Pages:
Author

Topic: 2018 için ufak bir yatırım & öneriler - page 3. (Read 364 times)

legendary
Activity: 1092
Merit: 1000
January 02, 2018, 04:32:57 PM
Benim tavsiyem ICON bu aysonuna doğru bile proje ile ilgili önemli gelişmeler var çok uzun olmayanan vadede şimdiki haline göre 2x yapabilir, yılsonuna kdar ise 10x bekliyorum 50 doları göreceğini düşünüyorum gelişmelere göre.tabiki YTD
member
Activity: 365
Merit: 10
January 02, 2018, 03:37:12 PM
Yatırım için öneriler şunları söyleyebilirim. Marcetcapta ilk 30 coinden şaşma. Tarihsel verileri analiz et. Giriş yaptığın fiyata dikkat et. Koin sayısı önemli. Sayısı fazla olanlara fazlaca itibar etme. Grupların etkisinde kalma kendin karar ver. Kazançlı çıkma ihtimalin yüksek olur. Vesselam
member
Activity: 280
Merit: 13
January 02, 2018, 03:21:50 PM
Merhaba arkadaşlar. 1 seneden fazladır coin piyasasını takip ediyorum. Gözümün önünde fırlayıp giden birçok coin oldu eth gibi. Şimdi ise elimdeki az miktarda olan parayı altcoinlere paylaştırmak istiyorum. Bundan sonra da giderim dahilinde aylık 500 lira yani 100 dolar gibi bir parayı düzenli olarak yeni çıkan coinlere yatırmak istiyorum. Amacım al sat değil çünkü buna zamanım yok. Uzun süre tutacağım coinlere yatırım yapmak istiyorum. En az 1 sene satmayı düşünmüyorum. Amacım ise hayal de olsa x100 her bir coin için. Bu forumu da 1 seneden fazladır takip ederim. Türk kullanıcılardan coin piyasasını takip edenler gerçekten güzel paralar kazandı.

Benim naçizane isteğim sizlerden en az x100 yapacağını düşündüğünüz coinler için altını doldurarak tavsiye vermeniz. Yani bir coin x100 yapacaksa getirdiği yenilikler ve insanları hangi özelliği ile çekeceğini söyleyip lütfen tahmininizi belirtin.

Bunun dışında fikrinizi almak istediğim 2. bir husus var. O da ben coin piyasasına yılbaşından önce güzelce düşüş yaşandığında girmek istedim. Yalnız eth alıp binance'a göndermek istediğimde eth önce 700 doların altına düştü bugün ise 850 dolarlarda geziyor. Sizce hiç beklemeden parayı atmalı mıyım yoksa eth düşsün ondan sonra girmem mi daha mantıklıdır? Bu konudaki fikirlerinizi de merak ediyorum.

Başlangıç sermayem 450-500 dolar arası sonrasında ise her ay 100-150 dolar duruma göre 200 dolar atabilirim.

Şimdiden herkese teşekkürler.

Dostum kimse bir koinden için x100 yapacak diyemez. Fakat benim sana önerim twitterda teknik analiz yapan hesaplar var. Bunları takip edersen kazanma oranın yüksek olabilir: @assassin7898 , @makinvestment , @Kisa_Samsun , @altcoinrookie . İlla koin ismi istiyorsanız söyleyim: vertcoin ( orta, uzun vade - mart sonunda vertbase.com açılacak, usd ile vtc alım satımı gerçekleşecek), Genesis Vision(uzun vade), Dogecoin (kısa,orta vade) ve Digibyte (kısa,orta vade) bu koinleri araştırmanızı öneririm. Yatırım tavsiyesi değildir kendi araştırmanızı yapınız. Verdiğim twitter hesapları sizin yolunuza ışık tutacaktır.
member
Activity: 294
Merit: 11
January 02, 2018, 03:11:13 PM
Merhaba arkadaşlar. 1 seneden fazladır coin piyasasını takip ediyorum. Gözümün önünde fırlayıp giden birçok coin oldu eth gibi. Şimdi ise elimdeki az miktarda olan parayı altcoinlere paylaştırmak istiyorum. Bundan sonra da giderim dahilinde aylık 500 lira yani 100 dolar gibi bir parayı düzenli olarak yeni çıkan coinlere yatırmak istiyorum. Amacım al sat değil çünkü buna zamanım yok. Uzun süre tutacağım coinlere yatırım yapmak istiyorum. En az 1 sene satmayı düşünmüyorum. Amacım ise hayal de olsa x100 her bir coin için. Bu forumu da 1 seneden fazladır takip ederim. Türk kullanıcılardan coin piyasasını takip edenler gerçekten güzel paralar kazandı.

Benim naçizane isteğim sizlerden en az x100 yapacağını düşündüğünüz coinler için altını doldurarak tavsiye vermeniz. Yani bir coin x100 yapacaksa getirdiği yenilikler ve insanları hangi özelliği ile çekeceğini söyleyip lütfen tahmininizi belirtin.

Bunun dışında fikrinizi almak istediğim 2. bir husus var. O da ben coin piyasasına yılbaşından önce güzelce düşüş yaşandığında girmek istedim. Yalnız eth alıp binance'a göndermek istediğimde eth önce 700 doların altına düştü bugün ise 850 dolarlarda geziyor. Sizce hiç beklemeden parayı atmalı mıyım yoksa eth düşsün ondan sonra girmem mi daha mantıklıdır? Bu konudaki fikirlerinizi de merak ediyorum.

Başlangıç sermayem 450-500 dolar arası sonrasında ise her ay 100-150 dolar duruma göre 200 dolar atabilirim.

Şimdiden herkese teşekkürler.
Pages:
Jump to: