Pages:
Author

Topic: 2018 Yılında x5 x10 x15 x20 yapmasını beklediğiniz altcoinler - page 2. (Read 538 times)

member
Activity: 336
Merit: 10
        merhabalar ;
    Benim düşüncem en başta eski coinlerden eth etc  xmr  ve yeni coinlerden posw reddcoin x5 yada x10 yapacağını düşünüyorum
jr. member
Activity: 120
Merit: 1
ETH
NEO
Stronghandscoin
copper member
Activity: 1358
Merit: 523
valla piyasa öyle bir hala geldiki kafaya gelmesi gerkenler olduğu yerde zıplıyor en dandikler fırlıyor. Her halde fiyat artması ancak pump gruplarının ilgisine çekmesine bağlı bir coin için.
member
Activity: 336
Bana inandırıcı güzel gelen coinler ETH ,ETC, XMR bunların dışında yeni çıkan posw coin  reddcoin bunarı aldım bekliyorum bunların çok yükseleceğine inanıyorum
sr. member
Activity: 700
Merit: 270
Benim umudum etherum açıkçası çok fazla umudum var bundan. Ama bunun dışında Monero falan bunlarda da aynı şekilde umudum var.
hero member
Activity: 981
Merit: 500
DIV - Your "Virtual Life" Secured and Decentralize
Ethereum, Monero ve Neo' dan ümidim var. Bunlar 2018 bitmeden şaşırtıcı ataklar yapabilir. Almayanlar üzülebilirler. Mutlaka kıskaca alıp değerlendirilmesi gereken 3 değerdir bunlar. Özellikle Neonun son döne atakları bunu kanıtlar nitelik taşıyor.
member
Activity: 275
Merit: 11
Binance borsasının kendi coinin olan bnb'nin ben en azından dolar bazında x10 yapacağını düşünüyorum.Her 3 ayda bir token yakma olayı gerçekten benim çok ilgimi çekti ve bir sonraki token yakma işleminde yakılacak token ocakta yakılandan çok daha fazla olacaktır.
Binance borsasının kendi coinin olan bnb'nin ben en azından dolar bazında x10 yapacağını düşünüyorum.Her 3 ayda bir token yakma olayı gerçekten benim çok ilgimi çekti ve bir sonraki token yakma işleminde yakılacak token ocakta yakılandan çok daha fazla olacaktır.
pek sanmıyorum hocam. 10x biraz fazla iddialı. fiyatı çok şişmiş. bence 5 dolara kadar bile gerileyebilir. yinede siz bilirsiniz.
full member
Activity: 168
Merit: 100
full member
Activity: 210
VEN x10 yapabilir. Ben de beklentilerimi yazayım.
(Bunlar boğa piyasası devam ederse gerçekleşmesini öngördüğüm tahminlerdir.)

RCN x20 yapar.
NEO x10 yapar.
WABI x10 yapar.
LEND x10 yapar.
PRL x10 yapar.
CAT x10 yapar.
AUR x5 yapar.
SALT x5 yapar.

hocam bunların bu seviyeye gelmesi demek bitcoinin en az 5x yapması demek bana göre. bitcoin sallantıdayken zor olur bunlar.
full member
Activity: 476
@ingiltere hocam tam buaralar araştırdıklarımı yazmışsınız. Wabi ve cat(bitclave) yatırımım mevcut, neo henüz para ayıramadığım için alamadım ama üzerinde üretilen tokenlar 60 milyon falan toplamaya başladı neo da bundan baya sağlam etkilenip bin dolara vurur kendini, rcn de yine araştırdığım projelerden biri. Benim ek önerim ise rlc ve qlc, biraz da storm olabilir.
legendary
Activity: 2982
Merit: 1485
VEN x10 yapabilir. Ben de beklentilerimi yazayım.
(Bunlar boğa piyasası devam ederse gerçekleşmesini öngördüğüm tahminlerdir.)

RCN x20 yapar.
NEO x10 yapar.
WABI x10 yapar.
LEND x10 yapar.
PRL x10 yapar.
CAT x10 yapar.
AUR x5 yapar.
SALT x5 yapar.
full member
Activity: 672
ICO değerini geçmeyen proje yok vallahi piyasada, onun dışında çok fazla değerleneceğini düşündüğüm tokenlerden biriside titanium blockchain, hacmi gayet iyi
newbie
Activity: 140
Merit: 0
Okcash,Dime ve Pac unutulmasın...
full member
Activity: 644
Merit: 103
CAT.EX Exchange
Benim naçizane tahminlerim Openax, Monetha, İNS ve Enjin coin
member
Activity: 476
Files.fm - Store, Share and Sell Files
Bence bilinen coinlerden çok sıralamadaki  100 üstü sıradaki coinlere yönelinmesi gerekir. Özellikle cryptopiadaya yeni eklenen coinlere yatırım yapabilirsiniz.
full member
Activity: 252
Olumsuz haberlerden ve manipülasyonlardan arınmış piyasa koşullarında mutlaka altcoinler değerlenecektir. Ocak ayı gibi olmasın, farklı grafikler bekliyoruz. x20 yapacak altcoini bulabilirsem ne ala.
full member
Activity: 201
LEND, APPC, ETH, XRP, BNB x5 rahat yapar. BTC x3 yapacak. 2018 yılında herkese bol kazanç dilerim. Hodl seçeneği öneririm. Bütün kullanıcıların farklı altcoinlerden umudu var. Hepsi birden artsın.
full member
Activity: 406
Merit: 158
Bnb baya yükselse de biraz daha devam eder ama aynı hızda olmaz yükselişi, ben bu günlerde rcl 'ye yatırım yapıyorum 2018de baya güzel olabilir, bir incelemekte fayda var arkadaşlar.
member
Activity: 294
BNB ve OAX bence x10 yapacak diye düşünüyorum,  OAX ın fiyatı hala çok düşük, alınabilir.
legendary
Activity: 1484
Merit: 1000
aynı başlık kaçıncı kez açılıyor arkadaşlar. biraz forumu araştırıp mevcut başlıklardan ilerlemenizi öneririm.
Pages:
Jump to: