Pages:
Author

Topic: 2017 tiyatrosunun sonuna geldik, 2018'de görüşmek üzere - page 2. (Read 2842 times)

newbie
Activity: 17
Merit: 0
2x ,4x, 8x bahane.pump-dump şahane.olan garibanın 3 kuruşuna oluyor.reklamın iyisi kötüsü olmaz diyip milleti şamar oglanına çevirdiler.
legendary
Activity: 1288
Merit: 1110
Tam perde kapanırken bitcoin cihan sahneye yine fırladı. Bir alkış kıyamet..
Ama ayağı takıldı kapaklandı yere. Yıl bitmeden gösteri bitmeyecek sanırım.
member
Activity: 69
Merit: 10
l'argent est mon étape
BCH gerginliği biter de BTC için Lightning Network desteği gelirse 2018 yılı muhteşem bir yükseliş olur diye düşünüyorum.
sr. member
Activity: 420
Merit: 252
Çok fena bir sene yaşandı resmen. Forklar, iptal olanlar, bitcoinin altını oymaya çalışan gruplar. Altlarda hızlı yükseliş ve düşüşler oyun devam ediyor.
newbie
Activity: 56
Tiyatro bitti Bitcoin iniyor hem de paraşütsüz nerde duracağı belli değil. Bu altcoinleri de etkiliycek yükselmesi gerekenlerde bu gidişattan etkilenip kırmızıya dönecekler.
member
Activity: 110
Merit: 11
Tetikte olmakta fayda var 2017 bitmis degil.paranin oldugu heryerde bu spekulayonlar bu oyunlar olacak balinalarin oyunlarina ayak uydurabilirsek bizde onlarla beraber kazanacagiz.YOksa onlarin nasil kazandigini zeyredecegiz.bu oyunlar spekulasyonlr olmasa bu is ne kimsenin ilgisini ceker ne yukselise gecer.
sr. member
Activity: 392
Merit: 252
Tiyatro daha bitmedi Bitcoin Cash'ın fiyatı 2000 dolar oldu kardeşim! nedir bu piyasanın hali ya.
full member
Activity: 196
Merit: 104
🤖UBEX.COM 🤖
Evet arkadaşlar altlardaki zararlarımızı toparlayalım, bari 2018'e girerken artıda olalım. Başka atraksiyon yapmasınlar aman. Ptoy almışım zaten %40 inmiş bekliyorum yıl sonuna kadar 3-5x yapsın artık Smiley
full member
Activity: 268
Merit: 109
Kardeş kendine göre haklısında sakin elbet vardır biseyler gaza gelme unutma sabır bu islerde en büyük nimet kullanmak gerek sabırsız olursan olmaz anlayısla karsılamak lazım
full member
Activity: 910
Merit: 105
Filler tepişiyor altında biz eziliyoruz. Son günlerde basında bile haddinden fazla yer bulmaya başlamıştı ve haliyle parası olan, bitcoinin adını bile duymamış kişiler yatırım düşünmeye başlamıştı. Şimdi bunları nasıl anlatırsın ki adama mal mal suratına bakar ne diyo bu değişik diye.
Neyse düşsün birazda alalım  Grin Grin
member
Activity: 70
"Akche, Türkiye'nin Dijital Parası"
Film yeni başlıyor. Bir mesajla oluşan dalga taze altcoin  piyasasında çok can yaktı. Acılıyım açıkçası 2018'de bakalım ne olacak.
full member
Activity: 280
Merit: 102
Daha 2017 nin sonuna 1.5 ay var hocam, peşin hükümlü olmamak lazım, bu sene çok hareketli bir sene, bakın dikkat edin seneydi demiyorum. sene diyorum çünkü daha bitmedi. kripto para piyasaları çok hareketli o yüzden dikkatli olmak gerek. her an yeni yükselişler düşüşler olabilir.
member
Activity: 98
"Akche, Türkiye'nin Dijital Parası"
Birileri spekülasyonda yeni dünyalar kurdu. Bu herifler hem kazandırdı. Hem kaybettirdi. Uyanık olan aldı alacağını. Muhtemelen BCC yi şişiriyorlar btc istedikleri seviyeye inince toplayacaklar.İnşallah bir süre sabit giderde alttlar can bulur.
newbie
Activity: 86
Ben altların dansını izlemek istiyorum bıktım bitcoin tiyatrosundan. En azından birkaç ay sakin geçse fork mork olmadan.
full member
Activity: 602
Merit: 122
Daha önce de bu konuda yorum yapmıştım, Bitcoinin bir ödeme sistemi olarak kullanılma beklentisi burnumuzu beladan bir türlü kurtarmadı, Bitcoini bir emtia olarak görmek tüm sorunların çözümü olacak aslında. Ben gidip bakkaldan ciklet almak istemiyorum kardeşim varsın 1 saatte confirme olsun yok fork yok bilmem ne iyice çorbaya dönderdiler olayı.
full member
Activity: 475
Merit: 127
15 18 binlere kadar geri gitsin bence  Cheesy
member
Activity: 81
ben iptal haberinin neden bitcoini düşürdüğünü anlamadım ne güzel güvenli liman diye neden düşünmedi insanlar?
newbie
Activity: 38
Tamamen iptal mi oldu yoksa ertelendi mi ? önce ertelendi denildi şimdi tamamen iptal oldu gibi bir söylem var ?
full member
Activity: 154
Merit: 100
cok fazla spekulasyon yapiliyor. bitcoin haberlerden etkilenen bir para birimi lakin bu sekildeki guvensizlik bitcoin gelecegini tehdit eder. onumuzdeki silver var ondan sonra baska birsey cikar. 2017 bitene kadar belki daha neler gorucez kendinizi alistirsaniz iyi olur bence Smiley erken konusmayin derim onun icin
member
Activity: 89
Spekülasyonlar elbette zarar verir. İnsanlar bir gün içinde 1000₺ değerinde artış ve azalma yaşayabilen bir para birimine güvenerek nasıl iş yapabilirler ki . Bir para biriminin talebi ve ya arzı spekülasyonlara göre değil sağlıklı beklentilere göre yapıldığı zaman güvenilir olur ve rabet görür. Nedir bunlar , mesela bir proje geliştirirsiniz dersiniz ki ben para birimi olarak ödemeyi btc de kabul ediyorum ( veya sadece btc kabul ediyorum ) o zaman talep oluşur ve karşısında var olan somut bir şey vardır.Bu sağlıklıdır.  Asıl olarak bu değerli kılar parayı. En azından böyle olmalı.
Pages:
Jump to: