Pages:
Author

Topic: 2018 Yılında Sizce En Çok Hangi Coin Kazandıracak? - page 4. (Read 956 times)

member
Activity: 250
Merit: 13
Dextrust.org #Defi
Benim tahminim eth kesin gene kazandıracak ama bu seneki gibi 90x in yakınında bile geçmez diye düşünüyorum.Moneta ve neo beklediğim başka 2 coin ama ne kadar kazandırırlar bilemiyorum ama tahminim 10x felan 2018in sonuna doğru tabii bu ben hold yaptığım için taraflı bir yorum oldu ama bakalım  Smiley.
member
Activity: 224
Merit: 10
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
Stratis treni yolcuları ile birlikte 2018 senesinde kalkacak diyorum.
sr. member
Activity: 1666
Merit: 304
kycfree
Benim en çok beklenti içinde olduğum coinlerden Gvt kazandırmaya başladı bile yeni yıla girince. Bnb'den de iyi bir çıkış bekliyorum 2018'de. Bunların dışında waves, dash,bitcoin de iyi kazandırabilecek coinler arasında bana göre.
member
Activity: 135
Decentralized Transportation Solution
Ben bu sene birçok coinin yatırımcıları sevindireceğini düşünüyorum. En çoğunu tahmin etmek çok zor ama..
Ethereum, neo ve waves bence kesinlikle kazandıracak olanlar.. En çok da içimden Ethereum geçiyor ama dediğim gibi tahmini çok zor.
member
Activity: 280
en cok hangisi derken cok iddiali olmus Smiley ama soyle 10 tane coin sigacak bi sepet yapilirsa guzel coinelrden x2 yapma ihtimali cok rahat
sr. member
Activity: 401
Merit: 250
Presale is live!
Bence çok küçük değerlerde sürünen coinlerden birisi VEYA yeni icoların sonucu oluşmuş bir coin başaracak bunu. Hali hazırda var olan coinlerden rekorluk yükseliş beklediğimi söyleyemem.
member
Activity: 365
Bu piyasa her türlü spekülasyona açık bir piyasa. Öngörü yapmak zor. Ama trend belli hepsi kazandırıyor. Ama en çok hangisi kazandırır derseniz ben neo derim. Bir de fiyatı düşük ilk 50 coinlerini tercih ederim.
sr. member
Activity: 686
Merit: 257
Bende ETH nin ve ETH tabanlı tokenlerin güzel kazandıracağını düşünüyorum. Iot teknolojisine sahip tokenler ve stratisin 2018 de güzel değerleneceği kanaatindeyim.
hero member
Activity: 756
Merit: 500
tezos diye düşünüyorum. eğer cüzdanı oluşturup borsaya girebilirlerse sağlam bi pump yiyerek açılışı yapacaklardır. zamanla gelişerek güzzel yerelere gelebilir.
full member
Activity: 336
Merit: 100
Ben oax kazandıracak diye düşünüyorum, o yüzden al tut yapıyorum, eth de iyi kazandıracak diye düşünüyorum.
member
Activity: 238
eth, wawes, xel, musicoin bunlardan saglam atak bekliyorum ben özellikle musicoin artık pump yaparlar diye düşünüyorum
full member
Activity: 364
Merit: 102
o kadar çok coin çıktı ki hangi birini takip edelim hangi birine yatırım yapalım hangisine yetişelim şaştım yeminle :)hangisini incelesen kafaya yatıyor
full member
Activity: 854
Merit: 109
Trident Protocol | Simple «buy-hold-earn» system!
Ripple arkadaşlar rippleyi kaçırmayın takibe alın . Güzel gelişmeler oluyor bu sene hareketli geçecek buraya yazıyorum :=)
sr. member
Activity: 1064
Merit: 350
Dedigin coinlerin hepsi bi artış göstericek ama geçen seneki gibi asla olamaz 2x 3x anca olur ama neodan biraz daha umitliyim ayrıyetten diger coinlerede göz gezdirmek lazım
newbie
Activity: 42
Merit: 0
Bence bu sene de bitcoin en çok kazandıran coinlerin başında gelecektir. ardından bitcoin chash gelecktir sonra da ethereum gelir diye düşünüyorum. bakalım bu sene nelere yaşayacağız.
sr. member
Activity: 2268
Merit: 469
2018 yılında yatırımcısına en çok kazandırmasını beklediğim coinlerden biri monetha.Kazandırmasını beklediğim diğer coinler waves,ethereum,bread.Bakalım umarım 2018 yılı herkes için iyi geçer. Smiley
hero member
Activity: 1694
Merit: 629
Waves, birkaç ay sonra görüşürüz.  Wink
full member
Activity: 322
Merit: 154
2018 privacy ve masternodelu coinlerin yılı olabilir. smartcash, sumokoin ve xby coinlerinin hareketleri ortada.

masternodeslu coinler ve kurmak için kaç adet gerektiği

https://www.investitin.com/masternode-list/

https://masternodes.pro/ sitelerinden takip edilebilir.

xft ve insn supply oranlarına göre henüz fiyatlandığını düşünmüyorum. ayrıca MUE, danışmanlığına notsofast'i getirdi. 10 dolar hedefini de kendisi koymuştu. vakit olursa bunlarla ilgili daha uzun yazacağım.

ayrıca benim de bounty'sine katıldığım datum şu an 0.04 $ seviyelerinde. zayıf eller silkindikten sonra hızlı bir 5-10x yapabilir. tabi ki kendi araştırmanızı yapmadan yatırım yapmayın. sonuçta risk de para da size ait.

herkese iyi seneler : )
full member
Activity: 258
Merit: 114
Bence sether 2018 için güzel bir tercih.Şuan %40 bonus var bence kaçırmamalısınız.sitenin linki: https://www.sether.io Bi incelemeni tavsiye ederim gerçekten güzel bir proje
member
Activity: 322
Merit: 23
Stratis, waves, monetha, omg, raiblock, iota favorilerim arasında...

İlk 50 deki her koin ansızın fırlayabilir.
Pages:
Jump to: