Pages:
Author

Topic: [26-04-2019] Tether olayı & [11.07.2019] Habersiz Bakım - page 2. (Read 727 times)

jr. member
Activity: 420
Merit: 1
öyle çıkaralım rahatlayalım tarzı yaklaşım tabii ki doğru değil. bitcoin neyse ki fazla etkilenmedi bu olaydan.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Bu olay sonrasında BTC'nin 5,000 altına düşmemesi büyük bir gelişme bence. Kendine buralarda yer yaptı. Bugün de 5,200 - 5,350 arasında gezinmiş. İleride Tether'le, X bir coinle ya da başka bir konuyla ilgili olumsuz bir olay yaşandığında vereceği tepkiyi aşağı yukarı kestirmiş olduk. Elbette ki çok daha büyük olaylarda (borsaların hacklenmesi gibi) ne tepki vereceğini kestirmek zor!
sr. member
Activity: 814
Merit: 258
Senede 3 4 defa bu tetherin hikayelerini okumasak olmuyor zaten. Adamlar piyasaya giren yeni oyuncuların elindekileri almak için sürekli tetheri kullanıyor. Piyasayı bilenler zaten kullanmıyorlar.
member
Activity: 532
Merit: 12
Bu tether tam bir kabak tadı verdi doğrusu. Tam piyasa senlenecek iken illaki bir tether olayı patlak veriyor. Umar biran önce bu tether den kurtuluruz. Crypto para için bence el freni
member
Activity: 630
Merit: 37
sabit coinler piyasaya büyük zararlar veriyor hiçbir zaman kullanmadım kullanmayı da düşünmem piyasadan tamamen silinmesi gerektiğini düşünüyorum ben umarım da öyle olur zamanla
full member
Activity: 672
Merit: 100
Eğer usdt piyasada tek olsa daha kötü etkilenebilirdik ama etkisi fazla olmadı. 2017 sonunda piyasanın yükselmesini sağlayan bitfinex bastığı usdtlerdi unutmayalım.
jr. member
Activity: 280
Merit: 1
Tether olayı gerçekten şaibeli biraz.Bu çözülürse bitcoin daha rahat hareket eder.Bu haberi krize çevirmek isteyen büyükler var.Altcoinleri düşürdüler sıra bitcoinde Sonra yükseliş gelecek gibi.Ama bitcoini düşürmek zor.Şu an o ortamı hazırlıyorlar.
legendary
Activity: 2352
Merit: 2592
Chancellor on Brink of Second Bailout for Banks
panik havası estirmeye çalışıyorlar, kaybedecek ne kaldıysa panik yapacaz Cheesy son çırpınışlar bunlar, ardından altlara hücuma sıra gelecek inşallah!

bir de dikkatimi çekti haber USDT hakkında ama gel gör ki USDC, USD, USDS, PAX daha fazla panik yapmış  Cheesy

Btc fiyatının onlarda daha düşük olması daha fazla panik yaptıkları anlamına gelmez hocam.

İnsanlar bitcoinlerini usdt karşılığında satmayı tercih etmeyip usdc-pax v.b. karşılığında satmayı tercih ettiği için o tahtalarda fiyat daha düşük. Usdt fiyatının diğer stabillere göre %3 daha düşük işlem gördüğü anlamına gelir aynı zamanda.
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
Tether olayı 2 ay önce çıktığında btc 1000 dolar fırlamıştı.Bitfinexde herkes btc alıp oradan çıkma telaşında btc bir anda 1000 dolar pumplanmıştı.Şu anda ki olayın pek bir mantığı yok düşmesi için.Bunu fırsata çevirip kaos yaratıp düşükten toplamak isteyenler var.Uyanık olmakta fayda var.Btc'nin yükselişi 2-3 gün tökezlese de devam edecektir.
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
ulan tam bitcoin yükseldi diyoruz ardından bir haber çıkıyor ve pattt yine düşüşler. yemin ederim oyuncağı elinden alınan bebeler gibiyim. bu arada arkadaşlar döviz yükselmiyor, genelde türk lirası değer kaybediyor. farka dikkat edelim Grin
hero member
Activity: 938
Merit: 501
Bu dava bayadır var,  fakat burada asıl problem, bunun bayadır piyasalara etki etmeyip dün gece böyle bir olay yaşanması. yani zamanlaması manidar gibi bir durum söz konusu.  Bitcoin tam baş vermişken yükselmişken böyle bir problem gündeme gelmesi manidar.

Valla aynı şeyi düşünüyorum tam Btc kendini toparlayıp biraz güven tazelemişken tak diye bu tip sansasyonel bir haberle piyasa etkilendi. Allahtan çok büyük bir gerileme olmadı.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Artık 2 sene öncesi gibi USDT tekel değil. Evet bazı borsalardan halen tek seçenek Tether olsa bile, borsaların çoğunluğunda alternatifler de var. USDT hakkında yapılan haberler, denetim raporuyla kanıtlanması lazım. Kanıtlanmadıkça, söylenti olarak kaldıkça, bu haberler sürekli önümüze çıkacak.
Piyasa her türlü haberde sarsılabilecek kırılganlığa sahip maalesef. Neyse ki Tether'e alternatif seçenekler de var. Birkaç gün sonra tepki hareketi sonlanır diye umuyorum.
jr. member
Merit: 6
açıkcası bu tarz birkaç olay daha olsa da, piyasa aşırı kötü etkilenmez bence , zira zaten bu piyasa ne fırtınalar geçirdi de bu hale geldi. kripto paranın yükselişi kaçınılmaz. sadece bu yükseliş bitcoin ile mi olacak, yoksa başka bir coinle mi olacak onu bilmiyoruz. şahsi düşüncem, bu yükselişi bitcoinle yapmayacaklar çünkü bitcoin balinalarını devre dışı bırakmak istiyorlar.
member
Activity: 504
Merit: 11
Zaten gündemdeki bir konu ile piyasayı manipüle etmeleri garip. İşte gördüler, haber en fazla 5100$ seviyelerine kadar düşürebildi sonra yeniden toparlandı. İnsanın kafasının bir kenarında tabi ki soru işaretleri kalıyor ama yine de temkinli hareket etmekte fayda var. Herkes güvendiği limanlara sığınsın. Böyle böyle boğaya gireceğiz inşallah...
member
Activity: 560
Merit: 16
Bu haber kısa süreli bir korku bıraktı haliyle fakat iyileşme belirtileri gün başından itibaren var ufak ufak. Bence kısa sürede yine 5.5k bandı sonrası 6k ları konusuyor olacağız.
jr. member
Activity: 196
Merit: 4
ne zaman döviz yükselise gecse kripto paralar düsüse mi geciyor - yoksa bana mi öyle geliyor. simdi bende 2-3 komplo türetecegim de, gerek yok. yenkiler bi halt karistiriyordur zaten... balinalar diye tabir ettigimiz kesim zaten belli basli devlet veye devlet üstü siyonist itler... var bi planlari ama, hadi bakalim.

IMF son yazilarindan birisinde blockchain tabanli paralarin devletlere zarar vere bilecegini dile getirmisti.
Bende farkina vardim ve sanirim bir baglantisi var.
dolar, altin sonrasi uluslar arasi borsada hizli tl dump yapabilmek istiyorsananiz btc/usd ve usd/tl kullanarak yapmak mümkün sonusta.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Valla hocam çok pis şeyler dönüyor.Amklarım tamda grafiğe göre haber alıp satıyorlar.Yok valla kesin bir döngünün içerisindeyiz haberlerle bir şekilde gene silkeliyorlar birilerini.Hodl beyler Cheesy
jr. member
Merit: 5
Tether olayı bugüne özel bir olay değil, Tether çıktığından beri karşılığı olup olmadığı konusunda bir sürü soru işareti vardı, üstüne gidilmesini çok olumlu karşılıyorum, milleti aptal yerine koymasınlar.
copper member
Activity: 252
Merit: 0
Ben de döviz yükselişe geçtiğinde bitcoinde düşüşler olduğunu bayadır fark etmiştim ama sonuçta dolar tl arasındaki bağlantıyla bitcoinin ne alakası olabilir onu çözemiyorum. Bu son yaşanan olayda 5300 seviyesinin üzerinde bir şekilde kalmayı başarması yükseliş adına çok önemli bir kanıt olabilir.
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
ne zaman döviz yükselise gecse kripto paralar düsüse mi geciyor - yoksa bana mi öyle geliyor. simdi bende 2-3 komplo türetecegim de, gerek yok. yenkiler bi halt karistiriyordur zaten... balinalar diye tabir ettigimiz kesim zaten belli basli devlet veye devlet üstü siyonist itler... var bi planlari ama, hadi bakalim.
Pages:
Jump to: