Bitcoin boğa koşususun başladığı şu güzel günlerde, geç kalmadan bir çanta hazırlamak istedim. Yatırım yaptığım her projeyi teknik anlamda dahil uzun uzun araştırdığımı söylemek isterim. Bu benim 3. boğa koşum olacak.
Fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.
İşte boğa çantam ve yatırım yüzdem:
Holo: %25
Dct coin: %25
Bmx token: %15
Ethereum:%15
Bitcoin:%10
Bnb: %10
Holochain: En çok inandığım projelerden biri. Porjenin pazarlama kısmında büyük eksik var. Fakat bunun için doğru zamanı beklediklerini Arthur Brock açıklamıştı. Holodan genel olarak beklenti büyük olduğu için altcoin koşusunda iyi bir yükseliş yaşayacağını düşünüyorum. İlk 10'a girmesini muhtemel görmesemde, sınırları zorlayacağını düşünüyorum.
Telegram Tr:
t.me/holo_trDct coin: Decent’i uzun zamandır araştırarak yatırım yaptım. Kendi Blockchain’i iş ortakları, ekibi, 9 ülkeye yayılmaları, kurumsal bir şirket olmaları ve en önemlisi şu an hiç hak etmediği bir fiyatta olmaları mükemmel bir avantaj. Decent de holo gibi çok iyi çalışıp pazarlamayı eksik bırakmış değerli projelerden biri. Önceki boğada 3.50$ ı görmüş olan dct şu an 0.10$ da. Dcore ürünüyle, ortaklarıyla işleyen iyi bir sistemleri olmasaydı bu rakamlar beni korkuturdu fakat ben Dct yi büyük fırsat olarak görüyor, alt koşusunda ilk 100 projeden fiyatının çok daha fazla katlanacağına inanıyorum. Şu an btc bazında fiyatını koruyor!
Telegram Tr:
t.me/decentturkeyBmx token: Bitmart’ın kendi tokeni olan bmx piyasanın daha stabil olduğu geçtiğimiz aylarda,bitcoinin hareketlerine iyi bir tepki vererek radarıma girmişti. Bitmart’ın aktifliği ve üye sayısını gittikçe arttırması bana oldukça güven veriyor. Fakat borsa tokeni dışında işlevi olmadığı için buna holo ve dct den daha az bir yer ayırdım. Fakat alt koşunun başladığı dönemde Bitcoin hareketine kesinlikle sağlam tepki vereceğini düşünüyorum.Şu an btc bazında fiyatını koruyor !
Telegram Tr:
t.me/bitmart_turkishBnb: Tamamen reklam ve pazarlama gücüne inanarak bir miktar çantamda dursun dediğim coindir. Fakat diğer 3 kripto para kadar (holo, dct, bmx) katlanacağına da inanmıyorum.
Ethereum: Herkesin çantasında belli bir oranda olmalı diye düşünüyorum.
Elbette yatırım fırsatı olan ve projesi emin adımla ilerleyen birçok proje var. Benim tercihim bunlar. Sizlerde tercihlerinizi ve sebeplerini yorumlarda belirtirseniz göremediğimiz noktaları keşfetmiş oluruz.