Pages:
Author

Topic: 2015/16 UEFA Şampiyonlar Ligi / Avrupa Ligi - page 4. (Read 23138 times)

legendary
Activity: 1554
Merit: 1000
Ersin Düzen'in fanatikliği doruğa çıktı. Hakem normal maç yönetince şaşırdı tabi, Fenerliler alışık 20 metre ileriden taç kullanmaya, yapılan faullerin çalınmamasına, elle oynayınca oyunun devam etmesine. Normal hakem kararları görünce afalladılar. Bir de hakeme karşı oynuyorlarmış, bu nasıl bir ezikliktir Ersin? Fanatizmin ne kadar kötü bir şey olduğunun canlı kanıtısın.
sr. member
Activity: 420
Merit: 250
haydi fenerbahce al şu maçıda bir sevinelim pir sevinelim Smiley maçı komşulardan naklen dinliyorum gözlerim cs de Cheesy
legendary
Braga v Fenerbahce - Braga @ 2.14
Anderlecht v Shakhtar - Over 2.5 Goals @ 1.76
Man Utd v Liverpool - Under 2.5 Goals @ 1.77
legendary
Activity: 1036
Türkiye'yi Avrupa'da temsil eden takımlar

Şampiyonlar Ligi
Galatasaray
Fenerbahçe elendi

Avrupa Ligi
Beşiktaş
Fenerbahçe
Trabzonspor elendi
Başakşehir elendi

Avrupa kupaları muhabbetini burada sürdürelim.

hocam online olduğunuzda şu tabloyu güncelleyin fener elenmeden Cheesy
legendary
Bir hatirlatma yapmak istedim. Olurda Fenerbahce UEFA kupasini kaldirirsa, seneye Turkiye Sampiyonlar ligine 3 takimla katilacak. Umarim Fenerbahce zoru basarir ve kupayi kaldirir. Bu zor gunlerde, boyle kucuk sevinclere hepimizin ihtiyaci var diye dusunuyorum. Yarin aksam butun ictenlikle Fenerbahce`yi destekliyor olacagim.

UEFA'yı almak özellikle bu sene çok zor. Kalan takımların her biri şimdiden kupa kaldırabilecek büyüklükte. Fenerbahçe önce bu turu geçsin de sonra ilerleyebiliyorsa ilerlemesini herkes ister. Smiley
sr. member
Activity: 420
Bir hatirlatma yapmak istedim. Olurda Fenerbahce UEFA kupasini kaldirirsa, seneye Turkiye Sampiyonlar ligine 3 takimla katilacak. Umarim Fenerbahce zoru basarir ve kupayi kaldirir. Bu zor gunlerde, boyle kucuk sevinclere hepimizin ihtiyaci var diye dusunuyorum. Yarin aksam butun ictenlikle Fenerbahce`yi destekliyor olacagim.

Kazansın abi koyu bir beşiktaşlı olarak tamam ülke içinde rekabetimiz olabilir ama avrupada desteklemeyipde naapıcaz Smiley
legendary
Yarınki maç için toteme başlayalım arkadaşlar benim içimde 1-1 yada 2-1 fener alır gibime geliyor sizde durum ne olur?
full member
Activity: 210
Merit: 100
Bu gece süper bir maç izledik gerçekten final havasındaydı bayen munchen inanılmazı gerçekleştirdi ve 2 -0 geriye düştüğü maçı uzatmalara taşıdı ve juventus 4 -2 kaybederek kupaya veda etti her iki takımada teşekkür ediyorum bize böyle gollü heyecanlı bir maç izlettikleri için .
legendary
Activity: 1582
Merit: 1268
full member
Activity: 182
Şampiyonlar Ligi'nde bu gece ilginç şeyler oluyor. Bayern Münih evinde 2-0 geriye düştü. İlk maç 2-2 bitmişti, gol yemeden 2 gol atarlarsa uzatmaya gider ama bir gol daha yerlerse 4 tane atmaları gerekecek.
Maç bitti 4-2 bayern kazandı çok güzel bir maç izledik bayern inanılmazı başardı
sr. member
Activity: 448
Şampiyonlar Ligi'nde bu gece ilginç şeyler oluyor. Bayern Münih evinde 2-0 geriye düştü. İlk maç 2-2 bitmişti, gol yemeden 2 gol atarlarsa uzatmaya gider ama bir gol daha yerlerse 4 tane atmaları gerekecek.
legendary
Atletico Madrid vs. PSV macı kolay gibi görünsede zor geçecek gibi idda oranlarına baktım bu maç için bence çok düşük vermişler

Tebrikler dediğiniz çıktı atletico bile karşısına bu kadar dişli bir psv çıkacağını tahmin etmemişti deyim yerindeyse afalladılar turu geçmenin bu kadar zor olduğunu kimse düşünemezdi. PSV bugun bir kez daha kağıt üstünde zayıf takım ibaresinin çöp olduğunu kanıtladı.
full member
Activity: 182
Atletico Madrid vs. PSV macı kolay gibi görünsede zor geçecek gibi idda oranlarına baktım bu maç için bence çok düşük vermişler
legendary
Activity: 952
Bugünün Şampiyonlar Ligi maçları pek heyecan verici değil. Esas maçlar yarın oynanacak.

Salı
Atletico Madrid vs. PSV
Manchester City vs. Dynamo Kiev

Çarşamba
Barcelona vs. Arsenal
Bayern Münih vs. Juventus
legendary
Helal olsun Fenere. Böyle giderse yarı finale bile çıkar bu takım...

Smiley hayaller güzeldir. Braga size portekizde 3 tane takarsa görürüm Smiley

Fenerbahçe'nin Avrupa'da devam etmesi daha iyi, yoğun maç temposundan dolayı ligde tökezleyebilirler. Çeyrek finale çıkarlarsa gelecek olası rakipler çok güçlü.

Onlar konuşur fenerbahçe yapar Cheesy Ard arda sakatlıklar olmazsa fener için yoğun maç temposu daha iyi futbolcular hedeflere yaklaştıkça daha istekli daha arzulu oynuyorlar 7 den 70 e futbolcusunda taraftarında o ruhu görebiliyorum.
legendary

Fenerbahçe'nin Avrupa'da devam etmesi daha iyi, yoğun maç temposundan dolayı ligde tökezleyebilirler. Çeyrek finale çıkarlarsa gelecek olası rakipler çok güçlü.
newbie
Activity: 20
Merit: 0

full member
Activity: 168
legendary
Braga gerçektende küçümsenecek bir takım değil bu akşam bunu gösterdi sistemli ve disiplinli oynuyor öldüm öldüm dirildim maçı izlerken güzel bir spiker olsa kalp krizi bile geçirebilirdik Cheesy
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
Fenerbahçe 1 Braga 0 Mehmet Topal çok güzel bir golle turun kapılarını aradı tebrikler Fenerbahçe
Topalın golü resmen Fenere umut verdi braga basit bir takım değil ikinci maç çok zorlu olacak

Soğuk terler döktürdü bu gece Fener bana. Neyse ki mutlu sonla bitti de , Portekiz de baya zorlanacak gibiyiz. Diğer rakiplere baktığımda aslında Fenerbahçe en şanslı eşleşmede. Umarım çeyrek final biletini alırız..
Pages:
Jump to: