Pages:
Author

Topic: 2018 En Sağlam Borsası?? - page 4. (Read 670 times)

sr. member
Activity: 434
Merit: 255
March 13, 2018, 05:49:26 AM
Poloniex circle birleşmesinden sonra top10 a oturdu 2 haftadır ne ticket atsam dönüş sağlandı en son skypede müşteri temsilcisi atadılar adam da çalışma saatlerini verdi online oluyor iş başında olduğunda sorun 1-2 saate çözüme kavuşuyor artık görüntülü aramaları çok hoşuma gitti her ne kadar kendi elemanları da olsa en azındna muhattap bulabiliyorum yavaş yavaş eski yerine gelecek polo bu şekilde

Bittrex bugune kadar hiiiiç problem yaşamadım 10 dakikada onay aldım çekimler anında onaylanıyor falan supportunu bilemiyorum

binancede fomoyum herkes kullanıyor diye kullanıyorum onaysız bir şekilde küçük arbitrajlar için

türkiye de koineks çalıştığı zamanlarda en iyisi. Support cevapları ne kadar otomatik olursa olsun ısrarla güncellerseniz problemi çözülüyor zararda olduğunuz anda... Ki Hayatımda en fazla sorunu burada yaşıyorum çekimler yola çıkmıyor depositler çift yatıyor küsüratlar kayboluyor büyük alımlarda tek tek almazsanız son fiyattan hesaplanıyor gibi

Paribu yu ailemizin şirketi gibi görüyorum açıkçası nakliyat firmasıydı ilk kuruluşlarından itibaren haberim var kendilerinden çok zor yollar aştılar bence tam bir başarı öyküsüydü onların ki

BtcTürk işlemlerimde üzerine para verseler girmeyeceğim bir yer hem hesabım onaylanmıyor hemde geri döndüklerinde koydukları yatırım limiti yüzünden, küçük yatırımcıya: "sen gelme ulan ayı" dediklerinden beri prensip olarak yakınından geçmiyorum. Elitistlerle takılsınlar ...

hero member
Activity: 1582
Merit: 520
March 12, 2018, 09:23:39 AM
Binance'nın yaşadığı son olaylar aslında binance borsasının kendi sistemlerini baştan gözden geçirmesine neden oldu bu varsa sistem açıklarını güçlendirdikleri anlamına geliyor ayrıca çıkan olaylarda binance ekibinin krizi iyi yönettiklerini düşünüyorum ilk 3 te gene Bitfineks , Bittrex , Binance olacağını düşünüyorum.
member
Activity: 350
Merit: 11
March 12, 2018, 05:55:55 AM
Aslında gözden kaçırdığımız bir nokta var, bu borsalarda bütün yatırımcılar ciddi risk altında . Borsalar block chaine geçmeden bu risk devam edecektir.Fakat genede bir sıralama yapsak
1.Bittrex
2.poloniex
3.Bittfinex
4.Binance
5.yobit
6.Kucoin
7.Cryptopia
8.paribu
full member
Activity: 350
Merit: 100
EndChain - Complete Logistical Solution
March 12, 2018, 03:58:56 AM
Bana göre hiçbiri binance hitbtc den beter oldu şu alar bittrex kullanıyorum ondada bir sorunum olmuştu 5 gün sonra çözüldü vs yani hiç birine ne güvenim nede başka bir şeyim var.
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
March 12, 2018, 12:38:24 AM
Ne olursa olsun , gelecekte geçmişte olduğu gibi yine zirveleri Amerikan menşeyli borsalar doldurur. Amerikan Hükümeti nee kadar Amerikan vatandaşlarının icolardan vs.. uzak tutmaya çalışsa da dünyanın en gelişmiş ülkesi olarak Amerika vatandaşları demek para demek bu da Amerikan Borsalarını bir tık üste taşır. İleride yeni bir Amerikan borsası piyasaya girip kasıp kavuracağını düşünüyorum.
full member
Activity: 518
Merit: 100
March 11, 2018, 07:26:55 PM
En babası bınance neden se bı tek bınanceye guvenıyorum hem sıte bakımından kullanış bakımınndan yaptıgı yenılıkler oduller on numara
sr. member
Activity: 546
Merit: 252
March 11, 2018, 05:57:21 PM
hiçbirine sağlam diyemem fakat aralarından Bir kaç tanesi güvenilirlik bakımından ön daha ön planda benim için. Bittrex, Binance, Kraken ve Paribu benim tercih ettiğim borsalar. Mümkün olduğunca borsada coin tutmamaya gayret ediyorum ancak bazılarını zorunluluktan bırakıyorum.
member
Activity: 224
Merit: 10
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
March 11, 2018, 04:18:02 PM
Bunu uluslararası borsalardan seçeceğim. Kullandığım 3 borsa içinden oyumu binanceden yana kullanıyorum. Ne kadar son zamanlarada lekelenseler de son zamanlar da iyi refleks gösterdiklerini düşünüyorum.
member
Activity: 238
March 11, 2018, 04:01:36 PM
Ben 3 tane borsa biliyorum diğerlerine daha girme gereği duymadım.
1. bittrex
2. binance
3. kucoin

Yurtiçi borsalarından da
1. Btcturk
2. koinim

daha paribuyu kullanmadım ama kullanmayı düşünüyorum.
sr. member
Activity: 266
Merit: 251
March 11, 2018, 03:42:18 PM
Bana Kraken dışında hiçbir borsa güvenilir gelmiyor onun dışında Binance'yi de trade işlemleri için kullanıyorum. Bittrex, Poloniex falan bana göre değil bir de Bitfinex'i seviyorum ama coin çeşitliliği açışından Kraken ve Bitfinex çok sınırlı bundan dolayı trade de Binance kullanıyorum.
jr. member
Activity: 154
Merit: 1
March 11, 2018, 02:45:42 PM
Binancenin eline kimse su dökemez
sr. member
Activity: 672
Merit: 250
March 11, 2018, 02:28:25 PM
bitcoin ,steem, siacoin, basic attention token , monaco , enjin coin , ben 6 tane coin için 2018 in en sağlam borsası derim
borsa derken? bu bahsettiklerim coin senin borsa değil. Borsa demek bunların listelendiği pazarlar. Büyük bir kafa karışıklığının içerisindesin sanırsam
member
Activity: 86
March 11, 2018, 01:49:34 PM
bitcoin ,steem, siacoin, basic attention token , monaco , enjin coin , ben 6 tane coin için 2018 in en sağlam borsası derim
full member
Activity: 219
Merit: 109
March 11, 2018, 01:28:37 PM
Şahsen bu kadar hacim düşüklüğüne, geçen aylardaki support ticket sorunlarına, withdraw limitlemesine rağmen bittrex halen benim favorim. Tek eksiği adam akıllı bir mobil uygulama. Bunu yapıp, biraz da reklam ve güncelleme yapıp hacimi çektikleri zaman on numara bir borsa.

Binance de aşırı derecede bot sorunu var. Ben geçen yazdan beri bittrex kullanıyorum, yeni yıldan beri binance ı da kullanıyorum. Bittrexin hacminin zirvede olduğu zaman bile bu kadar rahatsız edici bot yığılması görmedim. Binance de şu an emiri veriyorsun anında daha üste/alta emirler diziliyor. Rahatsız edici, hızlı bir işlem yapmak mümkün olmuyor. İlla ki emiri bırakacaksın, uygun olduğunda gerçekleşecek. Ama buna rağmen hacim ve mobil uygulamanın katkısıyla şu an cazip bir durumda, mecburen kullanıyoruz.

Poloniex i de ara ara kullanıyorum, bir sıkıntı yaşamadım. Aslında tasarım açısından benim gözümde ideal borsa poloniex. Ama geçmişte yaşanan problemler yüzünden pek kullanamıyorum.
sr. member
Activity: 406
Merit: 252
March 11, 2018, 12:59:53 PM
Kucoin, bittrex ve hitbtc bana hiçbir zaman sorun çıkarmayan borsalar oldu ayrıca arayüzleri oldukça kolay benim oyum bu 3 borsadan yana olurdu
member
Activity: 224
Merit: 11
March 11, 2018, 09:28:16 AM
ben binance ın en sağlam borsa olduğunu düşünüyordum hem coin bolluğu hem kullanıcı sayısı hem de güven duymam nedeniyle fakat geçenlerde yaşadıkları olayla güvenim kırıldı artık hiçbir borsaya güvenmiyorum
full member
Activity: 280
Merit: 102
March 10, 2018, 10:38:49 PM
yerli borsa olduğu için tabi ki de paribu yazmışsınızi ama pari bu sizin eve ekmek götürmenize mi sebep oluyor,

yani dünya globalleşti, bu btc, blok zincir işinde yerlilik millilik yok hocam, adam yerli yerli takılır adına türk koyar, sonra gider yabancılara satar, bi tanesi satıldı
sr. member
Activity: 459
Merit: 258
🌟 Blockchain Expert, Miner.
March 10, 2018, 10:13:08 PM
1-Yerli borsamız olduğu için tabiki 1.Paribu
2-Poloniex
3-Bittrex
4-Bitfinex
5-Cex.io
sr. member
Activity: 628
Merit: 251
March 10, 2018, 06:10:21 PM
Güvenlik, aç gözlü olmamak ve teknik destek açısından en güvenilir bulduğum borsa Kraken fakat hız ve trade deneyimi için kesinlikle Binance'yi öne sürüyorum.. Kalan borsaları pek sevmem, kullanmıyorum ve zorunda kalmadıkça kullanmam.
member
Activity: 462
March 10, 2018, 04:16:10 PM
Benim gönlümün birincisi her zaman Bittrex'tir. Uzun süredir kullanıyorum ve hiçbir konuda hiçbir sıkıntı yaşamadım.
Umarım 2018'i hak ettikleri yerde bitirirler
Pages:
Jump to: