Pages:
Author

Topic: 2.5 trilyon dolarlık Fidelity, Bitcoin’in ayını belirledi: Mart (Read 288 times)

full member
Activity: 616
Merit: 108
Fidelity'nin yatırımcılarına bitcoin ve kripto para sunması çok güzel bir haber fakat piyasa o kadar kötü ki hiçbir haber fiyatlanmıyor.
member
Activity: 680
Merit: 10
Bu posta yapılan tüm  yorumları okudum,  inandım diyen neredeyse bir kişi bile çıkmamış. Ben de arkadaşlara katılıyorum bu haber pek inandırıcı değil acaba yine ne hinlik peşindeler olan yine arada bizim gibi küçük yatırımcılara olacak gibi
sr. member
Activity: 784
Merit: 259
Adam bitcoine girecek olsa neden tarih versin. Ben mi yanlış anladım bilmiyorum. Birileri eğer büyük miktarda bitcoin alacaksa bunu önden söyleyip neden piyasayı yükseltmeye çalışsın. Tam tersi kötü haberler çıkartır ki daha çok bitcoin toplar.
member
Activity: 420
Merit: 11
DAO Maker
Bu tür haberlere temkinli yaklaşmalıyız bence. Evet küçük bir düzeltme yapması bekleniyor kripto-para piyasasında ancak bu asla bir boğa edecek durumda olmaz diye düşünüyorum. Kripto paranın geleceği için karar verilene dek yatay ve aşağı hareket piyasaya hakim olur.
member
Activity: 933
Merit: 10
Şubattda bir kaç dünyanın en büyük borsasında yatırımcılarına satınalma imkanı sunulacaktı henüz bir haber yok bitcoin ise azar azar eriyor artık birşey yapılsa iyi olacak
full member
Activity: 938
Merit: 115
Haberlerin doğruluğu konusunda hep şüphelerim var. Doğru bile olsa gerçekleşme durumu olmayabiliyor. Erteleniyor vs. Sonuç hüsran oluyor hep.
sr. member
Activity: 462
Merit: 250
CAT.EX Exchange
2.5 trilyon dolarlık varlık epey büyük para böyle dev para fonlarının pazara el atması harika olacak. Kurumsal yatırımcılar uzun süredir kripto para sektörü ile ilgileniyor Bitcoin saklama hizmeti holding yapanların kullanacağı hizmet türü.
member
Activity: 560
bu sene bazı bankalar ve depolama işlemleri yapmak isteyen firmaların bitcoin, ethereum ne ise toplama yılı belki. sonraki yıllara hazırlık. ilerde exchange faaliyetlerine başlayacak olur ise bunları kullanacaklar.
full member
Activity: 772
Merit: 135
BiTCOiN
yalan amk inanmayın.birde paranın hesabını bilmiyorlar.rakam ne  2.5 trilyon dolarmış mış mış mış.

lan o paranın 500 milyarı coinlere girse  boğa gelir amk. Grin
tek doğru bu Grin
rakam yalan haberde yalan uydur uydur yaz.

aynen adamlar 2.5 trilyonu var ve piyasa girecekmiş.
kim inanır
tabiki kadir inanır Grin
member
Activity: 448
Merit: 33
Bitcoin veya türevlerinden kaçış yok. Her zaman söylediğim gibi: devletlerde, şirketlerde mutlaka bu sektöre girecekler. Finans aracı yatırım kuruluşları ise üyelerine bu tür yatırım aracı sunmak zorunda kalacaklar. Haber gerçek mi değil mi bilemem ama bildiğim kripto sektörü gün geçtikçe iyi yerlere gelecekler.
sr. member
Activity: 672
Merit: 250
yalan amk inanmayın.birde paranın hesabını bilmiyorlar.rakam ne  2.5 trilyon dolarmış mış mış mış.

lan o paranın 500 milyarı coinlere girse  boğa gelir amk. Grin
tek doğru bu Grin
rakam yalan haberde yalan uydur uydur yaz.
Banada pek gerçekçi gelmedi haber. Kripto para piyasasının neredeyse 25 katı kadar bir değeri yönetiyorlar ve kripto para saklama hizmeti vereceklermiş. Milyon dolarlık bitcoinim olacak ve bunu saklaması için başkasına emanet edicem Cheesy
member
Activity: 672
BNBTiger ! Fierce. firm. Victory.
2.5 trilyon dolarlık hacimden acaba bizede bi 100 milyar dolar ayırırlarmı umarım işe yarar bu gelişme. Şubatta güzel gelişmeler olacaktı bakalım bitcoine etkisi olacak mı
jr. member
Activity: 378
Merit: 1
Bitcoin Çin tatilinden sonra bir miktar yukarı yönlü hareket edecektir ,bitcoinin şu anki rakamları zaten oldukça düşük ,en azından 4500-5000 dolara seviyelerine gelmesi şart.
member
Activity: 574
Merit: 14
bitcoin depolama hizmetlerinde bu sene baya girişken firmalar var. bazı bankalar da bu işin içinde ama asıl exchange olayına 1 banka katılacağını açıkladı. bunu diğer bankalar da takip ederse sonraki boğanın daha hızlı kuvvetlenmesini sağlayabilir.
full member
Activity: 1302
Merit: 115
Pepemo.vip
Sözler söz konusu olduğu zaman Bitcoin ile ilgili gelecek planları yapmayan kuruluş neredeyse yok ancak iş uygulamaya geldiğinde kimse kripto paraları güvenilir bulmuyor. Ufak bir kıvılcımda finans ayaklarından birçoğu aslında bu rüzgarın arkasına kapılacak ancak ayı piyasasından bir türlü çıkamıyoruz.
member
Activity: 574
Merit: 13
Bitcoin maalesef bu tarz gelişmeler, tahminlere hep aykırı hareket etti. Açıkçası ben bu yılda Bitcoin'den ciddi bir yükseliş beklemiyorum. Bir ihtimal 6-7K seviyelerine gelebiliriz.
jr. member
Activity: 252
Boğa martta gelse fena olmaz, riza öngürülerin haziran gibi olacağı yönünde. Tabi bunları kimse bilemez yarın bakmışız boğa gelmiş. Piyasa düzelse de biraz yüzümüz gülse  Lips sealed
member
Activity: 434
Merit: 14
Adamlar kalkıpta elindeki gayrimenkulleri, sabit yatırımları Mart ayında Bitcoin'e çevirecek halleri yok..Zaten bahsedilen varlıkların %2,5 'i Bitcoin'in piyasa değerinden fazla..Artık insanların yatırım yaparken piyasa haberlerini dikkate alma devri de bitti..Umarım piyasaya fayda sağlayan bir oluşum yaparlar.
full member
Activity: 476
Merit: 102
CAT.EX Exchange
Fidelity çok büyük bir oluşum, verilen miktarda fon yönettiği doğrudur tabi ama bu rakamın belki çok çok küçük bir bölümü kripto yatırımına yönlendirilir.
copper member
Activity: 224
Bu haber yalan mı doğrumu bilemem ama bu tür haberlerin artması en büyük isteğim. Yalanda olsa heyecanlandırıyor Smiley
Birde haberde 2,5 trilyon dolar kripto piyasasına girecek dememiş. dediği 2,5 trilyon dolarlık varlığı bulunan şirketin kripto saklamak için alt yapı çalışmasındna bahsetmiş.
Pages:
Jump to: