Pages:
Author

Topic: 2017-11-30 NTV: Engin Altan Düzyatan: Bitcoin gibi akımları riskli buluyorum - page 2. (Read 1227 times)

sr. member
Activity: 532
Merit: 250
Çok kazanan kesim sürekli daire, arsa,emlak işlerine yatırım yapıyor çevresi de bu şekilde yatırım yapıyor, adam zaten çok kazanıyor ilgilenmemesi normaldir. Bakın ben dibine kadar risk alıyorum neden, çünkü  Bitcoinden başka yolla büyük para kazanma seçeneğim yok.
member
Activity: 182
Merit: 10
Bitcoinin risk olduğunu kimse inkar etmez zaten ama eğer kazancınızı az buluyorsanız veya arttırmak istiyorsanız bazı kararları verirken risk almanız gerekebilir.Bende engin altan yerinde olsaydım risk almak istemezdim sonuçta iyi bir kazancım var neden riske atayımki.
full member
Activity: 252
Merit: 100
Engin Altan Düzyatan biraz kahvehanede çay içen dayı muhabbeti yapmış ''yatırım yapıyoruz ev aldık'' demesi bu konuda gerçekten komik geldi Smiley
full member
Activity: 224
Zaten milyonları kazanan bir oyuncu olduğu için tabiki parasını arttırmak için mevcut parasını riske artmaya değmez fakat para kazanmak için bazı şeyleri riske atmak gerekiyor.
full member
Activity: 322
Sen düz yatmaya devam et yalaka engin altan. Anlamadığın işler hakkında kim sana konuş dedi ki?
Hem yatırımdan çakmam diyor hem riskli buluyorum diyor. Bilmediğin şeyi riskli bulacaksın tabi, niye bunu açıklama ihtiyacı hissediyorsun?
newbie
Activity: 30
Merit: 0
Yahu sen kimsin de kalkıp btcyi riskli buluyorum diyorsun. Tabi yalakalık daha risksiz değil mi? Ulan bizim insanımız ne acayip yemin ederim akıl sır erdiremiyorsun. Sanane yahu sanane? BTC senin neyine. Ekonomist değilsin, üniversite hocası değilsin ya da bir yazılımcı, programcı hatta reklamcı hiç değilsin. Sen yakınlara sokulup yolunu bulma peşinde bir şakşakçısın. Git alkışını tut kardeşim.
member
Activity: 546
Adama yatırım hakkında soru sormuşlar belli ki adamda cevaplamış. Kötü birşey dememiş tamamen doğru konuşmuş. Bizim için güzel görünse de insanlar risk olarak bakıyor. Bir günde 1.500 dolar yükselip ertesi gün 2.000 dolar düştüğü haberlerini de görüyorlar herhalde değil mi?
newbie
Activity: 31
ünlü ünsüz farketmez. bilmediğimiz konu yok arkadaş Smiley
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
Engin Altan Düzyatan ı takdir ettim. Kısa net konuşmuş. "Riskli buluyorum." Milletçe aslında bilmediğimiz konular yada çat pat bildiğimiz şeyler hakkında konuşmayı, atıp-tutmaya bayılırız. Hatta çamur atarız, yada ulaşamadığımız ciğere mundar deriz... Bu adam ise riskli buluyorum diyip gayet mütevazi işin derinliklerine inip çamur atmamış..
member
Activity: 406
Buraya taşınması bile gereksiz bak alsa haber değeri olur yok demiyorum. Zaten Türkiyeden kaç ünlü kişinin bitcoin yatırımı vardır.
full member
Activity: 434
Merit: 112
Gayet mantıklı konuşmuş. Hatta ekonomistim diye gezinip bitcoin balondur patlayacak diyenlerden çok daha mantıklı konuşmuş
full member
Activity: 406
Merit: 102
şimdiye kadar duyduğum en temellendirilen btc açıklaması olmuş. adam demiş benim işim rakamlarda değil tabi bizde inandık dizilerde rol için anlaşırken bir güzel söze mukavele imzalıyorsunuz. Cry Grin
katılıyorum hocam sana bolum basına goturuyorlar parayı sonrada bizim gozumuz yuksek mevlalarda degıl  Tongue
full member
Activity: 457
Merit: 101
Mantıksız konuşmamış bitcoin riskli bir yatırım aracı ama kazanmak için risk almak gerekir bazen. Hem kim kolay para kazanıyor ki bu devirde. Kazaniyorlarmis bile kim bilir kaç senesini verdi.(not: bu söylediğim babadan zengin olanlar için hariç)
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
Bu tür insanların Bitcoin hakkında olumlu ya da olumsuz bir yorum yapması pek mantıklı değil ayrıca adamın söylediği çok doğru Bitcoin çok riskli bir yatırım aracıdır fakat uzun vade de her zaman kazandırır. Şu an için olumsuz herhangi bir haber bulunmuyor, Bitcoin gümbür gümbür geliyor
newbie
Activity: 19
genelde paraya para katmak olarak bakıyorlar. ne zaman ki parasından ziyade teknolojısı konuşulursa buna akım degil devrim diyeceklerdir... Wink
full member
Activity: 131
Bir dizi oyuncusunun kişisel görüşü neden haber değeri taşıyor ki.
hero member
Activity: 854
Merit: 500
einc.io
Kazandığı parayı ev almaktan başka hiç bir yer yapmayan birisi söylüyorsa bunu tikimde olmaz . Grin
full member
Activity: 532
Merit: 151
Riskin yüksek olduğu yerde kazanç da yüksek olur engin abi neden öyle dedin ki
full member
Activity: 266
Merit: 108
Ünlü ekonomist konuşmuş Smiley ünlü olunca insan herşeyi bilir zaten..
sr. member
Activity: 546
Merit: 252
Engin Altan Düzyatan kazancını muhafaza etmeyi yeterli bulabilir.Bu konuda yeterli bilgiye sahip olduğunu sanmıyorum.Bir çok insan parası çok olduğundan değil,az olan parasını biraz arttırabilmek umuduyla kripto paralarla ilgileniyor.
Pages:
Jump to: