Pages:
Author

Topic: 2018 Haziran - Eylül: Bountylerin Çöküş Dönemi (Read 312 times)

newbie
Activity: 98
Merit: 0
Ya hocam piyasa piyasa. Şu an bitcoin bile perişanken sen istiyorsun ki bountyler daha ne olduğu belli olmayan projeler takır takır ilerlesin.
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
Bir türlü başlamayan Icolar gerçekten büyük zaman israfı oluyor. Ama başlayan icoların da pek bir farkı yok. İstisnasız hepsi uzatmaya gidiyor ve bountyler aşırı uzun sürüyor. Sonunda verilen tokenler düzgün bir para etse hadi neyse. Ama bounty gelirleri iyice çorba parasına döndü.
member
Merit: 17
Elümüze verdiler bountylerden sandblock girdim bir kaç ay önce baya oldu imzası biteli birde imzada çok uzun süre durduk ama durdukta noldu gittiler üstüne para verseler girmeyeceğin borsalara girdiler 10da birinde fiyatı belki daha az bile olabilir.
jr. member
Activity: 280
Merit: 1
Win-Won-Betfury
Bende katılıyorum buna girdiğim bountylerden rankımdan dolayı zaten bir şey gelmiyor üstüne parada etmiyolaar yada dünyanın en çöp borsalarına giriyolar az çok bişeyler damlıyodu onlarda kalmadı bountyde
newbie
Activity: 168
ne kadar bounty e katıldım sayısını bilmiyorum farklı farklı sitelerden farklı farklı görevler gel gelelim onlardan gelen tokenlerin degeri 20 30 doları geçmiyor hepsi bitik
member
Activity: 532
Merit: 29
Eskiden nehir gibi akan bounty çeşmesi, şimdilerde sular kesikken ip gibi akan musluğa dönmüş durumda.

Bu durumda ayı sezonunda olmamızın etkisi yadsınamaz tabii ki. Bununla beraber piyasaya giren para girişleri de azalınca, yatırım alamayan projeler borsada para etmiyor. Bu da direkt olarak bounty kazançlarına yansıyor. Önümüzdeki aylarda umarım bu gidişat düzelir.
member
Activity: 1106
Merit: 25
Benim anlamadığım bu ico için toplanan paralar ne oluyor? Eğer ekip ico için kullansa bu parayı hem bounty para eder hemde çıkarttıkları token iş yapar. Ama çoğu üç kağıtçı , belirli borsalara girince ellerindeki tokeni satıp geçiyorlar
member
Merit: 33
2018 icolar açısından kötü geçti. Çünkü daha çok para kazanalıcak başka yatırım araçları çıktı. Örnek Amerika faiz yükseltti. Dolar büyük oranda anavatanına gitti. Ama er yada geç tekrar bu piyasa canlanacak. İşte o zaman bountyden kazandıklarımız (umarım) para edecek. Sabırla bekliyorum
member
Activity: 294
Merit: 11
Ya da 2018 ICO'ların bitmemesi diye de olabilirmiş başlık. ICO'lar bitmeyince bountyler de bitmiyor dolayısıyla para etmiyorlar. 6 aylık imza gördüm böyle bir şey olabilir mi Cheesy
newbie
Activity: 98
kampanyaların geneli büyük bir düşüş içerisinde olan bitcoinden dolayı piyasaya giriş tarihlerini erteliyor.bu kadar hış bir dönemde gayet makul.
member
Activity: 378
Merit: 11
Bountyden medet ummak artık gerçekten hayal oldu, etherin durumu belli işte bu gidişle söylendiği gibi 100 dolara düşecek herhalde. Günden güne eriyen bir piyasada ico yapmak ne kadar mantıklı veya icoya yatırım yapmak. Şimdi milleti btc ye zıplatıyorlar ama erc20 ile işleri bittiğinde btc ye koyacaklar bu sefer
full member
Activity: 602
Merit: 118
Piyasalar allak bullak olduğu için piyasada ki coin ya da tokenler sürünüyor iken kimse ico lara girmiyor haklı olarak. Çünkü çoğu ico patlıyor. Piyasa duzelirse bountylerde eskisi gibi olmasa da iş yapabilir.
full member
Activity: 686
Merit: 111
valla arkadaşlar böyle olması normal hiiiiç kimse kusura bakmasın ama önümüze çıkan her icoya girdik , dolandırıcı çıktı bir çoğu. bir çoğu da dediğin gibi ico fiyatının 1/10u altında işlem görüyor. e kandırıldık arkadaşlar kimse artık icolara girmiyor ki , korkuyoruz yani ya boşa giderse diye. daostack'a girdik ebemizi ağlattı icolar böyleyse bounty'ler ne haldedir düşünmek dahi istemiyorum
member
Activity: 574
Merit: 14
kesinlikle icolarda yalnızca btc kabul edilmesinden yanayım. ether, litecoin falan filan alayı düşüyor. btc direniyor. hani btc de düşerse %20 aşağı salar, ama %20 btc düşerse ether %40-50 aşağı salar. bountylerden sene başında biraz para aldım o kadar. şu zamana kadar gelen de para etmiyor veya borsaya girse bile dediğiniz gibi baya düşecek.
member
Merit: 10
Bu şekilde olan bountylerin en azından bounty yi durdurması gerekmekte . Aylarca gerekli şartları karşılamak için çalış cabala sonra sonu hüsran olsun. Piyasa düzelince ya kaldığı yerden yada yeni bir bounty ile devam etmeleri herkes için daha iyi olur ama bunu kim düşünecek vede yapacak.
member
Activity: 522
Merit: 13
durgunluk dönemindeyiz bundan bountylerde etkileniyor ama tabi içinde bilerek sıkıntı çıkaran projelerde var ithal mal satmadığı halde zam yapan satıcılar olduğu gibi.
newbie
Activity: 84
Piyasa böyle olsa önünüzdeki her örnek borsaya girer girmez 10'da birine düşse ve bir çok ico da softcap yapamasa siz ne yapardınız projeyi ertelemez miydiniz?
full member
Activity: 476
Merit: 100
Bounty'den para gelmemesi normal adama para gelmiyor ki sana gelsin, bounty'lerin btc ile ödenmesi lazım yoksa token zaten bedava olan bir şey, sen de kazanamıyorsun eğer sağlam hype yoksa.

Bountyden para gelmemesi normal demenize kesinlikle katılmıyorum. İcolar gayet iyi gidiyor ve düşük seviyeden bir çok yatırımcı buluyor. Emin olun bir çok ico bu süreçte kendisini düşünüyor ve bu sebeple bize gelen bounty gelirleri para etmiyor. İco yöneticileri ellerindeki ETH ve her ne üzerinden sattılarsa ico tokenlerini ellerinden çıkarıp paraya çeviriyorlar. En büyük sebep budur. Eğer para yerine yatırımı fişekleyecek işler yapsalardı şimdi icolardan çok fazla gelirler elde edilirdi.
legendary
Activity: 2632
Merit: 1333
Bounty olayı biraz da şans işi, güzel proje diyorsun para toplayamıyor, ya da topluyor, sonra götü kalkıp işin puştluğuna kaçıyor, verdiğini kısıyor, hatta göndermiyor. Ya da bir projeye "neyse müsait şu var, gireyim bari" diyorsun, bakıyorsun gönderdikleri 2-3 bin dolar ediyor. Benim için bounty seçimi icoya girmek kadar ciddi bir araştırma konusu.
member
Activity: 490
Merit: 16
uzun zamandır böyleydi evet haklısınız sanırım herkes bu durumdan müzdarip benim için de aynı durum geçerli aylarca uğraş didin sonra emeklerinin karşılığını alama yazık bize.
Pages:
Jump to: