Ali Koç dönemi şöyle özetlenebilir bence. Bir hoca getir onda ısrar et sonra ( takımın içine etsin) sonra ikinci dönem yeni bir hoca getir ve o şaha kaldırsın. Çoğu fenerli keşke daha önce gelseydi desin..sene sonu o hocayı yolla yerine yenisini getir. Resmen rahmetli Fehmi baba gibi kısır döngü.
Abi elin takımı gitti nokta transferler yaptı biz bir kamyon oyuncu aldık. Aq kimdir King Ming baş parayı daha fazla ver getir Luis suarezi cavaniyi
King yine iyi hocam ya dünkü maçta stoperler vasatın ötesine gidemedi sadece szalai ile olacak iş değil bu artık Kim gibi bir defans daha bulmaları lazım sol sağ bekler de öyle Fener hücum yönünden bir şekilde gol buluyor önemli olan defansı sağlam kalması
Bence de pozisyon dışarıdaydı. maçı takip ettiğimde vara gittiğinde hoca dedim frikik olarak düzeltecek herhalde ama yine penaltıyı verdi ve gol yedi fener. iyi oyuncular aldıklarını ben düşünüyorum. lincoln güzel başarılı bir oyuncu. emre dikine güzel hücumlara kalkıyor bitiricilik olmasa da paslar ile süslerse oyununu asist kralı olabilir.