de pattern olarak 2014 e çok ama çok benziyor
member
Activity: 322
Merit: 14
Veriler çok güzel toplanmış. 2017 yılında öyle bir yıl geçirmişiz ki aralıklı aralıklı nefes alsada bütün yılı yükselişle geçirmişiz. bunun acısını çekiyoruz şimdide.
sr. member
Activity: 546
Merit: 251
Bu grafikte ki bilgiler ışığında bitcoinin böyle düşük bir sezon geçirmemesi gerekiyor ama maalesef değeri çok düştü ve bir türlü toparlayamıyor. Bu gidişle de toparlaması çok zor gibi gözüküyor.

1000 dolarlardan o kadar hızlı çıktıki düşüşüde çok sert oldu tabii ki .
full member
Activity: 476
Merit: 100
Bu grafikte ki bilgiler ışığında bitcoinin böyle düşük bir sezon geçirmemesi gerekiyor ama maalesef değeri çok düştü ve bir türlü toparlayamıyor. Bu gidişle de toparlaması çok zor gibi gözüküyor.
newbie
Activity: 140
Merit: 0
bitcoin aylik olarak en buyuk dususu mart ayinda yapti ve bu dusus daha bitmedi bence.
newbie
Activity: 182
Tablo ya baktım ama bir sonuç çıkartamadım bir türlü ama sanki bahar aylarında yükseliş trendine giriyor bitcoin. Bakalım bu bahar sezonunda neler olacak bekleyip göreceğiz.
newbie
Activity: 154
Çok güzel ve aydınlatıcı bir tablo olmuş hazırlayanların ellerine sağlık diyelim. 2017 nin son çeyreği efsaneydi bir daha öyle bir tabloyla karşılaşır mıyız  bilemiyorum ama dört gözle bekliyorum olması için Smiley
sr. member
Activity: 546
Merit: 251
Nisan ve Mayıs ayları anlaşılan ne olup bittiğini gösterecek bize düşüş devam ederse sıkıntı var demektir bakalım sonumuz ne olacak göreceğiz umarım iyi kazançlar elde edebillirz.

Nisan ve mayıs da stabil kalabilirsek kurtarabiliriz . Yoksa en kötü senesini yaşayacak 2017 den yükselişten sonra.
member
Activity: 196
One Token to Move Anything Anywhere
Nisan ve Mayıs ayları anlaşılan ne olup bittiğini gösterecek bize düşüş devam ederse sıkıntı var demektir bakalım sonumuz ne olacak göreceğiz umarım iyi kazançlar elde edebillirz.
member
Activity: 448
Merit: 12
Her yıl daha da üstüne koyan Bitcoin için 2018 kesinlikle çöküş yılı olmayacak.
Belki kimsenin beklemediği yerlerdeyiz ama ufak bir yukarı hareket mutlaka destek görür.
member
Activity: 308
Kripto para borsası grafik yorumcularını hep ters köşeye yatırdı ve yatırmaya da devam ediyor. Bu tablodan bir sonuç çıkmaz sadece bilgi amaçlı hazırlanmış güzel bir tablo hazırlayanların eline sağlık.
full member
Activity: 287
Merit: 100
tablo sanırım ortalama fiyatlara göre yoksa taban ve tavan fiyatlara bakılırsa son 3 aydaki düşüş çok daha fazla...
Pages:
Jump to: