Pages:
Author

Topic: 2018 Ekonomik Krizi Yaklaşıyor !! [Blockchainin yükselişi] (Read 536 times)

jr. member
Activity: 364
Merit: 1
Dünya genelinde büyük bir küresel ekonomik kriz çıkarmak için düğmeye basıldı ,bu sayede ülkelerin bozulan para politikasını düzeltmek için kripto paraya geçiş için zemin hazırlanmış olacak.
member
Activity: 154
Merit: 10
dergi kapağından anlam çıkarmak yerine endeks yükselmesi sonrası sürekli endeks düşmesi olduğu gerçeğini kabul etsek şimdiye göre görece düşük düzeyde hayal kırıklığı yaşar piyasaya olumlu bakarız.
sr. member
Activity: 840
Merit: 253
2018 Ekonomik krizi kriptoparaları vurdu asıl belki 2019 bir yüseliş gelebilir. Dergi kapağı dedik 2018 dedik ancak pek bir hareket gelmedi. 8 aydır bekliyoruz boğayı.
member
Activity: 127
Global hisse senedi borsalarında endeks düşmesi sonucu paranın bir miktarı kripto para dünyasına geçişken pozisyon alacak. 2018 yılı kriz içinde tamamlanmak üzere. Blockchain tarafında ise olumlu yüzlerce haber okuduk.
legendary
Activity: 1456
Merit: 1005
Pazar tüm dünyaya sesini duyurdu blok zincir yatırımları tavan yaptı fiat para gerilemeye devam eder dünya belirleyici global borsalarda İran ve kısa menzilli nükleer antlaşmanın bozulması kriz çıkarır para yeni yön arar.
jr. member
Activity: 364
2018 yılı kripto piyasası için tam bir regülasyon yılı olarak devam ediyor ,bu değişim süreci bitince dünyanın kripto pazarına geçmesi için büyük bir kriz çıkartılacağına kesin gözle bakılıyor.
full member
Activity: 602
Merit: 100
Dünyada dengeleri değiştirecek bir hareketlenmeyi bekleyen çok ama bu ekonomik olarak mı olur yoksa kitlesel bir savaşla mı olur bilinmez. Ama bu krizi fırsata çevirme işinde geç kalmamak gerek.
member
Activity: 392

Gerginlikler,kriz işaretleri dünyada yeni bir paylaşım savaşının işaretleri. Ancak geçmiş dünya savaşlarından farklılıklar var.Dünya bir nukleer silah deposu durumunda, var olan nükleer kapasite dünyayı birkaç kez yok edecek kapasitede. Böyle bir cinnetin yaşanması olası değil ancak uzun süreli geniş kitlelerin yaşamını etkileyecek karışıklıklar yaratılacak, sonuçları izlenecek ve mevcut pozisyonlara göre yeniden bölüşüm olacaktır.
jr. member
Activity: 128
Evet hocam, Bitcoin'in geleneksel finans sistemlerine darbe vuracağını düşünüyorum. Dünyanın eğilimi ve kurtuluşu bu yönde gibi gözüküyor. Sadece şu an o darbeyi vuracak kadar yayılmış değil, henüz bir kaç senesi var.
jr. member
Activity: 238
Merit: 2
2018 yılından özellikle ülkemiz etkilendi. Döviz kurunda yaşanan aşırı dalgalanma piyasaları oldukça olumsuz etkiledi. 2019 yılında yapılacak kurallı maliye politikaları ile bu durum düzeltilebilir.
member
Activity: 392
2018 yılının tam bir ekonomik buhran ve dünya genelinde ekonomik krizler geçireceği bir yıl olacağı 2016 yılından itibaren söylenmeye başlanmıştı ve maalesef ki şimdilik kimi olarak bu gerçekleştiği ve devamının geleceği sanılıyor.
legendary
Activity: 2548
Merit: 1519
Kriz geldi ama adı konamıyor ohal ve tek taraflı korkak medya yüzünden. Döviz aldı başını gitti, üretim yok, cari açık var, hukuk yok, özgürlük yok. Polis devleti olduk çıktık. Para her geçen gün değer kaybediyor. Bu durum bilindiği için erken seçime gidildi. Nakitte kalmak çok kötü bir fikir, Bitcoin ve türevlerine geçilmesi uzun vadede paranın değerini koruyacaktır.
legendary
Activity: 1320
Merit: 1001
bundan 1 yıl önce savaş savaş deniyordu. olmadı hatta barış oldu. Cheesy korede.

2018 de kriz olacağı ihtimalini çok düşük görüyorum. Türkiyede olabilir o ayrı çünkü seçim var. ama 6ayda kendini formatlayan kripto piyasası var.

herkesin tedbirini aldığı bir ortamda o olayın dışında bir kriz olacağını düşünmüyorum.
newbie
Activity: 182
Merit: 0
Herkes 2018 yılı içerisinde büyük bir ekonomik kriz beklentisi içerisinde. Bitcoin ve blockchaincilerde bu krizden sonra bu ikilinin ekonomiye yön vereceğini savunuyorlar. Mevcut sistem kolay kolay değişmez.
member
Activity: 476
Dünya çapında bir ekonomik kriz ne zaman geir bilmiyorum ancak ülkemizde ki enflasyon o kadar fazlaki dünyadaki kriz durumunun çok daha önünde bir alım gücü kaybındayız anladığım kadarıyla.
member
Activity: 322
Merit: 12
Ciddi bir savaş olup dünya yeniden kurulmaya başlanırsa ( tabi bu savaşı kaldirabilirse ) burada teknoloji ciddi bir şek lde konuşacak ve bu teknolojinin başında da blockchain olacaktır.
member
Activity: 336
Metahash
Blockchain gerekli darbeyi vurabilir ama savaş çıktığında kimse kripto paralara bakmaz, hacmi inanılmaz düşer bir tek biz küçük yatırımcılar kalırız
member
Activity: 252
iyi güzel anlatmışsın tespitler doğru ama 3. dünya savaşı çıktığında hangi blocjhain teknolojisi kalacak ben bunu anlayamadım sonuç olarak network  olarak çalışmıyor mu bu
newbie
Activity: 210
Merit: 0
Bizim ülkemiz adına baktığımızda herşey tamamen bir fiyasko, Ekonomi bakanımızı rastgele sokaktan seçip masanın başına oturtmuşlar gibi.

hiç bir ülke ekonomisini riske etmez bunun içinde en iyisini bulur ve ekonominin başına getirir yanlıs dusunuyorsunuz. ekonomiden önce türkiyeye bağlı olmayan merkez bankasını elestırmelısınız.
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
Kuresel ekonomik krizde kriptoparalar ve tabiki blockchain teknolojisinin degerine deger katacagina bende inaniyorum fakat savas gibi durumlarda bunun oyle olacagini dusunmuyorum. Savas gibi durumlarda en gecerli emtia altindir.
Pages:
Jump to: