Pages:
Author

Topic: 20x Yaparsa İnsanlar Korkar Mı? - page 2. (Read 272 times)

hero member
Activity: 1162
Merit: 719
August 24, 2021, 02:26:34 PM
Son zamanlarda böyle bir laf türediğini hiç farketmedim. FUD yaymayı sevenler biraz artış görünce dedikodu yapmaya başlıyor. Cheesy 20x yaparsa satışlar çok olur gibi sözler söylüyorlar. Size tavsiyem, herkesin söylediğini dinlemeyin hocam.
sr. member
Activity: 1778
Merit: 385
August 24, 2021, 02:23:53 PM
Öncelikle şöyle bir şey söyleyeyim. Ben yatırımlarımda hedef fiyat koymayı alışkanlık haline getirdim. Çoğunlukla yaptığım bir yatırımda diyorum ki, "Fiyat şu seviyeye ulaşınca karımın şu kadarını çekerim." ve buna uymaya özen gösteriyorum. Ancak bazı yatırımlar da vardır ki kendi haline bırakıp unutuyorum uzun bir süre.

Diyelim ki bu bir altcoin ve bir baktım ki 20x yapmış. Dürüst olmak gerekirse ben de anında satarım ve açgözlülük yapmam. Hiçbir şeyin garantisi yok tabi. Belki yükselmeye daha da devam edecek ya da kısa süre sonra çakılacak. Ancak böyle bir durumda o riski göze almam.  Grin
jr. member
Activity: 198
Merit: 2
August 24, 2021, 02:16:32 PM
niye korksunlar dogecoin 100x yaptı almak için kuyrukta millet  Grin Grin
legendary
Activity: 2100
Merit: 1452
August 24, 2021, 02:00:21 PM
Valla korkarlar mi korkmazlarmi orasını bilmem zaten borsalarda dolaşan coinlerin çoğunluğu 20x den fazla yapmış durumda değiller mi? Anca kendilerini kandırıyorlar.

Tek bildiğim ve gördüğüm 60k USD ye giderken herkesimden insanın BTC konustuguydu düşüşte sessizlesmisti ve şimdi yine aynı şey oluyor her yerde duyuyorum kuyumcusunda sokakta bu olay benim için daha ürkütücü demekki tamamen çekilme vakti geldi diyorum
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
August 24, 2021, 01:56:46 PM
ya arkadaşlar son zamanda böyle bir laf türedi bilmem siz de duydunuz mu? neymiş bir kripto para bir anda 20x artarsa yatırımcılar korkup onu almaktan vazgeçer ve dump başlarmış. ben ne zaman x15 falan görünce aklıma bu söz geliyor ve hafiften tırsmaya başlıyorum. daha bugün iş yerinde bir arkadaş "yahu xrp buradan x20 yapsa insanlar korkar girmez buna." dedi. nereden duydun lan bu lafı soruma cevap da vermedi. böyle bir psikoloji var sanırım.

siz x20 görürseniz ne yaparsınız? ben arkama bile bakmadan satıp kaçarım. yani korkmama zaman bile kalmaz. ha hiç alıp yapmadığım bir kripto para ise bu kadar yükselmişse ancak "iyi kazanmış itler." diyerek arkalarından bakarım.

edit: doktorların bir el atması lazım aga bu duruma!!!
Pages:
Jump to: