Pages:
Author

Topic: 2016-09-29 Kim Dotcom Yeni Hedefi Gösterdi: 2000 Dolar - page 2. (Read 3890 times)

legendary
Activity: 1890
Merit: 1037
megaupload ve uyelikli torrent sitelerinin bitcoin kabul etmesiyle birlikte, fiyatin 2000 dolar olmasi isten bile degil. tahmin dusuk bile kalmis olabilir.
newbie
Activity: 43
Merit: 0
Bence bitcoinin fiyatının birkaç katına çıkması için tek yol yaygınlaşması. Steam,amazon gibi sitelerde ödeme aracı olarak kullanılması bitcoine talebin çok artmasına dolayısıyla fiyatının da katlanmasına yol açar diye düşünüyorum. Bunun dışında kısa vadede 2000$ bence gerçekçi bir hedef olmamış.
sr. member
Activity: 419
Merit: 255
2000$ olur mu ki?..
legendary
Activity: 1484
Merit: 1000
https://bnktothefuture.com/pitches/megaupload-2-0-bitcache

az kaldı hedefe ulaşılmasına, 3-5 bir şeyler de siz atın gençler .d
member
Activity: 111
Merit: 10
bence son bir kaç yılda bitcoin fiyat uçucak 2000 dolar ne
ben öyle düşünüyorum
hero member
Activity: 518
Merit: 500
bence 620 dolar bi yatırımda 2 yılda yüzde 250 kar iyi bir oran ico larda yada öyle ufaklarda 1 günde bile kazanılıa biliyor ama
btc gibi güçlü bir para için iyi bir oran
hero member
Activity: 1582
Merit: 520
Kim Dotcom hedefi iki yıl içinde 2000 dolar olarak göstermiş iyide etmiş bitcoine bu hareketlilik getirir sonuna kadar arkasındayız fakat  temennimiz iki yıl beklemeden bitcoinin deperinin bu rakamları görmesi.
legendary
Activity: 1554
Az bile demiş, 2020'ye 10.000 dolar olması lazım.
legendary
Activity: 2982
Merit: 1485
Kim Dotcom bu ortamda sevilen, saygı duyulan önemli bir girişimcidir. Amerikan hükümetinin malvarlığına haksızca el koyduğu birinin torrent paylaşımı ve merkezsiz paralara olan ilgisini görmezden gelmemiz tabi ki beklenemez. Bitcoin'i yeniden tepeye oturtacak her türlü projenin arkasındayız. Topluluk desteği büyüdükçe fiyat 2 bin dolar da olur 20 bin dolar da. Her şey bizim elimizde.
legendary
Activity: 952
Merit: 1006
Yıllardır sürüsüne bereket projeler çıktı.Sayısı belli olmayan girişimler yapıldı bazıları çok tuttu bazıları patladı ama hiçbirinin bitcoin fiyatı üzerinde çok büyük etkisinin olduğunu göremedim ben.Fiyat yükselişi kendi ico larında oluyor genelde altcoinlerde yani.
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
Adam tek başına uçuracak bitcoini anlaşılan. Hararetle bekliyoruz bakalım ne çıkacak.
sr. member
Activity: 574
Merit: 253
kim reyizin askerleriyiz.
merakla bekliyorum ico/ipo vs açmasını. yatırım yapılabilecek ender projelerden.

Şu şerefsizi takip etmeyin. Ben de sıcak bakıyordum önceden ama adam hakiki sahtekar. Kodumunun obezi.
legendary
Activity: 1274
★ BitClave ICO: 15/09/17 ★
kim reyizin askerleriyiz.
merakla bekliyorum ico/ipo vs açmasını. yatırım yapılabilecek ender projelerden.
member
Activity: 98
Merit: 10
İnternet girişimcisi Kim Dotcom yakında açacağı Megaupload 2.0 ve Bitcache sayesinde Bitcoin fiyatının gelecek 2 yıl içinde 2000 dolara çıkacağını öngördü.

Pages:
Jump to: