Pages:
Author

Topic: 2018-2019 - page 2. (Read 430 times)

full member
Activity: 658
Merit: 153
December 13, 2017, 05:14:05 PM
Listende gözüme çarpan 3 adet coin var ki bunların adam olacağını hiç düşünmüyorum birisi Monetha: Bu kadar uzun soluklu bir düşüşten sonra değerlenip gelişeceğini düşünmüyorum, Sürekli yatırım zamanı geldi diyor bazı arkadaşlar fakat gaza gelmeyin bu coin daha düşmeye devam eder. Diğer ikisi ise tezos ve Unify.Unify'nin ekip biraz salak gibi gözüküyor çalışmıyorlar ayrıca walletlarında bir problem vardı 1 ay önce. Gelelim tezos'a Yanlış hatırlamıyorsam 240 milyon yatırım topladılar. Bu kadar yüksek hacimdeki bir coin çok zor değerlenir riske değmez bence

Keşke 240M dolar olsaydı ucuza alırdık sitelerinde 2$dan fazla tanesi ve cap'ide daha borsalarda yok ama 1.3milyar dolar bu ileride çok iyi para yapacagını zannediyordum ama bu gidişle alanlar 10xleri unutsunlar.
sr. member
Activity: 854
Merit: 267
December 13, 2017, 04:59:29 PM
Listende gözüme çarpan 3 adet coin var ki bunların adam olacağını hiç düşünmüyorum birisi Monetha: Bu kadar uzun soluklu bir düşüşten sonra değerlenip gelişeceğini düşünmüyorum, Sürekli yatırım zamanı geldi diyor bazı arkadaşlar fakat gaza gelmeyin bu coin daha düşmeye devam eder. Diğer ikisi ise tezos ve Unify.Unify'nin ekip biraz salak gibi gözüküyor çalışmıyorlar ayrıca walletlarında bir problem vardı 1 ay önce. Gelelim tezos'a Yanlış hatırlamıyorsam 240 milyon yatırım topladılar. Bu kadar yüksek hacimdeki bir coin çok zor değerlenir riske değmez bence
full member
Activity: 224
Merit: 100
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
December 13, 2017, 03:58:01 PM
Yazdığın alt coinler mantıklı seçimler duruyor ama gerçektende bayağı kalabılk bir portföy oluşturmuşsun. Bunlar içinden birazını eleyerek 4-5 tane olacak şekilde daha güzel bir portföy çıkartabilirsin.
full member
Activity: 644
Merit: 103
CAT.EX Exchange
December 13, 2017, 03:50:47 PM
Güzel coinler seçmişsin ama portföyü çok geniş tutmuşsun mutlaka bunlar içinde btc bazında zarar ettirecek coinler de olacağı için daha sağlam ve emin adımlarla yürümek daha mantıklı olurdu diye düşünüyorum.
sr. member
Activity: 406
Merit: 252
December 13, 2017, 02:55:02 PM
Unify dışında yazdıklarınızın birçoğunun 2018-2019 yılları içerisinde değerleneceğini düşünüyorum. Unify'nin artık sadece bir çöp coin olduğunu düşünüyorum ve umutsuzum.
sr. member
Activity: 476
Merit: 300
December 13, 2017, 01:32:37 PM
2018 yılından itibaren çeşitli düzenlemeler geleceğini düşünüyorum. son günlerde iyice göze batti bu durum. devletimizde artık tarafsız kalamiyor  haliyle çünkü ortada dönen para totaldeki tüm kripto parası 500 milyar dolari bulmuş bitcoin bu pastanın 260-270  milyarını almış durumda yarısı yani bitcoinde.. pek cok haber yapildi olaylar oldu hırsızlık vs sonra antalya cinayeti ondan öncesinde dolandırılma haberleri vs onlarda var tabi hali hazirda zaten bi dünya dosya vardir bitcoin altcoinler ile ilgili. şimdi diyanetin açiklamasi vardi geçen hafta bu hafta mhp olaya el attı kendi borsamizi kuralim dedi (ki hali hazirda aktif borsalarımız olmasına rağmen konudan o kadar uzaklar yani ) bugun maliye bakanının açıklaması vardı  bu kadar  hızlı yükselişin illa ki bir düşüşü olacak dedi. şimdi tüm bunları toplayınca bu kadar havuzdan illa ki bi vergileme getirecekler. gelir vergisi kdv bilmem ne sokarsa hepimize uğraş dur sonra.

japonya gibi muhtemelen aktif borsalara yasak gelcek banka hesapları dondurulcak o arada ki süreçte biz 3.5 aticaz burada niye çünkü   btc attik bozdurduk para çekimi yapacaz ama bloke oldugundan işlem olmayacak vs sonra muhtemelen alayına vergileme koyacak. yani yeni yılda biraz sıkıntı çekecez diye düşünüyorum ama bakalim umarım sorunsuz bir yıl olur her anlamda.
member
Activity: 150
Merit: 11
The Great Trader
December 13, 2017, 05:32:32 AM
Artık 5x 10x aramaktansa 10 coinin dip ve tavan fiyatını takip edip alış satışlar daha karlı örneğin ; her hafta % 10 yukarı % 10 aşağı kesin yapıyor , Stratis , Vertcoin , Waves , Groestle , Nexus , artık alış girerken hiç düşünmeden yapıp bırakıyorum. Çünkü hep aynı senaryo stoploss bile kullanmıyorum.
full member
Activity: 560
Merit: 113
December 13, 2017, 05:02:31 AM
2018-2019:

full member
Activity: 1019
Merit: 146
December 13, 2017, 04:14:01 AM
Bu sure zarfinda hic kuskusuz btc yine kazandirmaya eth mutlu etmeye devam edecektir.burada isin ilginc yani bunlar yilda 5 x yaparken bunu cok cok asabilecek coinlerinde olacagidir.ben 2018-2019 araligi icin

Neo
Zec
Strat
Hsr
Vtc
Xzc
Nav
Ptc
Zen
Via
Xvc
Unify