Pages:
Author

Topic: 23 Haziran İstanbul seçimi TAHMİN YARIŞMASI (Read 363 times)

full member
Activity: 350
Merit: 129
fallenangel
Ya ben seçim sonuçlarını sosyal medya hesaplarımda tahmin etmiştim Smiley Kaçırmışım ödülü Smiley Neyseki oldukça güzel bir yere bağış yapılmış.
legendary
Activity: 2240
Merit: 1112
LLP Programming & Electronics

Alla allah ,  nasıl olur yav... hiç bir şey olmasa bile, bir şeyler olmuştur / olacaktır .  Diye düşünmüştüm   Grin

Bu sefer yemedi herhalde. 

Bağış olayı güzel oldu.   Bir daha ki sefere   BTC / ETH ile yapılırsa, katılım daha fazla olur diye düşünüyorum.
legendary
Activity: 3248
Merit: 1531
Değerli konu takipçileri,
yarışmanın sonunda tek tahminde tutmadı. Bundan dolayı tüm ödül havuzu komple Mehmetçik Vakfına aktarılacak demiştik.
Ödül havuzu tarafımdan satın alınarak bedeli Mehmetçik vakfına aktarılmıştır.

hero member
Activity: 1319
Merit: 593
In #Bitcoin me trust
    Yarışma sonunda biriken boost kadar ödül havuzuna boost ekleyeceğim.[/b][/li][/list]

Görüyorum ve destek oluyorum:

23 Haziran Pazar günü TS 24:00'e kadar havuzda ne birikirse, aynı miktarda Boost'u ben de havuza ekleyeceğim ve Escrow adresine ( BFpE8HKBApYY4V9LiXWRPBibGX3Z6RB1nt ) göndereceğim.

5000 BOST Escrow adresine (BFpE8HKBApYY4V9LiXWRPBibGX3Z6RB1nt) gönderilmiştir.

TXID: http://explorer.bost.link/tx/b21346586eff923b1075b2f733fdde5c3804dbb73cc37f55973b8c8b62fcd30d
    legendary

Daha durun bakalım, YSK resmi açıklaması gelene kadar kesin bir şey yok.
    bakarsın son sandıktan 1 milyon oy çıkar Tongue

Olur mu olur   Grin
    legendary
    Activity: 2408
    Merit: 1478
    alex
    bağış olayını çok güzel yapmışsınız. bunun yanında keşke seçeneklere "tekrarlanma"yı da ekleseydiniz hocam.  Grin
    legendary

Kaybettiysem ne mutlu  Smiley

Ben Bin Ali kazansın istiyorum demedim.  Ama seçimi ona kazandırtacaklarını düşündüm. 

Konuda ki ödül bağışa gidecek, onun için kazanan kaybeden yok

Daha durun bakalım, YSK resmi açıklaması gelene kadar kesin bir şey yok.
    bakarsın son sandıktan 1 milyon oy çıkar Tongue
    legendary

Kaybettiysem ne mutlu  Smiley

Ben Bin Ali kazansın istiyorum demedim.  Ama seçimi ona kazandırtacaklarını düşündüm. 

Konuda ki ödül bağışa gidecek, onun için kazanan kaybeden yok
    member
    Activity: 454
    Merit: 37
    legendary

Katılım çok az olmuş, bende forumda biraz hareket heyecan olsun diye katıldım.  Seviyorum böyle etkinlikleri.

Benim katılım payımı şimdiden bağışlıyorum Muratcım.  Hayırlı bir işe vesile olacaksa zaten kazanmışız demektir  Smiley

Eminsin yani binali sonucundan Smiley hayırlısı bakalım.
    legendary

Katılım çok az olmuş, bende forumda biraz hareket heyecan olsun diye katıldım.  Seviyorum böyle etkinlikleri.

Benim katılım payımı şimdiden bağışlıyorum Muratcım.  Hayırlı bir işe vesile olacaksa zaten kazanmışız demektir  Smiley
    legendary
    Değerli forum sakinleri,
    gece 24:00 itibariyle tahmin süresi doldu. @ekiller den başka tahmin yapan olmadı. Smiley katılımı için teşekkür ediyorum.

5000 @ekiller den gelen, 5000 benim eklemem ve 5000 @onurgozupek olmak üzere ödül havuzunda 15.000 boost bulunmaktadır.

@killer in tahmini tutarsa,

1.500 boost tarafımdan TL olarak Mehmetçik Vakfına bağışlanacak, 13,500 boost ise @ekiller e transfer edilecektir.

@killer in tahmini tutmazsa havuz da biriken tutar, TL olarak Mehmetçik Vakfına bağışlanacaktır.
    legendary
       +210  BOST  daha gönderdim   5000  e tamamlamak için. 

teşekkür ederim. kayıt altına alıyorum.

mhanbostanci hocam, biliyorum, ona buna derken suyu çıkar ama bir %10 da Lösev için ayırsaydınız şahane olurdu diye düşündüm...  Smiley

sen katılım göster. ben ayrıca Lösev için de bir şey düşünürüm.

para ödemeden tahmin yazamıyor muyuz konuya?   ben mesela ekrem başkan diyecem ama diyemiyorum da, para yollamadık diye. ona göre söyleyin de , biz de ekram başkan kazanacak yazalım.

tahmininizi yazarsınız ama yarışmaya katılımcı olamazsınız.

İnsanlara bir üşengeçlik gelmiş. ıvır zıvır airdroplar için 20 tane sosyal medya görevi yapıyorsunuz ama crex24'de hesap açıp boost almaya üşeniyorsunuz. Smiley

legendary
    Activity: 2632
    Merit: 1333
    mhanbostanci hocam, biliyorum, ona buna derken suyu çıkar ama bir %10 da Lösev için ayırsaydınız şahane olurdu diye düşündüm...  Smiley
    sr. member
    Activity: 840
    Merit: 300
    para ödemeden tahmin yazamıyor muyuz konuya?   ben mesela ekrem başkan diyecem ama diyemiyorum da, para yollamadık diye. ona göre söyleyin de , biz de ekram başkan kazanacak yazalım.
    legendary

+210  BOST  daha gönderdim   5000  e tamamlamak için. 
    legendary
    İki adayın da %50 %50 aldığı 1 tek seçim hatırlıyor musun? Smiley

adaylar %50 aldılar demedim baştan oku istersen yazdığımı. son seçimde  bin de 4 fark vardı. bin de dört. yetiyor mu sana?     yazı ve tura arasındaki fark %50-50 dir. neredeyse %50-50 gibi düşün. Yazı Tura arasındaki fark kadar az.

kim kazanacak kimse kolay kolay bilemez. Ama tahmin yürütülebilir.

siz önce buna cevap verin ona göre, ben de cevap veririm. ben %50 - %50 alacaklar gibi bir şey demedim, Bir daha okursanız anlarsınız. o kazanacak, bu kazanacak yazmadım.

@Vatan_Sevdalisi
    Tahmin yürütmek istiyorsanız, escrow adresine 500 boost gönderip konuya TX bilgisi ile birlikte tahmininizi yazın lütfen.

Bu konu seçim sonucunun yorumlanması konusu değil. Bu Pazar günü yapılacak seçimin sonucunda YSK sonucu açıklar,

belki Binali sadece 1 oy farkla seçimi kazanırsa bu yarışma açısından Binali tahmini yapanlar kazanmış olur. CHP itiraz eder etmez bu yarışmanın sonucu değiştirmez.

belki Ekrem sadece 1 oy farkla seçimi kazanırsa bu yarışma açısından Ekrem tahmini yapanlar kazanmış olur. AKP bir daha itiraz eder etmez bu yarışmanın sonucu değiştirmez.
    legendary
    hero member
    Activity: 1319
    Merit: 593
    In #Bitcoin me trust
    kim kazanacak kimse kolay kolay bilemez. Ama tahmin yürütülebilir.

Bu ciddi olarak mı söylediniz yoksa, şaka mı yapıyorsunuz? Zira konunun başlığı TAHMİN YARIŞMASI
    legendary

Coini biraz pumplamak gerekecek sanırım almak için , 
    ben başlayayım  Smiley
    Pages:
    Jump to: