Pages:
Author

Topic: 23 Şubat Fenerbahçe Galatasaray Derbisi - page 2. (Read 269 times)

sr. member
Activity: 1470
Merit: 449
February 21, 2020, 07:38:39 AM
Galatasaray ne zaman çok çok iyi olsa bile Kadıköy'de Fenerbahçeyi yenemiyor 20 seneden beri gelen bir alışkanlık gibi birşey bu. Aslında iki takımda çok iyi futbol oynamıyor. İki takım içinde çalkantılı süreçler devam ediyor.

Fenerbahçe eğer kaybederse zaten lige havlu attı, bu Galatasaray maçını kaybetmesi tüm yönetimi ersunu çoğu topçuyu gönderir gibime geliyor. Galatasaray için ise kaybetmemek için çıkacağı bir maç.Ligde şampiyonluktan çok uzaklaşır kaybederse ve zaten yönetim ile terim arasında gerginlik var büyük etki yaratır.

Benim görüşüm maç beraber biter. İki takım da bu haftayı risksiz kapatırlar.
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
February 21, 2020, 07:27:20 AM
forumda bu konu ben ve benim gibi 2-3 kişi dışında kimsenin umrunda değil. işin aslı benim de umrumda değil ama işte yazayım belki 3-5 geyik konusu çıkar. gelelim maç ile ilgili notlara:

- galatasaray uzun zamandır kadıköy'de galibet alamıyor. (deplasmadanki en son galibiyeti aralık 1999)
- galatasaray son 6 maçında 6 galibiyet alarak son derece formda olarak kadıköy'e geliyor. buna karşılık fenerbahçe'nin son 6 maçta 3 galibiyeti var. son 3 maçta hiç galibiyeti bulunmuyor.
- galatasaray'ın son 6 deplasman maçındaki performansı: 3 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik
  fenerbahçe'nin son 6 ev sahibi maçındaki performansı: 5 galibiyet, 1 beraberlik.
- fenerbahçe'nin eksikleri: gustavo (kart cezalısı), rodrigues ve emre (sakatlar)
  galatasaray'ın eksikleri: lemina. (oynama ihtimali var diyor bazıları)

evet, kısaca bilgiler bu şekilde. fenerbahçe'nin orta sahasını toplayan en önemli isim gustavo'nun olmaması son derece büyük bir eksiklik. emre de artık fazla süre alamasa da onun eksikliği de yine hissedilecek. en azından emre'nin 45 dakika oynama şansı olsaydı iyi olur. 40 yaşındaki adam yok diye üzülüyoruz. forvet hattında vedat reyisin son dönemde düşen bir form grafiği var. bu maçtada böyle giderse takımın gol bulma şansı sıfır! kalecimiz zaten efsane adayı. bakalım kaç pozisyonu gol olarak savuracak. defans hattımızda yine jailson çıkılacaktır. orta sahada bu kadar eksik varken jailson'u bu bölgede kullanması tam anlamıyla katliamdır. gerçi ersun yanal'ın işi belli olmaz. bu sefer yeni transfer falette ile başlayıp ilk hatasında "alın lan bozdunuz işte!" diye taraftara trip de atabilir. rakip beşiktaş olsaydı hasan ali mutlaka oynasın derdim çünkü adam beşiktaş'a karşı resmen roberto carlos gibi oynuyor:)

galatasaray için diyeceklerim umarım bizi yenerler de fenerbahçe için bazı şeyler gün yüzüne çıkar. sürekli olarak dıj güçler edebiyatı sıkmaya başladı. kağıt üstünde iyi olan taraf galatasaray. kırmızı kart(lar)ın olmadığı temiz, güzel bir futbol olur umarım.

Pages:
Jump to: