Pages:
Author

Topic: 2017 vs 2018 - page 3. (Read 348 times)

member
Activity: 238
Merit: 10
February 26, 2018, 08:32:10 AM
Daha 2018’in başındayız ve 10 bin dolar seviyelerinde olması bitcoinin gayet iyi bence. İlerleyen dönemlerde daha da artacağını düşündüğüm için şuan fikrim bu şekilde.
full member
Activity: 322
Merit: 126
EndChain - Complete Logistical Solution
February 26, 2018, 08:18:54 AM
Ben sakin bir insanım her yükselişin bir düşüşü olur mantığındayım ve her düşüşünde bir artışı olacaktır benimde ufak yatırımım var ve zararda gözüküyorum ama şunu unutmamak lazım satmadığınız sürece zararda değilsiniz.
member
Activity: 392
Merit: 10
February 26, 2018, 05:28:47 AM
Özellikle son dönemi çok iyi özetlemişsin ,kripto piyasası biz ne plan yaparsak yapalım ne düşünürsek düşünelim çoğunluğun düşüncesinin ve planının dışında gerçekleşiyor her şey.
full member
Activity: 1358
Merit: 193
February 26, 2018, 05:22:38 AM
umursasak ne olacak umursamasak ne olacak. yaptık yatırmımızı en az 3 yıl hodl. anlık yükseliş artışları umursayıp kafaya taksan bu piyasada en fazla kafayı yersin.
al unut bu piyasanın ana fikri ama kazanırsın ama batarsın.
member
Activity: 350
Merit: 11
February 26, 2018, 04:56:50 AM
2017 -2018 arasında bana göre beklentilerin dışında çok şeyler olacak , güzel bir rapor yazmışsın ,dediklerinin hepsi doğru, kripto piyasası bizleri resmen uyuttu ,şu an öyle bir hale geldik ki , ne alacak nede satacak durumdayız.
jr. member
Activity: 378
Merit: 1
February 26, 2018, 04:37:46 AM
Aralık 8 den bu zamana kadar piyasayı muhteşem özetlemişsin , herkesin bildiği fakat telaffuz edemediği yazıya dökemediği gerçekleri bir bir yazmışsın ,aylardır forumu takip ediyorum belki binlerce konu yorum okudum hiç biri bu kadar gerçekçi ve doğru değildi.Tebrik ederim
piyasa beklentilerin dışında hareket ediyor.Bu kripto piyasası sadece algoritmalardan oluşmuyor, bu piyasada yapay zeka ile hareket ediyor.
jr. member
Activity: 252
Merit: 3
February 26, 2018, 03:48:04 AM
2018in basindayiz bence zorun yok. Fiyati oldukca zorlayan balinalar var bence. Cok buyuk bir direnc var cunku rahat cikamiyor resmen. Ne kadar asagi cekebilirlerse cekecekler ve sonra yukselis baslayacaktir. Bitis degil yeniden yukselis olacak 2018 de. Cunku herkesin soyledigi gibi bu yil bitcoin yili olacak ve kimse bunun onunde duramayacak. En gec haziran temmuz ayina kadar baslar toparlanma sureci.
full member
Activity: 1176
Merit: 159
February 25, 2018, 07:01:55 PM

Yerden uzaya yükselen bir füze gibi.. en tepe noktasında bile insanın satası gelmiyor Smiley durmak bilmiyor hep artıyor hep artıyor. yeşilmi yeşil koca bir sene. herkesin aklında zengin olma hayalleri bitcoin 20 yi devirirse 30 40 50 diye gider artık.. bütün dünyada popületiresi hat safada özellikle ülkemizde öyle takep varki fiyatı globale göre 10.000 lira üstünde seyrediyor..

2018 den beklenti büyük, çoğu kişiye göre 2018 bitcoinin yılı olucak.. kimse ne olduğunu anlamadan bir hafta içinde %50 düşüyor ama herkes bunun bir düzeltme olduğunda hemfikir.. kötü haber vs yok %50 düşüşten sonra bile 2. haftasında bitcoin 70.000 liranın üzerinde yerli borsalarda. bitcoin sinsi sinsi düşerken herkesin aklı altcoinlerde o sıra.. hacimleri çok ufak olan altcoinleri bir bir pumplıyorlar bir yandan da bitcoini kademeli olarak düşürüyorlar.. bütün ilgi altcoinlere çekiliyor panik ortamı yok istedikleri gibi. sinsice hareket ediyorlar herkes altcoinlerdeyken, bitcoinleri arttırmanın derdindeyken bitcoin kademe kademe düşüyor düşüyor ama kimse bu durumu pek umursuyor gibi değil. kafalar altlarda taaki altlarda bir bir düşüşe başlayınca bitcoindeki korkunç tabloyla yüzyüze kalıyoruz ama iş işten geçiyor..
Pages:
Jump to: