Pages:
Author

Topic: 2016/17 UEFA Şampiyonlar Ligi / Avrupa Ligi - page 3. (Read 4424 times)

sr. member
Activity: 490
Merit: 250
italyanların hakkıyla eze eze kazandı maçı. yine de içimde barca nın turlayacağı gibi bir düşünce hasıl oldu, iyi olan kazansın diyorum.
sr. member
Activity: 350
Merit: 250
herkes barca gibi oynamak zorunda değil bence. juventus gayet net bir ders verdi bu maçta. barca alışmış ligdeki boktan takımlarla oynamaya. zaten buraya da psgyi bala eleyerek geldiler.
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
Yalnız ikinci maç Barcelona'nın evinde olacak. PSG'ye evinde 6 atan takımdan bahsediyoruz burada, 1 gol atsa tur garantiydi ama yine de şansları var. 1 gol yese 5 atar yine çıkarlar, PSG'ye 6 atmaktan daha zor değil Juve'ye 5 atmak. Bazı oyuncularda biraz doygunluk var, Juve'de Dybala gibi başarıya aç adamlar var. Yine de bu skora rağmen Barcelona'yı tecrübesiyle avantajlı durumda görüyorum.

Farketmez Juve deplasmanda dahi olsa yinede defans yapmayacaktır Psg yaptığı hataya düşmez. Juvede gol arayacak tamam her ne kadar evinde iyi oynayan takımda olursa olsun farketmez taş çatlasın 3 gol atar 4-5 gol birden atacağını sanmıyorum.

Juve zaten ligin en sağlam defans yapan takımı defansa bir çekildimi kolay kolay gol yemez. Barcelona atıcak olsa ligde malagaya dahi atardı bir gol bile atamadı yol geçen hanı malagaya.
legendary
Activity: 1863
Merit: 1020
Yalnız ikinci maç Barcelona'nın evinde olacak. PSG'ye evinde 6 atan takımdan bahsediyoruz burada, 1 gol atsa tur garantiydi ama yine de şansları var. 1 gol yese 5 atar yine çıkarlar, PSG'ye 6 atmaktan daha zor değil Juve'ye 5 atmak. Bazı oyuncularda biraz doygunluk var, Juve'de Dybala gibi başarıya aç adamlar var. Yine de bu skora rağmen Barcelona'yı tecrübesiyle avantajlı durumda görüyorum.
hero member
Barcelona %70 topla oynadı, Juventus 11 kişi topun arkasında bekledi, iyi savunma yaptı. Hakem de bariz ev sahibi tarafı tutuyordu, omuzla alınan topa el verdi, Barcelonalılara alakasız kartlar gösterdi. Barcelona bu Juve'yi evinde 5-6 yapar. Bir gol atsalar çok rahat turu geçerlerdi ama yine de turun favorisi onlar, Juventus hiç top oynamadan 3 gol attı. Rövanş çok farklı olacaktır.

Yanlış düşünce italya liginin gelmiş geçmiş en sağlam defansı Juventusda var otobüsü bir çekti normal olarak gol yemedi. Ama bu barcelanın dengesizliği aslında evet bir penaltı verilmedi ama maçın başından beri doğru düzgün atakları yoktu bir ikinci yarıda az çok oynadılar zaten hep aynı terane dibe kadar girmeden şut çekmiyor bu takım.

Ama juventus öyle değil anında boşluğu buldumu yapıştırıyor. Kısacası ne yaparsa yapsın deplasmanda kolay kolay 5-6 gol atacağını sanmıyorum.
legendary
Activity: 1863
Merit: 1020
Barcelona %70 topla oynadı, Juventus 11 kişi topun arkasında bekledi, iyi savunma yaptı. Hakem de bariz ev sahibi tarafı tutuyordu, omuzla alınan topa el verdi, Barcelonalılara alakasız kartlar gösterdi. Barcelona bu Juve'yi evinde 5-6 yapar. Bir gol atsalar çok rahat turu geçerlerdi ama yine de turun favorisi onlar, Juventus hiç top oynamadan 3 gol attı. Rövanş çok farklı olacaktır.
full member
Activity: 232
Merit: 100
Juventus çatır çatır top oynadı Barcelona'yı güzel hoplattı İtalya'da. Barcelona'dan iğrenen birisi olarak çok hoşuma gitti maç. Skor da gayet net. İspanya'da gevşek davranmazsa Juventus, yarı finale yükselir. Gevşerlerse rövanşta, Barcelona 4-0 ile uğurlayabilir bile.
legendary
Activity: 1176
Merit: 1013
DAVID CHAUM's xx coin SALE IS NOW LIVE!
Konuyu diriltelim;
"Başlama vuruşuna kısa bir süre kala evsahibi takımın otobüsüne yapılan terör saldırısı nedeniyle karşılaşma 12 Nisan günü TSİ 19.45'e ertelendi."
Detayları bilen var mı?

Dortmund - Monaco maçında olmuş.
hero member
Activity: 882
Merit: 507
Beşiktaşın işi zor bu kurada ben açıkcası şanslı göremiyorum genk,anderlecht,shalke falan gelse ne iyi olurdu. Lyon beşiktaşdan daha hızlı bir takım kısacası defans yapmak işe yaramaz ama hucum yapacaksa'da defansı boş bırakmamalı yoksa fark yer hepsi bildiğin aşırı hızlı oyuncular bir kontra yakaladımı kaleci ile karşı karşıya kalırlar.
legendary
Activity: 2548
Merit: 1519
Olympic Lyon - Beşiktaş
Anderlecht - Manchester United
Celta Vigo - Genk
Ajax - Schalke 04

Avrupa Ligi'nde Beşiktaş çekilebilecek en zor kurayı çekti. Yine de şansı var çünkü bu takım bu sezon Napoli'yi kendi sahasında yendi. Lyon Napoli'den daha iyi bir takım değil. Şu aralar çok formdalar ama ilk maçların oynanmasına daha 3 hafta var.
hero member
At. Madrid vs Leicester

Bor. Dortmund vs Monaco

Bayern vs Real Madrid

Juventus vs Barcelona

Şampiyonlar ligi kura çekimleri'de bu şekilde olmuş zorlu bir tahmin olmuş her maç bir final havasında geçecek gibi. Ben aralarında Leicester için baya zorlanacağını tahmin ediyorum. Bayern ve Real ise erken bir final havası olacak bu iki takım final maçında karşılaşmalıydı bana göre.

Dortmund ve Monaco zorlu bir eşleşme Monaco çok iyi oynuyor ama dortmund karşısında ne kadar şansı var görecez. Barcelona ise zorlanmayacak gibi.
hero member
Bir şey dikkatimi çekti Monaco için çok kötü bir takım denmişti. Ama yalnız görebiliyorumki fransa liginin en iyi takımı bana göre bunu'da çok kolay kanıtladı dünkü maç'da bir o kadar zevkliydi fenerbahçeyi Yenmemesine şaşırmamalıyız. Buralara kadar gelmesi büyük bir başarı.
sr. member
Activity: 672
Merit: 281
Monaco evinde Manchester City'yi 3-1 yenip eledi. Deplasmanda 3 gol attıkları için 2 farklı galibiyette gol avantajı onlardaydı. Guardiola çalıştırdığı takımlarda ilk kez çeyrek finale çıkamadan elenmiş oldu. Cheesy

Monaco falcao suzda çok iyi takım oluşturmuş. Maçlarıda hep bol gollü zevkli oluyor.
hero member
Activity: 2156
Merit: 685
Monaco evinde Manchester City'yi 3-1 yenip eledi. Deplasmanda 3 gol attıkları için 2 farklı galibiyette gol avantajı onlardaydı. Guardiola çalıştırdığı takımlarda ilk kez çeyrek finale çıkamadan elenmiş oldu. Cheesy
hero member
Activity: 1582
Merit: 520
İlk yarı beşiktaş kötü oynadı ama ikinci yarı iyi oynadılar sonuç olarak 1- 1 kötü skor değil ama yunan temsilcisi hafife alınmayacak bir takım olduğunu gösterdi maçın rovanşı çok kolay geçmez burda beni asıl korkutan hakem faktörleri bir penaltı bir kırmızı herşeyi değiştiriverir beşiktaşın rovanş maçında bunlara dikkat etmesi gerekiyor diye düşünüyorum.
hero member
Activity: 644
Merit: 502
Beşiktaş çok pozisyon harcadı yoksa çok rahat 2. 3. golleri bulabilirlerdi.
legendary
Activity: 2548
Merit: 1519
Şenol Güneş nedense takımı kontrollü oynatmaya çalışırken iyice korkak oynattı. Beşiktaş çok rahat galip gelebileceği maçı berabere bitirdi. Olağanüstü bir durum olmazsa Olympiakos'un tur şansı olduğunu düşünmüyorum.
hero member
Activity: 546
Merit: 501
maçı konuşmayacam olan oldu hakem vs. şu bir gerçek adamlar çok ama çok çok şanslı olarak turu geçtiler. 
Barcelona'dan nefret ediyorum, oyuncularından , oyun tarzlarından, katalanlardan Smiley Sevdiğim hiçbir yanları yok. Real is the King
hero member
Activity: 868
Merit: 502
85 - 90+5 dakıkaları aarası psg sadece 4 isabetli pas yapabılmıs 3 gol yemelerı normal 7 dakıkada ama hakemıde konusmak lazım o penaltılar penaltı degıldı
hero member
Bana göre barcelona çok istekli olsada psg gibi bir takım neden defans yapar hadi onu geçtim 85den sonra 3 gol yemek nedir arkadaş bana biri açıklasın hakikaten. Psg bir topu direk biri gol oldu birinide karşı karşıya kaçırdı eliyle tepti aslında çok rahat çıkabilcekti.

Dortmund kolay kazandı belliydi zaten. Bayern ve barcelona final olsa ne güzel olur diyorum.
Pages:
Jump to: